soruna ben açıklık getireyim tatlım.diğer ikisi dondurulacak ve orada senelerce bekleyebilirler.dondurulma olayı olmaz olur mu tatlım?kaliteleri iyiyse zaten otomatik olarak donduruluyor,yok iyi değilse zaten sağlıksızlardır ve bölünmeleri yarıda kalıyor,ölüyorlar.
:)))yenilecek kadar oldu teyzesi.Rabbim sizlere de nasip etsinde bebişlerimizin fotoğraflarını gönderelim birbirimize inşallah.
beslenmeme dikkat ediyorum elimden geldiğince,zaten meyve olmazsa olmazım.ananasla aram hiiç yok:)
tatlım inan ben de farketmedim cevaplı bi şey yazdığını( neyse. ben öyle maunu yiyorum işte. mutfakta cezveleri görünce birden ay unuttum moduna giriyorum o kadar alışmışım ki kürleri yapmaya. soğan kaçiboynuzu ve sırası...işte her sabah aç karnına macun yiyoruz akıntım oldu güzel güzel zaten vardı ama temizinden oldu gibi biraz koy ve sarı..onun dışında yumurtlama döneminde kıpkırmızı akıntı içinde pıhtı gördüm ama öyle büyük değil küçük reglime 10-13 gün falan var.bugunlerde de göğsüm ilk defa ağrıyor..farklı olarak.. bakalım hayırlısı artık. adet olursam rahimfilmi cektirip 1 ay dinleneyeceğim..sonra ağustoz sonuna kadar çalışma olmazsa tüp düşünüyoruz..başkent hastanesinde. zaten taksit olayının olması beni daha da düşündürdü.. yalnııııııızzz aklıma bi şey takıldı?? şimdi 7 yumurta toplanıp atıyorum 4 ü döllendi ikisi transfer edildi..diğer 2sine nolucak??? dondurulma olayı olmasa ne olacak onlar dinen caiz mi ölüme terk etmek??öyle işte. topiğimiz pek sessiz..doğal olarak...tatile de girdik:)))) acayip mutluyum ya:))
kızlar bana soğan kürü ve incir kürü hakkında yardımcı olabilirmisiniz ben 40 yaşındayım gecen yıl evlendim defalarca doktora gitmeme rağmen bir sonuç alamadım aslında ne eşimde ne bende sorun yok ama bir türlü hamile kalamıyorum aslında birkez kaldım bir buçuk aylıkken düştünasıl kaldım tam olarak bilemiyorum o dönem soğan kürü ve incir kürü yaptım acaba onun sayesindemi oldu bilmiyorum eğer onun sayesinde olduysa acaba ben neyi eksik yaptımki düştü lütfen bana bu konu hakkında yardımcı olurmusunuz havuç falanda koyup içine kaynatılıyormuş ben tam olrak bilmiyorum bilen varsa lütfen bana yardımcı olun zaten bir cok şey için gec kaldım bu hayatta bir tane olsun çocuğum olsun istiyorum benim için hergünüm boş geçmesi beni fazlasıyla canımı yakıyor her gecen gün menopaza yaklaşıyor olmam beni kahrediyor yalvarırım yardımcı olun bana cok mutsuzum
![]()
Museltcik & Zeneypcik ,iyi olmanızı umut ediyorum .Zeynepcik hamileliğinin güzel geçmesine çok sevindim ,ben de meyveye bayılırım :)
Museltcik ,tüp bebekle ilgili taksit olayı çok iyiymiş ,bence bunu değerlendirmelisiniz ,gerçi kısmet bir bakmışsın kendi kendine hamiş kalmışsın:) belli olmaz ,sonuçta bir kere kaldın.Şu macun da şifa olur inşallah tatlım.
Ben doktora gittim ,moral bozukluğuyla geldim.Rahim dışındaki saplı miyom gebelikte 7 cm e çıktı siz de biliyorsunuz,bunun dışında sol ve sağ overimde de kistler var ancak doktor birinin çikolata kisti olabileceğini söyledi.Bir de rahimde de polip ya da miyom gibi bir şey oluşmuş.Doktor direkt bana sende de yok yok ,dedi. Valla gebelik ve düşükten sonra daha da kötü oldu her şey.Reglim bittiği günden beri kahverengi akıntım devam ediyor,kendimi kötü hissediyorum.Her şeyin hayırlısı olsun.Daha önceleri hocamızla görüştüğüm için çok moralli oluyordum,her şey yoluna girecekmiş gibi pozitif düşünüyordum ancak şimdi hocamızla da görüşmek imkansız( durum bu kızlar.Rabbimden herkes için şifa diliyorum.
Aras ,ben de Muselt gibi düşünüyorum canını sıkma ne güzel en azından hamile kalabilmişsin.Bence soğan ve incir kürüne devam etmelisin .Ben soğan kürü sayesinde polikistikoverden kurtuldum.Gerçi şu anda daha çok şeyle başım dertte ,her şeyin hayırlısı olsun.Rabbim hepimize hayılrı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin.