Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bilmiyorum 2gun sonra dopler cekilecek esim.bugun buludugumuz sehrin arastirma hastanesine gittik uroloji doktoruna. Spermiogram sonuclarimiza morfolojiye hicbisey demedi.15 gun sonrasina yeni bi spermiogram tahlili verdi. Haftayabcmt gunu ist bahceci tup bebekde emre bakirciogluna gidicez birde.bakalim o ne yorum yapacak. Saracoglunun kurlerinden memnun musunuz kac aydir kullaniyorsunuz ve ne degerleriniz degisti.hi de fiyati ne?kusura bakma seni de boyle soru yagmuruna tutuyorum ama napim insan iyilesenleri gorunce icine bi umut dogsun istiyor

yok canım hiç sorun değil...

varikosel ilk önce elle tespit edilmeli,eğer elle muayene de varikosel saptanırsa dopler çekip emin oluyorlar.6 ay kadar kullandı eşim,epey faydası oldu ama devam etmek istemedik,bıraktık o yüzden.kürlerden önce sayı ml de 8 milyon,toplam da 35 milyon.......morfoloji %3,......hareket %66 idi. kürlerden sonra ml deki sayı 10 milyon...total sayı 50 milyon....morfoloji %70 (who kriterine göre) hareket %75 çıktı.325 lira ödemiştik kürlere.

zeynepcik.bakınıp çıkıyorum..bizim sayfa kürlü sayfa:))kürler bittikçe kıvılcım oluyor gibi..ben de forumda hayat hikayeleriokuyor çıkıyorum. ilk girdiğimde hiç yapmadığım şeyleri okuyorum..banane derdim derdi'm oldu:))dua ediyorum,kürleri kullanıyorum..birazda ankara havası son ses (arabada)dinleyip oynuyorum ki bunu dün gece yaptım eşime karşı,farkettim ki kına gecemden bu yana bu kadar eğlenmemeişim:))dün diyorum ki hadiii bi daha evleneliimm:)) geçti bittiii diyo gülerekk:)) ahh ya zaman çoook çabuk geçiyor..
zeynepcik nisan ayında tüp bebek mi düşünüyorsun?? eskişehir acıbademde? tatlım neden ankara değil??

zeynepcik ben daha gitmedim tüp bebek merkezine, çünkü amh hormonuda istemişlerdi ben biraz pahallı olduğu için yaptırmak istemiyordum çünkü 250 ye falan yapıyorladı ama bi laboratuar da bu hormonda tahlil fiyatlarında kampanya varmış :))) 70 liraya yapılıyormuş bende onuda yaptırayım dedim onunda sonucunu bu cuma alıcaz bizde randevu tarihimizi erteledik..

kız museltten çok güldüm sana demek arabada ankara misket oynuyosun haaa :)))) hep soğan suyundan oluyo bunlar :))))

zeynepcik.bakınıp çıkıyorum..bizim sayfa kürlü sayfa:))kürler bittikçe kıvılcım oluyor gibi..ben de forumda hayat hikayeleriokuyor çıkıyorum. ilk girdiğimde hiç yapmadığım şeyleri okuyorum..banane derdim derdi'm oldu:))dua ediyorum,kürleri kullanıyorum..birazda ankara havası son ses (arabada)dinleyip oynuyorum ki bunu dün gece yaptım eşime karşı,farkettim ki kına gecemden bu yana bu kadar eğlenmemeişim:))dün diyorum ki hadiii bi daha evleneliimm:)) geçti bittiii diyo gülerekk:)) ahh ya zaman çoook çabuk geçiyor..
zeynepcik nisan ayında tüp bebek mi düşünüyorsun?? eskişehir acıbademde? tatlım neden ankara değil??

ankara havası haa:9::9:ayy bayılırım vallahi:9::9:

ee sen adet oldun mu?

hayatım evet nisan ayında tüp bebek düşünüyoruz artık.2 günde bir kontole gitmem gerekiyor,Ankara olsa gidemem ki...orada kalsam,eşim transferden sonra izin alacak tek başıma kalamam orda.yani en mantıklısı bulunduğum yer.

