öyle yapayım o zaman.bu arada bugün 15. günüm kasık ağrım var akıntım çok çok az var testte negatif hala.ıyy gıcık olmaya başladım![]()
çok şükürsaat 3 te aaradım süşmezse 3 kişi 3 telefonla arayacaktım. hocamız bi on dk sonra gelecek dediler olmaz olmazz olmaz 3 kere beni not aldınız çayım 4 tane kaldı dedim sanırım yae-rım saatte o güzel müziği dinledim:) saraçoğluna aşığım ya adamın dibisin hoca diyesim geldi! sen nasıl güzel kıonuşuyorsun! klomen kullandığımı söyledim kızım sen ne yapıyorsun ya merak ettin değil mi çatlayacak mı diye. sen kürleri kullan evellah dedi..tsh ım çok yüksekti gerçi şimdi normale düştü elhamdülillah erken menapoz durumun var klomen kullanıp hormonlarınla oynama dedi:) adam ya adam! süt içme peynirt yeme bol yoğurt dedi.. yiğenimin kurt dökme olayından tutun fatma ana eli otundan bahsettim. duydunuz mu dedim yok dedi. başladım anlatmaya baktım uzuyor aman neyse hocam nasılsa duymamışsınız dedim.ses cıkarmadı.. arkadaş gibi şeker şeker! öyle işte 255 lira Allah sağlıklı gönlümüze göre evlatlar versin iinşallah..namazda gonoz ve adzeynep diye dua ediyorum:)))) dualarda buluşmak üzere...