Ibrahim askarda lazer lipo yaptiran varmi?

Şükür atlatmışsın. Birdaha yaparmıydın? Cildinle ilgili yorum yaparmısın? Bende almanyadan. Kısmetse aralıkta randevumu aldım.
Ameliyattan çıktıktan sonra kendini kötü hissediyo insan .keşke olmasaydım diyosun ama gün geçtikçe vücudundaki degiikleri gördükçe iyiki olmuşum geldi geçti diyosun.cildim şiş olmama ragmen fena degil.biraz daha zamana ihtiyacım var.siz nerde olmayı düşünüyorsunuz?

Ben dr. Güner beyde olmaya karar kıldım. Inşallah doğru seçimdir.

Selam :)
Ben ameliyat oldum!
Ve cok memnunum. Benden tam 14 litre yag cektiler. Cok aci vericiydi. Ilk 2 hafta cok kötü oldum.
Tam olarak yüyüyemedim. Belim, karnim, bacaklarim cok agridi (yani tüm ameliyat olan yerler).
Dile kolay 14 kilo. Yani bu agrilarin olmasi normal.
Hastanedeki personel cok güzel ilgileniyor ve ortam temiz.
Ama doktor beyi pek görmüyorsun. Cok bilgi vermiyor ameliyat öncesi ve sonrasi.
Benim sorularim üzerine cevap veriyordu.
Ama suan cok memnumum. Hic bir sarkma yok. Karnim incecik.bacaklarimda inceldi!
Ibrahim Askari tavsiye ediyorum. Fiyatlarda uygun.
Insallah sende memnun kalirsin!
Sevgilerle ....

Ya suan cok merak ediyorum durumunu... Nasılsın?

Merhaba yeni üye oldum çünkü şuan lazer liposuction yaptırdım yani bugün.Akşam 4 te girdim 5.30 da çıktım. Bel popo ve basen toplamda 7 litre alındı. Genel anestezi yapıyorlar çünkü çok doluydu Bendeki bölgeler. Ameliyattan sonra çok çabuk uyandım ve hayatımın en kötü anıydı benim için hiç bi yerini oynatamıosun yutkunamıyorsun tükürüğümle boğulacaktım nerdeyse hemşire hemen farketti Allahtan. Bi kere ameliyat öncesi psikolojik olarak yardımcı oluyorlar. Çalışanlar Güler yüzlü bu birazda size bağlı siz burnu havada davranırsanız onlarda öyle yapıyor. O kadar gergindimki biri danışmadaki kızlar sakinleştirdi. Operasyona gelelim. 83 kilo 166 boy doktor bey 3 seansla almayı önerdi çünkü her bölgede fazlalık var ve yoğun bi şekilde mesela sadece bel yani yan bölgemden 6 kilo alındı. Ameliyat kısmı basit uyuyorsunuz. Sonrasına gelelim tam bir kabus.idrar için sonda takılıo ki hissetmiosunuz çişinizi yapıp yapmadığınızı.hemen korse giydiriyorlar.ağrı kesici vermesine rağmen korse sıktıkça siz acı çekiyorsunuz. Odaya geçince anestezi etkisi geçmesi için 4 5 saat bekliosunuz. Bu arada açlıktan Ölmek üzeresiniz 15 saat hiç bişi yemedim ben. Sonra bişiler yeyip sizi yürütüolarki en kötü kısımlarından biride bu kusmamak elde değil.hala kanama oluo çünkü açılan deliklerden verilen sıvı akmaya devam ediyor. Korkulacak bişi yok bunda şimdilik kanlı Sıvı işte. Ağrı oluyo hemde çok oluo. Şuan 7 saat oldu ve gerçekten ciddi bi Ağrı var olması gereken de bu zaten.bu saate kadar hemşireler hasta bakıcılar 15 dk da bir gelip ihtiyacın var mı diye. Soruyorlar.yarın yine yazarım adım adım ne oldu nasıl oldu bilgi vericem.sağlıklı fit güzel günler

Bu arada bişey söylemeyi unuttum. Doktor bey Bölgeleri çizdikten sonra bi tutanak yazıyor onu çok dikkatli okuyup anlamalısınız. Işlem sonrasında yaşanabilecek olumsuzlukları sarkma vs doktor bey baştan söylüyor. Okumadan imzalayıp sonrada neden sarktı yada neden böyle oldu deme Hakkınızı kaybediyorsunuz herşeyi BAŞINDA konuşun İbrahim bey gayet sevecen ve her sorunuza Yanıt verecektir. Sadece çok yoğun olduğu için biraz bekleyebilirsiniz sıkıntı yapmayın. Gerektiği kadar ilgileniyor. Benim evim çok yakın eve gitmek istedim ekstra para almıo yataktan ama göndermedi beni istese gidebilirsin diyebilirdi.