kızlar nerdeseinizz:43::43:

zeynepcik ben daha gitmedim tüp bebek merkezine, çünkü amh hormonuda istemişlerdi ben biraz pahallı olduğu için yaptırmak istemiyordum çünkü 250 ye falan yapıyorladı ama bi laboratuar da bu hormonda tahlil fiyatlarında kampanya varmış :))) 70 liraya yapılıyormuş bende onuda yaptırayım dedim onunda sonucunu bu cuma alıcaz bizde randevu tarihimizi erteledik..

kız museltten çok güldüm sana demek arabada ankara misket oynuyosun haaa :)))) hep soğan suyundan oluyo bunlar :))))

Kızlarrrr slmmmm :)
Özledim sizi ya bu sıralar çok yoğunum bir türlü giremedim nete.Yazdıklarınızı okudum ,
Zeynepcik tüp bebeğe karar vermenize açıkçası mutlu oldum ,zaten bunu çok önceden konuşmuştuk ,biz bu aralar çok sıkışığız ,Rabbim yardım eder de belimizi doğrultursak ben de tüp bebişe başlamak istiyorum açıkçası ..

aaaccc :)) ayy Amh hormonunu ben de yaptıracaktım çok pahalıydı 150 küsürdü ancak emin ol güneydoğuda yaşayan arkadaşlarım sürekli diyor ,burada tüm özel hastaneler ücretsiz ,tahliller falan çok ucuz ,epidural anesteziyle doğuma girdi toplam 400 TL verdi düşünün artık ,valla böyle devam ederse gidip orada yaptıracağım her şeyi :)))

Museltcik ,ne iyi etmişsin eğlenmekle ,işte böyle yapa yapa sıkıntıları atacağız içimizden , havalar ısınınca kendimizi daha iyi hissederiz diye düşünüyorum ,ben güneşi çok severim ,bana mutluluk verdiğine inanıyorum ..

Kızlar ,dün spermiyogram yaptırdık ,bu defa eşime dedim farklı bir yerde yaptıralım diye ,Düzen Lab 'ta yaptırdık .Ayy ,ne kadar özensiz basit bir rapor vermişler anlatamam ,çok sinir oldum .Aradım dedim ,şu ana kadar iki farklı yerde yaptırdım hep en az iki sayfalık verdiler ,Kruger mi WHO mu bu bile yazmıyor ,baştan savma bir iş . Cevapları ise biz böyle çalışıyoruz ,herkes kolaya kaçıyor o parayı nasıl sindirerek alıyorlar hayret ediyorum ,Gerizekalılar diyeceğim kusura bakmayın kızlar .Neyse içimi döktüm şimdi sonucu aynen aşağıya kopyalıyorum ,bakalım ne diyeceksiniz ?

SEMEN ANALIZI SONUC REFERANS ARALIKLARI ALT SINIRLARI
(D.S.O 2010 Kriterlerine Gore)
Miktar (ml) : 3 ml >= 1.5ml
pH : 7.7 >= 7.2
Likefikasyon Suresi(37C) : 15 dakika <20 dakika
Viskosite : Normal Normal
Gorunum : Gri-Opak Gri-Opak
1. Saatte Toplam Hareketli Sperm Yuzdesi :% 60 >= %40
1. Saatte Ileri Hareketli Sperm Yuzdesi :% 50 >= %32
Toplam Sperm Sayisi (milyon/ejekulat) : 150 milyon >= 39 milyon
Sperm Yogunlugu (milyon/mL) : 50 milyon/ml >= 15 Milyon/ml
Normal Morfolojili Sperm Yuzdesi :% 5 >= %4
Yuvarlak Hucre (milyon/ml) : <1 milyon/ml <5 Milyon / ml
Lokosit (milyon/ml) : <1 milyon/ml <1 Milyon / ml
Laboratuvarimizda genetik testler kapsaminda Sperm DNA hasari Testi ve Sperm FISH testi calisilmaktadir.
OZEL NOT : Semen analizi icin numune verilmeden once 3 gun seksuel perhiz yapilmis oldugu belirtilmistir.
[3402]

