Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar nerdesinizevdeki 3.testi de yapmak istedim öğle arası ovulasyon testini yapmıştım.işte neyse silik çıkmıştı falan.bugun sabahtan beri çook su içtim artı maden suyu eve zor attım kendimi 3.testi yapayım dedim hani şu kıpkırmızı çıkan siliği görmek için ama yok
hemen hastaneye gittim kan verdim şimdi yazıyorum size. 4 te çıkacak dediler.acaba çok su içtim ondan mı çünkü su ve soda bende hemen idrarı getiriyor herkeste böyledir de...neyse....hayırlısı artık...her şeye açık olmak lazım..
Benim eşiminde sperm sayısı düşük.Bende herhangi bir sorun yok.İnşallah sizlerinde ,hepimizin Allah yüzünü güldürür.Çok sevindim hamile kalanlara Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.2.kürün kullanış şekli nasıl? propolis damla şeklindeymiş galiba 16 tane at kuyruğu, ısırgan otu falan varmış.Bana ayrıntılı yazarsan sevinirim.Teşekürler
sıra bizde gerçekten:))çifter çifter verelim müjdeyii:))eşimi ikna ettim bu arada aslında ikna da değil.ne zaman arıcaz saraçoğlunu dedim.ne zaman istersen arayalım dedi:))şükürler olsun.çok heyecanlanıyorumm:))
Zeynepcik nerelerdesin ,merak ettim ?
zeynep'e sordun ben cevapladım..üşütmeyin kızlar aman ha(
Tatlım yarım çay bardağına propolisi 10 damla koyuyorsun.her gün içiliyor.At kuyrugu da var,ısırgan daha sonra .Ama ben bu hafta keçiboynuzuna tekrar başlayacağım.3 aydır ara vermiştik.Siz de sayı ve morfoloji,ileri hız nedir acaba?
Bizde en son 7 ay önce yaptırmıştık.sayı 10milyon.ileri hız %25di yanlış hatırlamıyorsam.
zeynepcik nerdesin diye sorduğun mesajın altına ben yorum yapmışım ona binaen söyledim tatlım..dua edin..belim manyak ağrıyor adet olacak gibi( geceleri de ağrıyor ..hayırlısı artık canlar:)
Valla yoklugun cok belli oluyor tatlim, esine söyle "Arkadasimi cok özledim."kızlarr merhabaa:)
nette çok takıldığım,çok şey araştırıp kafamı karıştırdığım ve stres yaptığım için eşim sınır koydu.günde sadece yarım saat girebilicemwınn kullandığım için alıp gidiyo giremiyorum.özledim sizi
museltciğim,hayatım, sakın stres yapmıyosun.gonozunda dediği gibi bunu her hamile yaşıyo:)hamileliğin cilveleri...değer artacak mı,kese görünecek mi,kalp atışı,2 li taramalar vs vs:) inşallah değerin katlanarak artacak hiç merak etme dualarım seninle:)
gonozcum canım hasta olmuşsun dikkat et kendine.ıhlamur iç, nane limon iç:)hasta olmanın sırası değil:))tamda hsg çektirmişken dikkat et kendine.ayaklarını da sıcak tut.geç çatlıyacak galiba yumurtan.vallahi ovulasyon testinin adını duyduğum da strese giriyorum:))
meryem suresini yarın bitiriyorum nasipse tam 41 gün olacak.duasına seni de katıcam:)allah kabul eder inşallah:))
Valla yoklugun cok belli oluyor tatlim, esine söyle "Arkadasimi cok özledim."
Aslina bakarsan benim esimde cok kiziyor fazla takilinca, ben de sadece buraya takilacagimi soyledim.Kisa sureligi girdigimi bildigi icin ses etmiyor simdilikama arada bir zılgıtı cekiyor.
Ayy sen de bu ovulasyon testleri sorun verince icime kurt düstü, acaba benimki de sorunlu mu diye.Dur bakim bekleyecegim.
Muselt'te stres yapti biraz, yani stres hicbir zaman bitmiyorEminim degerler cok guzel yukselecek ve hamileligi cok guzel gececek.
Darisi basimiza tatlim, bazen evlat hasreti icime bir sızı gibi oturuyor.Bu da bizim sinavimiz.Her seyin hayirlisi olsun tatlim.Uzulmekte bir seyi degistirmiyor.
Bu arada cokkkk tesekkur ediyorum dualarinda bana da yer verdigin icin tatlimmutlu oldum dualarinda yer almaktan.
Vapi ve Muselt de daha cok dua etsin bize, hamilelerin dualari daha cok kabul olurmus![]()
ayy sağol canım:)birkaç gün sıkı denetim yapar sonra karışmaz.şu 2 günde gözüne batmamam lazım:)))
haklılar aslında.ben çok fazla araştırır oldum mesela.ne kadar çok bilirsen o kadar kötü oluyo.bazen bilmemek daha iyi...
ama mümkün olabildiğince stresten uzak durucam inşallah.
sen ne marka ovulasyon testi kullanıyodun tatlım?aslında herkes çok memnun kalmış.ben ve Muselt hariç :) bize yaramadı:))
en sağlıklısı gün aşırı temasta bulunmak.biz geçen ay,ha çift çizgi çıkıcak bekleyelim,ha yarın çıkar bakalım diye diye koca ayı nerdeyse boş geçirdik.anladım ki sadece bebek için temasta bulunur olduk.ne kadar kötü!!Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah.2014 çok çok güzel bir yıl olsun hepimiz için.bu yılda annelik duygusunu tadalım.
Museltciğim gün aşırı tekrarla kan testini böylelikle katladığını görüp için rahat eder.strese girip bebişimizin canını sıkma ama aaaa((
ayy sağol canım:)birkaç gün sıkı denetim yapar sonra karışmaz.şu 2 günde gözüne batmamam lazım:)))
haklılar aslında.ben çok fazla araştırır oldum mesela.ne kadar çok bilirsen o kadar kötü oluyo.bazen bilmemek daha iyi...
ama mümkün olabildiğince stresten uzak durucam inşallah.
sen ne marka ovulasyon testi kullanıyodun tatlım?aslında herkes çok memnun kalmış.ben ve Muselt hariç :) bize yaramadı:))
en sağlıklısı gün aşırı temasta bulunmak.biz geçen ay,ha çift çizgi çıkıcak bekleyelim,ha yarın çıkar bakalım diye diye koca ayı nerdeyse boş geçirdik.anladım ki sadece bebek için temasta bulunur olduk.ne kadar kötü!!Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah.2014 çok çok güzel bir yıl olsun hepimiz için.bu yılda annelik duygusunu tadalım.
Museltciğim gün aşırı tekrarla kan testini böylelikle katladığını görüp için rahat eder.strese girip bebişimizin canını sıkma ama aaaa((