Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tatlim, sanirim ürolog hormon tahlili verdi onun sonucu, degil mi? Ne yazik ki eşim bir türlü doktora gitmek istemedigi icin spermiyogram disinda hicbir tahlilimiz yok.Ama i hormonun karsisinda, hormonun deger araligi yaziyordur.Ona bir bakip yazsan, belki yorumlayabilirim.

evet canım ürolog yönlendirdi perşeme günüde spermiyogram yapılacak inşallah... canım şuanda sonuç yanımda değil ama galiba referans ağırlıgı 12, 65 yaş arası 12 ve 50 diye hatırlıyorum...

ayy evet yaa ama dur bakalım belki olur:)
kasımın 30 unda benim doğum günüm,adet tarihimde 24-25 i filan.keşke adetim gelmese de bebişim bana doğum günü hediyesi olarak rahmime düşseee:))

inşallah canım, yeni yaşında rabbim sana hayırlı bi evlat hediye eder...

evet canım ürolog yönlendirdi perşeme günüde spermiyogram yapılacak inşallah... canım şuanda sonuç yanımda değil ama galiba referans ağırlıgı 12, 65 yaş arası 12 ve 50 diye hatırlıyorum...

Eger o araligin icinde kaliyorsa normaldir bence.Sen yarin sonuca ayrintili bak da ona gore yorumlayalim.
Ayy bu gidisle uzman doktor olacagiz hepimiz :-)

bugün hastanede
yaptırdığım tahlilde total testesteron seviyem
1-75 7-81 referans aralığında 3.78
çıktı.değer normalmidir .
Tatlim biraz arastirdim. bu araliga normal demis doktorhttp://tahlil.com/testesteron-total site bu.
istersen bir bak sen de.
hayatım normal görünüyo endişe etme bence.
inşallah canım, yeni yaşında rabbim sana hayırlı bi evlat hediye eder...

ayy inşallah canım.hepimize hayırlı evlatlar versin Rabbim :)

aa geç oldu ama nice mutlu yıllara, kocaman aile olun inşallah:))
ayy artık eşim içmez yaa bıktım bana bişey yedirip içirme diyooo :(( ama ben içerim :)))

Tatlim benim cokkkk tesekkur ederim guzel dileklerin icin:-)
Sahlep cok nefis bir sey :-)ayıla bayıla icer.Benimki cok seviyor.
Herkese tavsiye ediyorum kızlar, spermin hareketliligini arrtiriyormus.Hamis arkadasim önermisti :-)

Eger o araligin icinde kaliyorsa normaldir bence.Sen yarin sonuca ayrintili bak da ona gore yorumlayalim.
Ayy bu gidisle uzman doktor olacagiz hepimiz :-)

:D evet canım, sende kocanı kandır götür doktora.... ya biz ne aşamalardan geçiyoruz beyefendiler bi sperm verecekler dokuz nazla... şuanda çocuğum olması için zehir bile yerim, neyse yaff benim sinirlerim bozuldu çıkıyorum :))) iyi geceler canım....

Tatlim benim cokkkk tesekkur ederim guzel dileklerin icin:-)
Sahlep cok nefis bir sey :-)ayıla bayıla icer.Benimki cok seviyor.
Herkese tavsiye ediyorum kızlar, spermin hareketliligini arrtiriyormus.Hamis arkadasim önermisti :-)

rica ederim canım benim :)
amaaann bide onu içireyim öff ne olacaksa olsun:)))
yaa yaptığımız şeyleri görüyo musun töbe töbeee:))) millet ilk deneme de şakk diye hamile kalıyo.
elimden gelse spermi kuyruğundan tutup yumurtanın içine sokacam yaa:)))

:D evet canım, sende kocanı kandır götür doktora.... ya biz ne aşamalardan geçiyoruz beyefendiler bi sperm verecekler dokuz nazla... şuanda çocuğum olması için zehir bile yerim, neyse yaff benim sinirlerim bozuldu çıkıyorum :))) iyi geceler canım....

