- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
keçi boynuzu kürü yap canım onun faydası olluyo mutlaka.benim eşimde de morfoloji %0 idi ameliyattan önce,yeni yeni düzeldi.Bizim morfoloji %2
Hız sorunu da var. Gectiğimiz 3ay proxeed kullandi esim işe yaramadı. Doktor asılama yaptırın dedi![]()
Kizlar merhaba, ben de yeni katildim araniza. Esimde hem sayi, hem hareket, hem de morfoloji sorunu var. Yok yok yani 😄 Allah'im yardimcimiz olsun, doktorlar umutsuz konusmuyo ama ne yapicagimiza da bilemiyoruz. Keciboynuzu kuru yapiyorum, bu haftasonu tekrar spermiyogram yaptiracagiz. İleri varikosel var esimde, ama doktor ameliyatla da % 100 duzelecek diyemeyiz dedi. Sanirim tup bebege yonlendirecekler. Aranizda benimle ayni dertten muzdarip olanlar var mi ?
merhaba,hoşgeldin :)
varikosel varsa,mutlaka ameliyat olmalı eşin.bnim eşimde geçen sene varikosel ameliyatı oldu,epey ileri derecedeydi hemde.sayı 9 milyondan,50 milyona çıktı şükürler olsun.morfoloj, %0 idi,hareket %45ten,%85 e çıktı.
belki sayı çok yükselmeyecek ameliyatla ama kalite artacağı için tüp ya da aşılamada başarı şansı yükselecek.ben dün aşılama yaptırdım,ameliyat olmasaydı aşılama şansım yoktu mesela...