İbrahim Tatlıses AK Parti'den aday adayı oldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Şanlıurfa AK Parti milletvekili aday adayı oldu.
Sitene Ekle
ibrahim-tatlises-ak-parti-den-aday-adayi-oldu-5330249.Jpeg

Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yaptığı yazılı açıklamayla Tatlıses’in Şanlıurfa’dan milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu. Tatlıses’in aday adaylığı başvurusunu Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nde yaptığı öğrenildi.

AK Parti’den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“Basın Toplantısında Şanlıurfa'mızın ulusal düzeyde yakından tanıdığı isimlerin aday adaylığı müracaat listesinde olup olmadığı sorulmuştur.

"TATLISES ADAY ADAYLIĞI MÜRACATINI YAPTI"
Bilahare genel merkezimizin listesi incelendiğinde genel merkezimize müracaat edenler arasında halkımızın yakından tanıdığı Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Partimizden Milletvekili aday adayı müracaatını yaptığı görülmüştür.

http://www.milliyet.com.tr/ibrahim-tatlises-ak-parti-den-aday/siyaset/detay/2017392/default.htm

bu arada ibrahim tatlıses ilkokul mezunu değil mi, öyle biliyorum yanlış biliyorda olabilirim ama...
ilkokul mezunları vekil olamıyodu hani

Nefret ediyorum bu ülkedeki siyasetten. Yahu bu adam milletvekili olup ne yapacak Allah aşkına. ?Tabi muhim olan millete hizmet degil baska seyler oldugu icin bizim ulkemizde gayet normal

Ne oldu beğenemediniz mi?
Urfada Oxford vardı da İbo mu okumadı chess?

ya ilkokul mezunları milletvekili olamasaydı yırtardık belki :KK53::KK53:
yoksa ilkokul mezunlarını küçümsediğimden değil yanlış anlaşılma olmasın, yoksa ben insanların öğretim durumlarıyla değerlendirilmesine en karşı insanlardanım

Arnold Schwarzenegger California valisi olunca sorun yok da, İboya Şanlıurfa milletvekilliğini mi çok gördünüz? :KK12:

O degil, bir ara Sarah Palin'in ciddi ciddi Amerika'nin baskanyardimcisi olma sansi vardi. Kadin Alaska'da yasiyordu ve ordan Rusya'yi gördügünü söylüyordu. Ha bu basarida onu ideal baskan yardimcisi kildigini söylemisti. Yani böylece dis politikalar ile tercrübesi olmus oldu :KK70:

Bu kadin devlet baskani olsaydi yemin ile tüm dünya hapi yutardi :KK70:Bide üstelik McCain kazansaydi adamin zaten kalp sorunlari vardi, bu kadindan dolayi stressten ölmüs olsaydi, bu kadinin devlet baskani olma ihtimali bile vardi.

Yani anlayacaginiz, kötünün kötüsü var hanimlar :KK70:

X