Valla bu sefer cektim resti, ok dedi.Eger vazgecerse küsecegim valla.Belki varikosel var onu bile bilmiyoruz.
Zehir demisken, yazin civanpercemi kürü icmistim de, Aman Allahım o nasil bir acı.Hürrem 'deki, Sümbül Aga diyor ya "Zehür -i Zıkkum "tadi aynen öyle.Yemin ederim 30 gün ictim ancak her ictigim gece tüylerim bildigin diken diken oluyordu, hepsi havada.Zehir gibi tadı vardi.
Zeynepcik sen de biliyorsun ne kadar cok sukayetleniyordum icerken.
O yüzden dedigin gibi biz bu kadar seye katlaniyoruz, onlar da bir zahmet elini tasın altina koysunlar :-) o kadar...

rica ederim canım benim :)
amaaann bide onu içireyim öff ne olacaksa olsun:)))
yaa yaptığımız şeyleri görüyo musun töbe töbeee:))) millet ilk deneme de şakk diye hamile kalıyo.
elimden gelse spermi kuyruğundan tutup yumurtanın içine sokacam yaa:)))

Zeynepcik süpersin valla, kuyruk esprine bayildim :-D ha ha.
Gıcık oluyorum hemrn hamis kalanlara .Masallah kulucka makinesi gibiler.

Zeynepcik süpersin valla, kuyruk esprine bayildim :-D ha ha.
Gıcık oluyorum hemrn hamis kalanlara .Masallah kulucka makinesi gibiler.

evet bide karınlarını okşayarak;ay benim eşim üstüme ceket atsa hamile kalırım diyenlerden nefret ediyorum..

Valla bu sefer cektim resti, ok dedi.Eger vazgecerse küsecegim valla.Belki varikosel var onu bile bilmiyoruz.
Zehir demisken, yazin civanpercemi kürü icmistim de, Aman Allahım o nasil bir acı.Hürrem 'deki, Sümbül Aga diyor ya "Zehür -i Zıkkum "tadi aynen öyle.Yemin ederim 30 gün ictim ancak her ictigim gece tüylerim bildigin diken diken oluyordu, hepsi havada.Zehir gibi tadı vardi.
Zeynepcik sen de biliyorsun ne kadar cok sukayetleniyordum icerken.
O yüzden dedigin gibi biz bu kadar seye katlaniyoruz, onlar da bir zahmet elini tasın altina koysunlar :-) o kadar...

Günaydın gonozcum... evet canım bende o civan perçeminden içtim Allahın güçüne gitmesin ama hiçte hoş değildi, şuanda aslan pençesi içiyorum ama onun tadı fena değil. canım dün sana bahsetmiştim ya eşimin free testosteron sonuçunu şimdi sonuç elimde aynen yazıyorum FREE TESTOSTERON: SONUÇ: 12.4 REFERANS ARALIĞI 18-65 YAŞ 8.7 - 54.69

çok merak ediyorum yaaa... tahlil.com baktım ama ordada referans ağırlığında yaş ve değerler aynen böyle yazıyor, acaba şimdi eşimin değerleri 18 yaşa mı yakın oluyo yoksa 65 yaşa mı ayyyy bende çok meraklıyım yaaaa.... :D

Günaydın gonozcum... evet canım bende o civan perçeminden içtim Allahın güçüne gitmesin ama hiçte hoş değildi, şuanda aslan pençesi içiyorum ama onun tadı fena değil. canım dün sana bahsetmiştim ya eşimin free testosteron sonuçunu şimdi sonuç elimde aynen yazıyorum FREE TESTOSTERON: SONUÇ: 12.4 REFERANS ARALIĞI 18-65 YAŞ 8.7 - 54.69

çok merak ediyorum yaaa... tahlil.com baktım ama ordada referans ağırlığında yaş ve değerler aynen böyle yazıyor, acaba şimdi eşimin değerleri 18 yaşa mı yakın oluyo yoksa 65 yaşa mı ayyyy bende çok meraklıyım yaaaa.... :D

