Kızlar Merhaba,
Çok uzun zaman oldu girmeyeli ancak çok sıkıntılı günler geçirdik ,Rabbim bizi farklı sınavlardan geçirdi.
Üzülerek söylüyorum ki düşük yaptım ,geçen hafta perşembeden beri çok şiddetli kanamam vardı öyle acılar çektim ki anlatamam,Rabbim canımı al diye ,dua ettim düşünün artık çektiğim acıyı. Bebeğimin kalp atışı çok zayıftı bugün için randevu vermişlerdi kanamam için de önce progeston verdiler ancak bebeğin durumundan ötürü kullanmayın dediler.Kalp çok zayıf ,belli belirsiz doğal yoldan düşük olacaksa olsun diye mi ne beklettiler bilemiyorum.Perşembeden Pazar gününe kadar normal doğum yapmaktan beter oldum,korkunçtu ,kanamam da çok şiddetliydi .Bugün gittik ve rahmimde bebeğim yoktu artık(
Eşimin ailesi konusunda ,o mevzuyu eşimle tamamen kapattık bu süreçte yaşadıklarımız benim ne kadar da haklı çıktığımı gösterdi eşime.Bundan böyle hayatımızı ona göre çizeceğiz.
Şu an çok şaşkınım kendimi boşlukta geziniyor gibi hissediyorum ,bebeğime alışıp sonra pat diye içimden kaybolması çok acı veriyor.
Rabbim sabır versin acımı hafifletsin ,eşim de çok üzgün(
cok uzuldum ganozcugum Allah sabir versin cok merak etik seni diyecek bise bulamiyorum Rabbim yardimcin olsun