- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
çok sevindim canım inş her şey yolunda gider, güzel haberlerini alırız...stres yapma yeter...
inşallah canım:)dua et lütfen:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim canım inş her şey yolunda gider, güzel haberlerini alırız...stres yapma yeter...
inşallah canım:)dua et lütfen:)
yok yok karışık olmadı:)))aynen anlattığın gibi tatlım.gece 2 de çatlatma iğnesi vurulacak,pazartesi 14.00 da aşı olacak:)
tatlım,çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta çatlarmış.gece 02.00 de iğne yapılacak ya,pazartesi 14.00 te 36 saat dolmuş olacak.yani yumurta çatlamak üzere olacak.spermler içerde yumurtayı bekleyecek:)
ilaçlar 240 lira,aşı 400 lira,labaratuara da 100 lira ödemiş olacağız.ortalama 700 -800 liraya mal olmuş olacak.
gerek kalmayacak inşallah diğer yöntemlere:)
İnsallah bebisini kucagina alirsin tatlimbu sure zarfinda cok iyi beslen ki bebis sıkı sıkı tutunsun
fiyati iyiymis, ben daha yuksektir diyordum.Gercı İstanbul 'da bu fiyatin 3 katıdir
![]()
vesdeniz devam tatlım devam:) ben hamile kalmıştım düşük yaptım ama olsun bana ve arkadaşlarıma vesile oldu hocamız..umut oldu..devam et..sorun tam olarak ne bilmiyorum keçiboynuzu erkeklere soğan suyu bayanlara 1-1 ilaç gibi..ama hocamızla görüşmeye çalış o daha detaylı bi kür verecektir..burdaki arkadaşlarımız kür'lü:) inşallah hepimiz evlatlı olma yolundayız:))
hah iyi devam et soğan suyu en az 3 dönem içilmeli..kaç yıldır evlisiniz aslında kaç zamandır korunmuyorsunuz sorusu daha iyi olur??
Bizimkisi bir tuhaf hikaye arkadaşım ya... 3 yılı bitirdik evlilikte yaza 4 olacak. ilk yıl dkh ile korunduk, benim neyimeyse korunmak, ama bilmiyordum pko olduğunu. 2012 ocakta istemeye başladık. mayıs gibi pko olduğumu öğrendim ama eylülde iş gereği eşimden ayrılmak zorunda kaldım. hazirana kadar ayrı kaldık. o gün bu gündür de olmuyor. yani o 8 aylık süreç+ burdan da 7 ay toplamda 15 ay oluyor bebek isteyeli. karışmadı inş.![]()
yok yok karışmadı:) inşallah çok beklemeyiz..
29 haziranda evlendik.. biz bunu temmuz 6 olarak görelim:)))valla iilk 6 ay bi şi yapmadım,bilemedim:) sonra incir kürü duydum denedim ama tersten başlamışım..sonra tarcınbal yedim bi 10 gün..sonra 2013 yaz tatilinde bıraktım hem çalışmayı hem kürü..ramazan girmesi tatilde gezme falan sonra eylülde saraçoğlu hocamızı aradım 1.aşama bitti hamile kaldım..şimdi 1 ay dinleniyorum düşük sebebiyle,önümüzdeki hafta hem kürlere hem çalışmalara başlıyor olacağız..tersten başlamışım çünkü önce soğan suyu diyor hocamız..ama ben ennn son ona başladım..aklıma bile gelmemişti..Allah bekletiyor işte..ya akıl etmiyor insan ya vesilesiyle karşılaşmıyor..ama ümitvar olmak gerekiyor..
Tabii arkadaşım. Allah hayırlısını versin. Aciziz. İnşaAllah tez zamanda bizi de sevindirir Rahman...
1. aşama dediğin ne canım? Böyle bitkisel karışımlar filan mı gönderiyor yoksa soğan kürü mü tavsiye ediyor yalnızca? Belki tedavinin içeriğini paylaşmak yasaktır bilmiyorum ama 1.aşama ne kadar zaman aldı mesela?
ortalama 70 gün..evet biz paylaşmama kararı aldık arkadaşlarla..hem zaten herkese farklı kür gönderiyor hocamız yani en azından biz öyle denk geldik..tahlil sonuçlarına göre değişiyor yani...Zeyneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeppp:)))) sana yazmak için açtım pc yi...canımmm kalbim duam seninle.. 2 ye beş kala dan bu yana dua ediyorum:))) inşallah Rabbim nasip eder:)) artık bu saatten sonra geri sayım başlasın..oooonnnnn:))))
sıfıııııııııııııııırrrrrrrrrrr:))))
museltcim çok teşekkür ederim duaların için canım benim:)
baştan anlatıyorum bugün neler yaptığımı...
sabah 8 de kalktık.güzel bir kahvaltı yaptım.hani olur da bebeğim gelirse, karnım tok olsun:)güzel güzel makyajımı yaptım,eşimle uyumlu giyindik bebeğimizi güzel karşılayalım diye(saçma ama ne yapayım)10.00 da sperm tahlili verdi eşim,13.00 da sonuçlarımızı aldık veeee sperm sayısı bugüne kadar gördüğümüz en yüksek rakamdaydı:)şükürler ettim Rabbime,iyi olacaktı sanki herşey...
13.45 te doğumhanede hazırdım.doğumhaneyi iyice inceledim,dualar ettim birgün bende buraya bebeğimi almak için geleyim diye.saat 14.00 doktorum geldi,dualar eşliğinde aşımız yapıldı:)45 dakika kadar yattım.şuan da biraz kasık ağrım var onun da normal olduğunu söyledi doktorum.12 gün sonra hastaneye gidip miniğimiz gelmiş mi gelmemiş mi onu öğreneceğiz:)
hadi canım hayırlı haberlerini dört gözle bekleyecem.inş sıkı sıkı tutunur bebeğin...bu arada sperm sayınız kaç olmuş ?