Kizlar slm, herkesin iyi olmasini umut ediyorum.Ben kendimi toparlamaya calisiyorum.Arada bakiyorum topige sessizlige bogulduk yine.
Doktora gittim, dusukten sonra kucuk bir parca kalmis, doktor buscolet mi ne oyle bir ilac verdi, icinde adet sancisi icin yaziyor kafam karisti.
Hocamiza ulasmak mumkun degil dun dr kac kez aradim aciliyor sonra pat diye kapatiyorlar, yani hocamiza da soramadim ne kullamsam da şu kucuk parcadan kurtulsam.
Museltcik sogan kurune mi baslasam senin gibi, ayy bilemedim.Sanki civanpercemi de adet sokturuyordu.Kizlar bir fikriniz var mi?
Zeynepcik, sen nasilsin? Bulantilarin basladi mi tatlim, her gun sut ic, ben gunluk sut iciyordum.İncir, hurma, ceviz findik mutlaka ye. Bir de cok moralli ol asla agir is yapma tatlim.[/QUOTE
ganoz insallah bir an once toparlanir bebegine kavusursun bence sogan kurunu uygula yinede arastir benede bir telas var temizlik yapiyorum kizlar bebeklerim icin hazirlik insallah gelecekler bir haftam kaldi ilaclara basliyacagim insallah ilaclara baslarsam rapor almayi dusunuyorum dinlenerek gecirmek istiyorum insallah verirler her sey iyi gider cok umutluyum Rabbim bizede hayirli evlatlar versin insallah
Rabbim kolaylık versin inşallah her şey yolunda gider ,sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini tatlım:)Bence de rapor al,kendini yorma .Kaç arkadaşımla konuştuysam rapor almadıkları için çok pişman olmuşlar,bence bedenen ve ruhen dinlenerek doğumu beklemek daha iyi.
merhaba kızlarrr...
Gonozcuğum inşallah kısa zamanda toparlanırsın.bence de soğan suyu i yi gelebilir sana.
bende iyiyim çok şükür.kesemizi de gördük,herşey yolunda maşallah

20 mayısta kalp atışları için gideceğiz Allah'ın izniyle.
Zeynepcik,şimdi yeni bir ilaç kullanıyorum 2 günü kaldı haftaya kontrol var yine düşmezse kalan minik parça soğana başlamayı düşünüyorum.
Ayy,inşallah kuzucuğun kalp atışlarını da duyarsınız:)patik falan örmeye çalışacağım hele azıcık büyüsün :) patik beceremezsem düz modelden lif de olabilir değil mi annesi .bol bol uzan yorma hiç kendini ,Allah nasip eder de hamile kalırsam yine full dinleceğim ,gerçi Allah razı olsun eşimden elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadı ,üstüme titredi.Kısmet bazı şeyler Rabbim nasıl isterse öyle oluyor .Daha iyiyim ,teslimiyetçi olmazsak kafayı yeriz düşünmekten .
Museltcik nerelerde ,merak ettim ?