ibrahim tekerekoğlu vaser liposection

sdktm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
2.223
613
163
merhaba arkadaşlar
ibrahim tekerekoğluna ya da başka bir doktora bacak için vaser liposection yaptıran var mı?

Vaser liposection ne varislerle mi ilgili
Vaser Liposuction nedir?

Vaser liposuction çok yönlü yeni nesil bir vücut şekillendirme işlemidir. Vaser Liposuction ses dalgaları ile yağları parçalayan ve lazer ışınlarının yaydığı ısı ile cildi sıkılaştıran bir yöntemdir. Yeni nesil vaser ile vücudun şekle girmesi sağlanır.

Vaser liposuction sonrası görünüm nasıl olur?

Vaser Lipouction işlemi sırasında alt tabakadaki yağlar ses dalgalarıyla akışkan hale getirildiği için yağ alınan bölgede kesinlikle dalgalı ve pürüzlü bir görünüm olmaz.

Vaser Liposuction hangi bölgelere uygulanır?

Yağ oluşumu olan her bölgede rahatlıkla uygulanabilecek olan Vaser liposuction en çok gıdı, kol, bacak, karın, sırt, basen ve bel çevresinde tercih edilmektedir. Karın ve bel çevresindeki yağların daha derin bir dokusu olduğu için Vaser ile yağ alımı en doğru yöntemdir.

Klasik yöntemlere göre, operasyondan sonra daha az hasar bırakan, ağrı, morluk, şişlik-ödem ve hissizlik gibi yan etkilerin neredeyse hiç görülmediği bu yöntemin özelliği yağ dokusuna seçici olmasıdır. Yani sadece yağ dokusunu parçalayan ses dalgaları sayesinde başka hiçbir doku zarar görmez. Klasik liposakşında yağ vakumla parçalanarak alınırken destek dokular da zarar görür. Vaser yöntemi ise hasarı ortadan kaldırır. Böylece işlem sonrası deri daha hızlı toparlanır, sarkma önlenmiş olur, yağ alınan bölge daha düzenli bir hale gelir.

Operasyondan önce; dikkat edilmesi gereken Omega Yağ Asitleri, Yeşil çay, E vitamini, Aspirin gibi ilaçların alınmamasıdır. Tüm cerrahi girişimlerde kanama riskini artırabilirler. Bunlar yerine doğal ödem çözücüler ve uygun beslenme tarzıyla operasyon öncesi ve sonrası ödem miktarı azaltılarak iyileşme hızlandırılabilir. Operasyondan sonra; korse en az iki hafta süreyle gece gündüz giyildiğinde daha hızlı sonuçlar alınmaktadır. Bir gün sonra duş alınabilir, tempolu yürüyüşe başlanabilir. 7-10 gün sonra başlanan ve düzenli yapılan masaj çok etkilidir, ödemin hızla geçmesini sağlar.

ben yaptırdım yarın 4. haftam olacak. İç bacak ve karın bölgesi için göğüs implantı ile birlikte kombine bir ameliyattı. Farklı doktora oldum İstanbul'Da

ben yaptırdım yarın 4. haftam olacak. İç bacak ve karın bölgesi için göğüs implantı ile birlikte kombine bir ameliyattı. Farklı doktora oldum İstanbul'Da
basen bölgesi için biraz bilgi verebilir misiniz
nağrısı nasıldı neczaman yürüdünüz vs

basen bölgesi için biraz bilgi verebilir misiniz
nağrısı nasıldı neczaman yürüdünüz vs

ben 3 bölge+ gögüs oldugundan cok ağrı sızı cektım. Eğer tek bölge olacaksa cok cok kolay gececektir. Tahminim ertesi gün kolayca ayaklanırsınız hiç korkmayın eger tek bölgeyse . Benim ağrılarım ilk hafta canımdan can alacak sekıldeydı ilk 4 gün yardımsız ayaga bıle kalkamadım. Ertesi gün zoraki hastahaneden çıkmam gerektıgınden ayaga kalktım.