BugÜn taburcu oldum. İbrahim bey gitmeden ziyaret etti. Bazı yerlerde hala kanama var 3 4 gün devam edermiş kanama. Ağrılarım devam ediyor fazlasıyla.83 kilo ile girdim 84 kiloyum şuan ve doktora sordum neden tartıda fark yok. Tabiki olmaz çünkü hala vücudun ödem dolu yarın daha ağırlaşacaksın korkma ödemi attıkça kilo kaybını göreceksin dedi. Aslında bakınca bel kısmım eski halinden çok farklı dümdüz oldu resmen :) ama basen ve popoda şişlikler var gözle görülür şekilde. Dokununcada içinde su dolu OLDUĞUNU anlarsınız.2 hafta boyunca günde en az 3,5 litre su içmek zorundayım ödemi atmak için Perşembe kontrolüm var uygun olursa kan değerlerim ikinci seansı yapacağız. Tayt uzun süre çıkmayacak maalesef :/ çok ağrım var yani Kalkıp yatarken çok kötü oluyo ama aynada simit bölgemin belimin dümdüz OLDUĞUNU görmek Herşeye değer ;) umarım 2. Seans ilkinden daha iyi geçer ve bu ağrılar kısa sürede iyileşir.

Bugün 4 te 2. Seansa girdim. Ağrılarım devam ediyordu korseyi çıkarınca belde şişkinlik dışında yani ödem bişey yoktu. Morluklar var. 2. Seansta karın gıdı ve Sırt alındı 8 litreye yakın toplamda. Şuan pek ağrım yok yürüyorum kendim kalkıyorum. Biraz yaralardan sızıntı var aslında çok fazla var ama bu birazda benim sigara kullanmamla alakalı. Sızıntı olması kanaması şimdilik problem çıkarmıyor olası Şeyler. Korse Değişti Sırt ve göğüsüde kapsayan daha küçük ve sıkı bi korse giydirdiler en iğrenç zamanda o galiba zaten canınız acıyor çekiştire çekiştire daracık şeyin içine giriyorsunuz. Ameliyatıma giren herkes henüz doktoru görmedim ama karnımın son zamanlardaki en iyi operasyon OLDUĞUNU kesinlikle dümdüz ve sarkmayan bi karnım olacağini konuşuyorlar kendi aralarında ağrılara rağmen bunları duymak güzel.şimdi 2. Seanstan sonra bazı düşüncelerim Değişti evet sonuç çok güzel olacak aylarca spor yapsam böyle kilo verip düzleştirmeZdim vucudumu. Ama çektiğim Acıya ağrılara aldığım risklere bakınca eğer üç beş kilo fazlanız varsa kolayına kaçmayın derim. 3. Seans içinde zamanı uzattım bu ağrılarım geçene kadar o sedyeye yatmıcam. Bu Iki operasyonda beni en çok zorlayan anesteziden uyandığım andır.2 saat boyunca sedyede titredim. Doğru düzgün nefes alamadım tabi bu insandan insana değişebilir bilmiyorum. Ben sadece 10 kilonun altındaki insanların böyle bi riski almamaları gerektiğine bu acıyı çekmemeleri gerektiğine inanıyorum. Yalan iki günde geçer üç günde geçer muhabbeti geçmio ağrılar geçmeyecekte uzun bi süre. Ama şu konuda hiç pişman Değilim bi daha yaptıracak olasan İbrahim beye yaptırırdım. Vasıfsız elemana falan yaptırmıo. Çok az zamanı var ama sizinle iki dk da olsa ilgilenio espriler yapıo. Bi doktor daha ne yapsın. :) tek isteğim şu ödemi bi An önce atmak ve tam olarak nasıl bi Şekil alacak görmek sorunuz olursa ki olmamalı herseyi yazdım :) yine de yanıtlarım sevgiler ...

lady_godiva çok geçmiş olsun. Umarım daha iyidirsiniz. Benimde çok fazlam yok ama şekilsiz bir vucut olunca insan aciyida göze alıyor malesef. Bende çok yakında ameliyat olacağım insallah.

Çok teşekkür ederim deniz. Iki seans ve çok bölge olduğu için henüz pek iyi değişim.O acıyı Göze aldıysan kesinlikle yaptır bu operasyonun amacı şekillendirme zaten. Çok Ağrılı oluyor ama sonuç bi kaç gün OLMASINA rağmen mükemmel. Şimdiden geçmiş olsun umarım Dilediğin vücuda kavuşursun

Umarım... Benimki vaser liposakşın sanırım. Acıya dayanıklıyımdır. İnsallah güzel olur herşey :)

cnm çok sevindim memnun olmana. bende ibrahim beyi düşünüyorum. lazer lipo. ücreti yazarsan çok sevinirim.
Merhaba canım.benim kombine aneliyat oldugu için fiyat veremiyeceğim.kimseninki kimseye uymuyor malesef.kazer lipo yanında karın germe meme küçültme ve ufak bazı operasyonlar vardı. 4 ay oldu karın germe ve meme küçültme olalı.çok şükür kilolar gitti.

Merhaba canım.benim kombine aneliyat oldugu için fiyat veremiyeceğim.kimseninki kimseye uymuyor malesef.kazer lipo yanında karın germe meme küçültme ve ufak bazı operasyonlar vardı. 4 ay oldu karın germe ve meme küçültme olalı.çok şükür kilolar gitti.

ben zaten biliyorum herkesin fiyatı ayrı oluyor. çünkü ameliyatta düzeltilen yer arttıkça indirim yapılıyor. ben ortalama sana ne dedi lipo için onu merak ettim. özeldende yazabilirsin. ona yaptın banada yap demiyeceğim tabiiki. doktor nasıl takdir ederse odur. sonuçta onun el emeği ve zamanı , ameliyat masrafı.

Back
X