Günaydin tatlim :-) bence hormon araligi normal cikmis. Tabi en dogrusunu doktor bilir.Ne vakit gideceksiniz doktora, bizi merakta birakma.
Bir de acaba buz ürologa gitmeden yaptirsak mi acaba.Nasil olsa isteyecek.Sizden hangi hormonlari istediler?
Esime dedim doktora gittigimizde elimizde spermiyogram, dna hasar testi olsun.Bir de hormon yaptirirsak tam olur? Bu sefer gidecegiz zaten dunya kadar muayene ücretu verecegiz, en azindan her sey hazir gidersek direkt sonuclara bakar, ona gore karar verir.
Kizlar siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
Günaydin tatlim :-) bence hormon araligi normal cikmis. Tabi en dogrusunu doktor bilir.Ne vakit gideceksiniz doktora, bizi merakta birakma.
Bir de acaba buz ürologa gitmeden yaptirsak mi acaba.Nasil olsa isteyecek.Sizden hangi hormonlari istediler?
Esime dedim doktora gittigimizde elimizde spermiyogram, dna hasar testi olsun.Bir de hormon yaptirirsak tam olur? Bu sefer gidecegiz zaten dunya kadar muayene ücretu verecegiz, en azindan her sey hazir gidersek direkt sonuclara bakar, ona gore karar verir.
Kizlar siz ne dersiniz?

Canım biz ürologa eşimdeki sertleşme sorunundan dolayı gittik, zaten çocuk problemimiz şuanda bende var, eşim hiç doktora gitmemişti, ama şimdi sertleşme sorunundan dolayı gitti, doktor ondan kolestrol, prolaktin ve free testosteron tahlili istedi yarın da sperm analizi yappılacak sonra hep beraber sonuçlar doktora gösterilecek... çok anlamadım ama galiba eşimde hormon düşüklüğü var, bakalım kesin sonuçu doktor söyleyecek... gelişmeleri yazıcam canım burdan. Canım zaten gerekirse ürolog ister sizden o tahlileri...
(ama eşimdede bi sorun varsa benim omzumdaki çocuk sahibi olmama yüküm yarıya inecek).. ay bende çom fenayım galiba.. :)))

Canım biz ürologa eşimdeki sertleşme sorunundan dolayı gittik, zaten çocuk problemimiz şuanda bende var, eşim hiç doktora gitmemişti, ama şimdi sertleşme sorunundan dolayı gitti, doktor ondan kolestrol, prolaktin ve free testosteron tahlili istedi yarın da sperm analizi yappılacak sonra hep beraber sonuçlar doktora gösterilecek... çok anlamadım ama galiba eşimde hormon düşüklüğü var, bakalım kesin sonuçu doktor söyleyecek... gelişmeleri yazıcam canım burdan. Canım zaten gerekirse ürolog ister sizden o tahlileri...
(ama eşimdede bi sorun varsa benim omzumdaki çocuk sahibi olmama yüküm yarıya inecek).. ay bende çom fenayım galiba.. :)))

Ay öyle deme tatlim, insallah esinde bir sorun yoktur.ikinizde de olunca işler sarpa sariyor daha kötülesiyor.Bak bende pko vardi hep ondan olmuyor saniyorduk, bir baktim esimde morgoloji % 2 cikti.Doktor direkt tüp bebek dedi.O gun cok korkunctu ikimiz icinde.En azindan bir kiside sorun olunca tedavi sansi yuksek oluyor.

öyle deme ama...
doğum öykülerini okuyorum salya sümük.çok etkilendim çokk :(((

Dogru söyluyorsun tatlim. Bu arada sizden hormon tahlilleri istemis miydi doktorunuz? aaacbnin esinden istemisler.Ayy hep unutuyorum onun kullanici adini :-)
Tatlim okuyorsan kusura bakma .

Back
X