Cilt Bakımı Ürünleri Ibrahim saraçoğlu ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

rose moon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
73
8
96
Kızlar

İbrahim saraç oğlunun ürünlerini kullanan var mı ? ...Leke kremini almayı düşünüyorum ama çok pahalı kullanan varsa lütfen cevap versin

selam ben gündüz kremini ve göz altı kremini kullanıyorum memnunum. leke kremini almayı ben de düşünüyorum ama akne lekelerinde etkili mi yazmıyor o yüzden kararsızım

selam ben gündüz kremini ve göz altı kremini kullanıyorum memnunum. leke kremini almayı ben de düşünüyorum ama akne lekelerinde etkili mi yazmıyor o yüzden kararsızım[/QUOT

merhaba çiller hariç her türlü lekeleri yok ediyormuş Adana da ki bayisi öyle söyledi yine emin olamadım bende de güneş lekesi var..
Benimde göz altı morluğum var başka göz altı kremleri pek işe yaramadı siz bu konuda sonuç aldınız mı ?

valla bende morluk pek yok o yüzden bişey diyemiycem
mucizevi bi etkisini görmedim ama hocaya güvendiğim için aldım kokusu falan da çok güzel severek kullanıyorum

valla bende morluk pek yok o yüzden bişey diyemiycem
mucizevi bi etkisini görmedim ama hocaya güvendiğim için aldım kokusu falan da çok güzel severek kullanıyorum
leke kremini kullandınız mı birde diğer ürünlerini kullanmaya devam ediyormusunuz ? Ediyorsanız sonuç nasıl memnunmu sunuz ?

Back
X