Ama dedıgım gıbı bunlar korkutmasın sızı tek bölge ya da ıkı bolgeyse bırkac gun ancak cekersınz hafıf bır sızısını

ben 3 bölge+ gögüs oldugundan cok ağrı sızı cektım. Eğer tek bölge olacaksa cok cok kolay gececektir. Tahminim ertesi gün kolayca ayaklanırsınız hiç korkmayın eger tek bölgeyse . Benim ağrılarım ilk hafta canımdan can alacak sekıldeydı ilk 4 gün yardımsız ayaga bıle kalkamadım. Ertesi gün zoraki hastahaneden çıkmam gerektıgınden ayaga kalktım.

Ama dedıgım gıbı bunlar korkutmasın sızı tek bölge ya da ıkı bolgeyse bırkac gun ancak cekersınz hafıf bır sızısını
benim komple bacak olacak basende dahil biraz korkuyorum açıkcası

hıc korkmayın. nerede olacaksınız doktor kım
ibrahim tekerekoğlu'nü düşünüyorum tabi daha emin değilim araştırma içerisindeyim
birde benim refakatçi problemim olacak kinseyle gitmek istemiyırum tek başıma halledebilir miyim bilmiyorum

ibrahim tekerekoğlu'nü düşünüyorum tabi daha emin değilim araştırma içerisindeyim
birde benim refakatçi problemim olacak kinseyle gitmek istemiyırum tek başıma halledebilir miyim bilmiyorum
yanınızda muhakkak bırı bulunsun . istersenız özel yazın sorularınızı daha rahatca cevaplayabılırm

sdktm sdktm merhaba bülent beye ameliyat oldunuz mu? Oldunuz ise memnun kaldınız mı? Ödem , ağrı , sancı vs gibi şeyler oldu mu? Ve izlerne kadar sürede geçti?

yanınızda muhakkak bırı bulunsun . istersenız özel yazın sorularınızı daha rahatca cevaplayabılırm
Merhaba, geçmiş olsun. Siz kime oldunuz vaser amlieyatını, şu an nasılsınız memnun musunuz sonuçlardan?

Basen bölgesi için Vaser Lipo yaptırdım iki sene once. Bende tek gitmiştim, ancak bir arkadaşım ameliyattan çıkınca yanımdaydı. Kesinlikle yanınızda biri olmalı. Uyandığımda korsem üzerimdeydi. Aynı gün taburcu oldum ama eve nsl gittim bir bilseniz. ilk 3 gün çok ağrım oldu. Bir bacağımı hareket ettirirken bile bıçakla kesiyorlar gibi acıyordu. Bacaklarım araba çarpmış gibi çürük içindeydi. sanırım 6 minik delikten 2 kilo yağ alınmıştı. Bu bende 4 kilo kaybı sağladı. bir ay korse ile gezdim. yürüyüş yaptım bol su içtim ödemlerden kurtulmak için. o 6 delik izinden 4 tanesi hala geçmedi. Doktorun verdiği kremi bulamayınca süremedim. Bnm hatamdı :KK51: Sonuç olarak ağrılı bir operasyon, iç bacakta üst kısımda minik bi dalgalanma (genelinde sorun yok, iç bacağım çok gevşek olduğundan kaynaklanmış olabilir), 4 minik delik izi kaldı. Ancak yanlarımdaki toplar ve dizime doğru tombişlik gitti. Evet incecik olmuyor bacaklarınız tombul hala ama o şekilsiz bacak yok oluyor ve bir daha o toplar oluşmuyor. (Doktorda bu operasyonla sadece çıkıntıları rotüşleyeceğini söylemişti) Kilo alırsanız bacağınızın genelinden alıyorsunuz. Sadece sıkılaşma ihtiyacı duyuyorum ben. Ağrısını parasını falan bişekilde göz ardı edip yaptırılması gereken bir operasyon. Psikolik açıdan da çok faydalı. Doğum yaptıktan sonra vajinal ve gerek duyarsam bel bölgesi için bıçak altına yatacağım. Doktorumun adını unuttum. Galiba Bülent Bey'di.. Este Worldde yaptırdım ben 2014'te. Sanırım 5 bin tl idi..

Back
X