- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
Kızlar merhaba,
Hafta sonu çok rahatsızdım hiçbir şey yazamadım.Grip falan değildim .
Aslında biraz çekiniyorum söylemeye ama belki bir bilginiz vardır diye anlatacağım.
Kızlar ,üç defadır bu durumu yaşıyorum( farklı zaman dilimlerinde)ilişkiden sonra kasıklarımda önce bir basınç tarzı bir şey oluyor ardından gaz sancısı gibi bir sancı saplanıyor kasıklarıma,oradan da tüm karın bölgeme yayılıyor.Öyle bir ağrı oluyor ki dik yürüyemiyorum ,iki büklüm kalıyorum.Bu cumartesi akşamı tekrar yaşadım ta ki pazartesi sabaha kadar ( sabahleyin hafiflemişti ) Karnım davul gibi şişiyor.Sanırım çok ciddi bir spazm geçiriyorum ancak ilişkiden sonra olmasını bir türlü açıklayamıyorum.Çok sinir bozucu bir şey,çocuk yapmak için bir sürü stres sorun varken bir de üstüne bu durum çıktı,valla tekrar böyle olur diye korkuyorum,eşimde çok tedirgin oldu.
Bir kere olunca kadın doğuma gitmiştim bir şey yok gazdır demişti ancak ilişkinin gazı tetiklemesi ne alaka anlayamadım.
Özetle hafta sonum berbat geçti acılar içinde , doktora da gitmek istemedim acilden giriş yapılacak ne kadar faydası olacak tartışılır! Durumum bu ...
Ayy ,Museltcik inşallah tekrar gebesindir ,keşke test yapabilsen hemen:) Zeynepcik ,sen nasılsın tatlım?İnşallah aşılama tedavisinden çok iyi sonuçlar alırsınız :)) Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar...
Merhaba canim gecmis olsun.bu durumu bende yasiyorum maalesef ama anlam veremiyorum bende resmen hayatima engel oluyor.Doktorlarin yardimci oldugu birsey degil bir ara sperm alerjim falanmi var diye dusunmeye basladim ama herzamanda olmuyorki.belkide psikolojiktir diyorum.Canim insallah bir daha olmaz