kızlar nerdeseinizz

zeynepcik.bakınıp çıkıyorum..bizim sayfa kürlü sayfa:))kürler bittikçe kıvılcım oluyor gibi..ben de forumda hayat hikayeleriokuyor çıkıyorum. ilk girdiğimde hiç yapmadığım şeyleri okuyorum..banane derdim derdi'm oldu:))dua ediyorum,kürleri kullanıyorum..birazda ankara havası son ses (arabada)dinleyip oynuyorum ki bunu dün gece yaptım eşime karşı,farkettim ki kına gecemden bu yana bu kadar eğlenmemeişim:))dün diyorum ki hadiii bi daha evleneliimm:)) geçti bittiii diyo gülerekk:)) ahh ya zaman çoook çabuk geçiyor..
zeynepcik nisan ayında tüp bebek mi düşünüyorsun?? eskişehir acıbademde? tatlım neden ankara değil??
zeynepcik ben daha gitmedim tüp bebek merkezine, çünkü amh hormonuda istemişlerdi ben biraz pahallı olduğu için yaptırmak istemiyordum çünkü 250 ye falan yapıyorladı ama bi laboratuar da bu hormonda tahlil fiyatlarında kampanya varmış :))) 70 liraya yapılıyormuş bende onuda yaptırayım dedim onunda sonucunu bu cuma alıcaz bizde randevu tarihimizi erteledik..
kız museltten çok güldüm sana demek arabada ankara misket oynuyosun haaa :)))) hep soğan suyundan oluyo bunlar :))))
Kızlarrrr slmmmm :)
Özledim sizi ya bu sıralar çok yoğunum bir türlü giremedim nete.Yazdıklarınızı okudum ,
Zeynepcik tüp bebeğe karar vermenize açıkçası mutlu oldum ,zaten bunu çok önceden konuşmuştuk ,biz bu aralar çok sıkışığız ,Rabbim yardım eder de belimizi doğrultursak ben de tüp bebişe başlamak istiyorum açıkçası ..
aaaccc :)) ayy Amh hormonunu ben de yaptıracaktım çok pahalıydı 150 küsürdü ancak emin ol güneydoğuda yaşayan arkadaşlarım sürekli diyor ,burada tüm özel hastaneler ücretsiz ,tahliller falan çok ucuz ,epidural anesteziyle doğuma girdi toplam 400 TL verdi düşünün artık ,valla böyle devam ederse gidip orada yaptıracağım her şeyi :)))
Museltcik ,ne iyi etmişsin eğlenmekle ,işte böyle yapa yapa sıkıntıları atacağız içimizden , havalar ısınınca kendimizi daha iyi hissederiz diye düşünüyorum ,ben güneşi çok severim ,bana mutluluk verdiğine inanıyorum ..
Kızlar ,dün spermiyogram yaptırdık ,bu defa eşime dedim farklı bir yerde yaptıralım diye ,Düzen Lab 'ta yaptırdık .Ayy ,ne kadar özensiz basit bir rapor vermişler anlatamam ,çok sinir oldum .Aradım dedim ,şu ana kadar iki farklı yerde yaptırdım hep en az iki sayfalık verdiler ,Kruger mi WHO mu bu bile yazmıyor ,baştan savma bir iş . Cevapları ise biz böyle çalışıyoruz ,herkes kolaya kaçıyor o parayı nasıl sindirerek alıyorlar hayret ediyorum ,Gerizekalılar diyeceğim kusura bakmayın kızlar .Neyse içimi döktüm şimdi sonucu aynen aşağıya kopyalıyorum ,bakalım ne diyeceksiniz ?
SEMEN ANALIZI SONUC REFERANS ARALIKLARI ALT SINIRLARI
(D.S.O 2010 Kriterlerine Gore)
Miktar (ml) : 3 ml >= 1.5ml
pH : 7.7 >= 7.2
Likefikasyon Suresi(37C) : 15 dakika <20 dakika
Viskosite : Normal Normal
Gorunum : Gri-Opak Gri-Opak
1. Saatte Toplam Hareketli Sperm Yuzdesi :% 60 >= %40
1. Saatte Ileri Hareketli Sperm Yuzdesi :% 50 >= %32
Toplam Sperm Sayisi (milyon/ejekulat) : 150 milyon >= 39 milyon
Sperm Yogunlugu (milyon/mL) : 50 milyon/ml >= 15 Milyon/ml
Normal Morfolojili Sperm Yuzdesi :% 5 >= %4
Yuvarlak Hucre (milyon/ml) : <1 milyon/ml <5 Milyon / ml
Lokosit (milyon/ml) : <1 milyon/ml <1 Milyon / ml
Laboratuvarimizda genetik testler kapsaminda Sperm DNA hasari Testi ve Sperm FISH testi calisilmaktadir.
OZEL NOT : Semen analizi icin numune verilmeden once 3 gun seksuel perhiz yapilmis oldugu belirtilmistir.
[3402]