Gonozcuğum ben varım canım benim ben varım.ben de senin gibi oluyorum hatta sayfa başlarında yazmıştım bu durumumu; (((hatta ben adet olmaya yakın lekeler görme durumlarında resmen sallanıyorum inan hamile kaldığımı hissetmedim taa ki leke görmeyene kadar ama halsizlil baş dönmesi bi kere de olsa leke gördüm..okuldan öğrencilerden o gun badi tarzı giydiysem kıyafetlerden sesten her şeyden nefret ediyorum penye pijamalarla perdeler çekik saatlerfe uyumak isitiyorum sıcak su torbamla yatak elektrik battaniyesini takarak..ne yapalım bizim bünye de nöyle..biliyor kusunuz en cok nazar alan durummuş bu..ben üni.yıllarımda hiiiç bilmezdim adet sancısı ağrısı 28 günde bir tak diye gelen bi döngüm vardı ta kii kızlarla 1e1 konuşmalarda salak gibi rahat rahat anlattıktan sonra oynadı dengeler...yoksa kaaaç dr.a gidip anlattım durumuku, leke gördüğüm zaman bile koşa koşa gititim yooo ben bi kanama görmüyorum demişti bi dr..alttan bakmıştı..zaten yolda adet oldum hah açtın işte beni diye..neyse cok uzadı..bu arada gpnozcugum bemi kulaklar bi daaannnnn eder dört beş sn..anlıyorum ki gelecek kırmızılar son mesaj o oluyor bunyemin sende de oluyor muq?? Zeyneeciiikkkk canım benim adet gününe kadar test mest yapma bende gonoz da aaaccc de) gerçekten hem daha sabırlı oluyo insan..inşallah Allah nasip eder..tüp bebek olayına hiiiç girmeyiz inşallahh..
ALLAH hepimize sabır versin canım, çünkü sabrın sonu selamettir :))