ggonozcuğum valla artık eskisi gibi aktif değiliz sayfada :))) canım amh hormonunu burada bi hastanede 250 ye yapıyolar çok pahalı yaa... nerde oturuyosun bilmiyorum ama kadıköy kızıltoprak ta gelişim laboratuar da yaptırdım 70 liraya mart ayı için geçerliymiş bu fiyat istabuldaysan kaçırma git derim rabbim inşallah maddi manevi sıkıntılarından kurtarır canım.. dediğin gibi keşke güneydoğuda bi akrabamız olsada gidip orada yaptırsak şu tahlilleri :))))

ggonozcuğum valla artık eskisi gibi aktif değiliz sayfada :))) canım amh hormonunu burada bi hastanede 250 ye yapıyolar çok pahalı yaa... nerde oturuyosun bilmiyorum ama kadıköy kızıltoprak ta gelişim laboratuar da yaptırdım 70 liraya mart ayı için geçerliymiş bu fiyat istabuldaysan kaçırma git derim rabbim inşallah maddi manevi sıkıntılarından kurtarır canım.. dediğin gibi keşke güneydoğuda bi akrabamız olsada gidip orada yaptırsak şu tahlilleri :))))

Gunaydin tatlim, guzel bir gun diliyorum :)
Cok guzel bir firsatmis, peki bu tahlil regl doneminde mi yoksa herhangi bir zamanda mi, bi de ac tok hangi saat araliklarinda, olmadi mi cumartesi aciksa yaptiririm.

Cok guzel bir firsatmis, peki bu tahlil regl doneminde mi yoksa herhangi bir zamanda mi, bi de ac tok hangi saat araliklarinda, olmadi mi cumartesi aciksa yaptiririm.

günaydın kızlar..eşimle aram acayip lmoni:( yumurtlama haftasındayım ama inanın hüç umrumda değil! şu gündem bitirecek bizi..iki ayrı taraftayız:(( neyse..boşverelim bizi..amh acıbademde yaptırdım. ankara acıbademin sıradan bi muayenesi bile pahalıyken kayseri a.badem ucuz geliyor bana. amhı düşükten sonra yaptırmıştım ben 30-50 arasıydı tam hatırlamıyorum 5,6 günde çıktı..ben de şu pıhtılaşma testi nerde ucuz yapılır onu merak ediyorum..valla gelin kayseriye seve seve ağırlarım sizi,bu teklifim ankara içinde geçerli..

netten bakmıştım çünkü ben regl olmuştum ya da yeni bitmişti hatırlamıyorum. aç tok farkertmez. reg ve ya değil yine farketmez diye biliyorum..netten biki dk bi bak:)yazıyordu her yerde:(

Gonozcuğum,sperm tahlili yine çok iyi çıkmış maşallah:nazar::nazar::nazar:

çok yakında senden müjdeyi alacağız inşallah tüp bebek düşünme tatlım...

evet ben tüpe karar verdim,çok yıprandım artık en iyisi deneyelim 1 kere olmazsa zaten bebek meselesini kapatmayı düşünüyorum.yoksa ruh sağlığımdan olacağım...

[MENTION][MENTION][MENTION][MENTION][MENTION][MENTION][MENTION][liyorum :)
Cok guzel bir firsatmis, peki bu tahlil regl doneminde mi yoksa herhangi bir zamanda mi, bi de ac tok hangi saat araliklarinda, olmadi mi cumartesi aciksa yaptiririm.[/QUOTE]

canım benim sanada güzel bir gün, güzel bi ömür olsun inşallah...canım bu tahlil için herhangi bi günde gidebilirsin adetli olmana gerek yok c.tesi açıkmı bilimiyorum telefon numarasını özelden yazarım şimdi sana..

canım benim sanada güzel bir gün, güzel bi ömür olsun inşallah...canım bu tahlil için herhangi bi günde gidebilirsin adetli olmana gerek yok c.tesi açıkmı bilimiyorum telefon numarasını özelden yazarım şimdi sana..

ya tatlım özelden atamıyorum msj bi sorun var galiba neyse ya numarayı burdan da verebilirim nasıl olsa özel bi telefon değil :) 0216 349 51 51

