Dördüüzzz

) ikiz olsa hepimizin

)) sağlıklı olsun da üst üste yapalım

) neyseee biir adet olduuummm bir güzeeeelll şu an bile hafif hafif adet olmanın acı ve rahatlamsı karışığı var ya hah işte onu yaşıyorum..hayırlısı artık..şimdi sömestrde istanbula gececeğiz e memleket ankara ordan oraya gitmeler gezme zamanı yumurtlama dönemi.bi yandan salla diyorum bi yandan kafa hesap yapıyor. Bunları yapmayı k3ndime yakıştıramıyor kızıyorum En Büüyük plan Sahibi var diyorum.. neyse ovulasyon testinden ben hiç bi halt anlamıyorum. Para tuzağı gibi geliyır; ((iyisni almaya kalksam ooooo kötüye de para verecek kadar zengim değilim

) 7-15 günler güm aşırı onu biliyorum ama tabii yapabilene; ((( sömestrde kürleri nasıl kullanacağım.hele soğan suyu 15 gün vayyhh vayhh

)) adetin 3.günü başlasam canlar

amaan kendimi kandırmayayım hocamız diyo ya en etkili adet bittikten sonra içileni..bu arada zeynepcik cuma birliktelik cumartesi çatlatmamı?? Önce çatlatıp sonra virliktelik olmsı mantıklı değil mi

)) ben bilmiyorum aşılama sürecini sadece fikrim bu

) ayyyyy inanın bazen sırf başka başlıkları okuyorum falan kişinin mükdesine denk geliyorum ya da geçmişi okuyorum böyle süreçler geçirip hamile kalmasına seviniyorum..ama reelde duyunca bi tuhaf oluyorum.acaba neden

) aslında herkesin bilmediğimiz o kadar çileli istekli hayalli dünyası/hikayesi var ki değil mi???