Kızlar,
Telefondan nete giremiyorum internet paketimi aştım :))4 gün sonra yenilenecek.Akşam evde girebiliyorum ,özledim sizi...
Zeynepcik ,sayınız muhteşem olmuş,çok şükür .Bak sen ve eşin boş yere o kadar üzüldünüz.Gördün mü harika çıkmış sonuçlarınız:))İnşallah her şey yolunda gider ve müjdeli haberini alırız tatlım :)Ayy 12 gün bana da uzun geldi,artık heyecanla bekleyeceğiz bebişin haberini ( yoksa bebişlerin mi desem annesi :)
Museltcim ,sen nasılsın tatlım? Bir sonraki ay senden de müjdeli haberler almak istiyorum:) ayy inşallah Zeynepciğin müjdeli haberini alırız da azıcık moral olur hepimize.Ama bu yıl inşallah hepimiz göbüşlerimizde bebişlerimizi taşırız:)
Evlat hasreti çok zor,Allah hepimize bu acının sabrını versin.Sağlıklı,eli yüzü düzgün,hayırlı evlatlarımız olur inşallah.
Zeynep,işlemi ilk yaptıklarında acın oldu mu tatlım? Ben senden ötürü internette biraz araştırdım ,enjektörün başlığına uzunca bir aparat takılmıştı,sperm oradan yumurtalıklara yakın bir yere enjekte ediliyordu.Sadece anlayamadığım şu oldu,spermin tamamı ziyan olmadan boşaltılabiliyor mu acaba,sanki az da olsa şırınganın içinde kalıyormuş gibi geliyor .
Bu arada sakın ola ki ağır iş falan yapma ,öyle değil mi Museltciğim ?
Yormasın kendisini ki sıkıca tutunsun :))
Ayyy,heyecanla bekliyorum