KIZLARRRRR :))))
HAMİLEYİMmmmmm ,RABBİME binlerce şükür olsun ,Allah Saraçoğlu Hocamızdan razı olsun .Dilerim arkadaşlarım da kısacık sürede hamile kalır,inşallah hepimiz bu baharı hamiş geçiririz .
Şimdi yumurtlamamım 10. günü geçen hafta cumartesi sabahı bir damla kan geldi ama biliyorsunuz benim kaç aydır hep böyle oluyordu o yüzden hiç hamileliğe yorumlamadım.Son iki gün sonra kahverengiler başladı ve biliyorsunuz benim regil öncesi 2/3 gün kahverengi gelir o yüzden aklıma yine gelmedi. Sonra perşembe regl olmam gerekiyordu en geç ancak kahveler devam etti evde ovulasyon testi vardı ben de ondan yaptım bir baktım hafiften çizgi çıktı .Ama yine bildiğiniz gibi bir keresinde 1 hafta arayla ovulasyon gibi bir şey olmuştu o yüzden yine de umutlanmadım.Bu arada ne olur ne olmaz diye perşembe günü gebelik testi almıştım aynı gün yaptığımda hiçbir şey çıkmadı .Ancak gögüs ağrım geçmemişti bir de kasıklarımda sürekli olacakmış gibi ağrı vardı sırtımda da aynı şekilde .Ama cuma günü yani dün ovulasyon testinde kopkoyu çıktı iki çizgi de .O zaman içimde tuhaf bir duygu oldu.Bu sabah önce ovulasyon yaptım aynı şey oldu sonra ikinci gebelik testini yaptım çizgi hafif çıkınca şoka girdim.Bir taraftan da eşime nasıl söylesem müjdelesem diye düşünmeye başladım.Ardından onu dışarı bir şeyler almaya gönderdim ,küçük bir notla beraber gebelik testini kapalı olarak kapıya bıraktım ,elimde kamera bekledim ,kapıyı açar açmaz bu ne dedi direkt testi görünce başladı gülmeye ama emin de olamadık tabi.Sonra özel hastaneye gittik test yaptırdık sonucu yeni gönderdiler :)
SONUÇ : 213.79

Cabuk okuyun da sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum .Gerçi kese görünmeden sevinmemek gerekiyor.Saraçoğlu hocamıza çok şey borçluyuz.Çarşamba kür sipariş etmiştik ,ben de hayit kullanıyordum inşallah olumsuz bir etki yapmamıştır.Hocamızı arayıp hem teşekkür edeceğim hem de kürü iptal edeceğim .
Çok sevinçliyim inşallah sizlerin de müjdeli haberlerini alırım en kısa sürede AMİN . $Snapshot_20140322.webp

HAMİLEYİMmmmmm ,RABBİME binlerce şükür olsun ,Allah Saraçoğlu Hocamızdan razı olsun .Dilerim arkadaşlarım da kısacık sürede hamile kalır,inşallah hepimiz bu baharı hamiş geçiririz .
Şimdi yumurtlamamım 10. günü geçen hafta cumartesi sabahı bir damla kan geldi ama biliyorsunuz benim kaç aydır hep böyle oluyordu o yüzden hiç hamileliğe yorumlamadım.Son iki gün sonra kahverengiler başladı ve biliyorsunuz benim regil öncesi 2/3 gün kahverengi gelir o yüzden aklıma yine gelmedi. Sonra perşembe regl olmam gerekiyordu en geç ancak kahveler devam etti evde ovulasyon testi vardı ben de ondan yaptım bir baktım hafiften çizgi çıktı .Ama yine bildiğiniz gibi bir keresinde 1 hafta arayla ovulasyon gibi bir şey olmuştu o yüzden yine de umutlanmadım.Bu arada ne olur ne olmaz diye perşembe günü gebelik testi almıştım aynı gün yaptığımda hiçbir şey çıkmadı .Ancak gögüs ağrım geçmemişti bir de kasıklarımda sürekli olacakmış gibi ağrı vardı sırtımda da aynı şekilde .Ama cuma günü yani dün ovulasyon testinde kopkoyu çıktı iki çizgi de .O zaman içimde tuhaf bir duygu oldu.Bu sabah önce ovulasyon yaptım aynı şey oldu sonra ikinci gebelik testini yaptım çizgi hafif çıkınca şoka girdim.Bir taraftan da eşime nasıl söylesem müjdelesem diye düşünmeye başladım.Ardından onu dışarı bir şeyler almaya gönderdim ,küçük bir notla beraber gebelik testini kapalı olarak kapıya bıraktım ,elimde kamera bekledim ,kapıyı açar açmaz bu ne dedi direkt testi görünce başladı gülmeye ama emin de olamadık tabi.Sonra özel hastaneye gittik test yaptırdık sonucu yeni gönderdiler :)

