- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
tatlım,folicplus bir dönem ben de ullanmıştım.ama aşırı karın ağrısı yaşadım o yüzden doktorum bırakmamı söyledi.eğer sen de de karın ağrısı olursa bilki folicplustan.Tatlim bugun ac karnina tahlil icin kan verdim yarin cilabilirmis sonuc.Eger cikarsa persembe hastaneye gececegim ama alttan muayene istemiyorum .İnsallah doktor israr etmez.Bugun folicplusa basladim.Eczaci en iyi bu demis, gebelik oncesi siz de baslayin bence.Bu ilac kalsiyum da iceriyor.
Kasiklarimdaki adet olacakmisim gibi olan agri bayagi azaldi.Ama gogusler hemen farkediyor.Hem agri hem biraz dolgunluk var.Bulanti hic yok.
Her degisikligi buradan yazacagim size. Rabbim en kisa surede sizlerinde yuzunu guldurur insallahsiz de dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri :) insallah gebeligim cok guzel ve saglikli gecer. Amin.
günaydın kızlar:))
bhcg testinde kaç haftalık ilerleyen zamanda da ultrasodan bakıldığında belli olur canım.ki normalde regl günü baz alınıyor:) ayyy amiiin diyorum..bi de eşime folbiol verme konusunda haaaala kararsızımZeynep e vitamini vermiş yan etki yapmıştı eşine..şimdi ne bileyim
neyse ben bi dr.uma mesaj ceketim..
günaydın hayatım,ben eşime eczaneden zinco almıştım.nefes darlığı yaşadı kullandığı ilk gün.meğer çinkoya alerjisi varmış.dikkatli olmak gerekiyor.