Merhaba kizlar, hayit tohumu cok gorundu gozume, gec bitecek gibi :)Zeynep benim esimde cok zorlaniyor ancak benim
civanperceminden sonra ses etmeden iciyor.Vapi insallah sonucunuz cok guzel cikar.Bu siralar esim cok hassas, doktor tahlil hicbir sey yaptirmak istemiyor.Sinirleri bozuldu, icine atiyor, kiyamam ben ona

kendini kotu hissediyor, senin bir seyin yok tek sorun ben de diyor. Cok uzuluyorum, Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.Bu arada gecen hafta doktora gittim, sol yumurtaligimda miyom ve kistler varmis, mutlaka kanallarima baktirmam gerekiyor.Bir de ilginc bir sey oldu, gecen hafta carsamba gunu ovulasyon testinde cumartesiye kadar cift cizgi yakaladim.Ancak yumurta aki kivaminda akintim olmadi.Dedim ki kurlerden kaynakli bu ây boyle yumurtladim.Neyse ilginc olan su bu carsambada akintida yumurta aki oldu hemen test yaptim cift cizgi cikti.persembe doktora gittim yumurtlamissin 20 mm dedi, bir de yumurta catlayinca gorunen bir sivi varmis, doktora anlattim.gecen hafta da cift cizgi oldu diye.Doktorun sanki kafasi karisti, cumartsi gel dedi bakalim ne olacak.Siz bu durumu nasil yorumluyorsunuz? iki kez mi yumurtladim.İki aydir regilim degisti hep 30 gunde bir olurken gecen ay 35 ti bu ay daha gec olacagim. Acâba kurler mi yapiyor?Kac gundur bir sey yazmayinca birikti anlatacaklarim