Cabuk okuyun da sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum .Gerçi kese görünmeden sevinmemek gerekiyor.Saraçoğlu hocamıza çok şey borçluyuz.Çarşamba kür sipariş etmiştik ,ben de hayit kullanıyordum inşallah olumsuz bir etki yapmamıştır.Hocamızı arayıp hem teşekkür edeceğim hem de kürü iptal edeceğim .
Çok sevinçliyim inşallah sizlerin de müjdeli haberlerini alırım en kısa sürede AMİN .Eki Görüntüle 1033356

ne kürü almıstınız ve kaca almıstınız cnm :44::44:
kac yasındasınız?sorununuz neydi?kac yıllık evlisiniz?:31:
güle güle alın kucagınıza bebeginizi darısı bizlereeee :25:

Çok sevinçliyim inşallah sizlerin de müjdeli haberlerini alırım en kısa sürede AMİN .Eki Görüntüle 1033356

gonoooozzzz :52::52::52: sen beni tanımazsın ama ben bu sayfayı epeydir zaktan takip ediyordum arada yazıyordum museltle filan bir kaç kez konuşmamız oldu ama inan ki kendim hamile kalmış gibi sevindim canımmm. :46::46::46:Rabbim hayırlı uğurlu etsin. gözünüz aydın olsun. :nazar::nazar::nazar:

gonoooozzzz :52::52::52: sen beni tanımazsın ama ben bu sayfayı epeydir zaktan takip ediyordum arada yazıyordum museltle filan bir kaç kez konuşmamız oldu ama inan ki kendim hamile kalmış gibi sevindim canımmm. :46::46::46:Rabbim hayırlı uğurlu etsin. gözünüz aydın olsun. :nazar::nazar::nazar:

Tatlim ben de senin yazdiklarini okumustum yani seni taniyorum. Cok tesekkur ederim, inan ogrenir ogrenmez sizlere dua ettim.Rabbim insallah isteyen herkese nasip eder.Umarim keseyi de goruruz pzrtsi doktora gidecegim :-)

ahh bitanemmmmmm ayyy inanamıyorum yaaaa:52::52::52::52:
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun sevinçten ne yzacağımı bile bilmiyorum yaaaa....:52::52::52:

tatlımm hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim...inan sevinçten ağlıyorum şuandA...

Tatlim ben de senin yazdiklarini okumustum yani seni taniyorum. Cok tesekkur ederim, inan ogrenir ogrenmez sizlere dua ettim.Rabbim insallah isteyen herkese nasip eder.Umarim keseyi de goruruz pzrtsi doktora gidecegim :-)

madem öyle memnun oldum. uzaktan da olsa tanışıyormuşuz. :1:
inşaAllah canım. kan tahlilin daha gebeliğin yeni olduğunu gösteriyor. belki pazartesi kesen görünmeyebilir ama inşaAllah hayırla bebeğinin gelişimini görür, pıt pıt kalp atışlarını duyarsın, bize de anlatırsın o heyecanlarını. biz de seviniriz :9::16:

şöyle bir geçmişe göz gezdirdim tekrar. sanırım 8 ay kadar sürmüş hocayla tedaviniz. :nazar:
canım hayıt kullandım demişsin ya. biliyorsundur belki ben pkoluydum ve soğan kürü yapıyordum bu 3. ayım ve bitince benim de aklımda şu an hayıt var da. hoca bitki halinde mi gönderiyordu? sanırım hapı var onun. bitkiselmiş. ben hapını kullanmayı düşünüyordum. sen hangisini önerirsin?

Son düzenleme:
Back
X