İç Çamaşırı Seçimi.

yesil_zeytin_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
18.321
13.421
298
Selam kızlar.
Bir kaç yorum alırsam sevinirim.

Miorreden sütyen aldım. Sarkık gösterdi sanırım. Psikolojikmen mi öyle düşündüm bilmiyorum. Beğenmedim. Makinaya atınca da hemen bozuldu diyebilirim.

Bana ne tavsiye edersiniz?
75 bedeni tam dolduramadığım için dar kalıp olursa sevinirim.
Destekliden de pek hoşlanmıyorum.

Daha önce anıl diye bir marka alıyordum. Çok memnundum. Oda biraz sivrimi gösteriyordu ne anlayamadım.

EDİT: Dantelli falan kullanmıyorum hiç. Kullanan arkadaşlar, dışarıdan belli olmuyor değil. tişört sweet falan giyildiğinde.

Son düzenleme:
Selam kızlar.
Yöneticiler gelmeden konumu açayım:) Bir kaç yorum alırsam sevinirim.

Miorreden sütyen aldım. Sarkık gösterdi sanırım. Psikolojikmen mi öyle düşündüm bilmiyorum. Beğenmedim. Makinaya atınca da hemen bozuldu diyebilirim.

Daha önce anıl diye bir marka alıyordum. Çok memnundum. Oda biraz sivrimi gösteriyordu ne anlayamadım.

Victorias Secret desem mi :KK53:

Selam kızlar.
Yöneticiler gelmeden konumu açayım:) Bir kaç yorum alırsam sevinirim.

En güzeli kom bence. 2 sene boyunca hiç kalıbı falanda bozulmuyo.

La Senza süperdi, yıllarca makinede yıkadım hiç bişeycikler de olmadı.

O kalmadı şimdi intimissimi var. Biraz pahalı ama değer bence. Uzun kullanımlı ve rahat kesinlikle
bunlar nerede satılıyor. kompedana falan gitsem olmaz herhalde.
piercardin almayı düşünüyordum bu sefer.
bu dediklerinin kalıpları darmı? duruşları nasıl.
75 tam dolduramadığım için kalıplar dar olunca oluyor :işsiz:

Kom çok güzel ama pahalı biraz...
Pierre Cardin kullanıyorum ben çok memnunum...
Miorre bana da dandik geliyor biraz :olamaz:

pentiden lotus modeli. süper üstüne tanımam. yalnız sütyen seçerken 75 e göre değil a,b,c,d olmasına göre sütyen almak daha doğru. benim küçük ama yayık göğüslerim olduğundan lotus a tavım.

Miorre, orkide fln gibi markalar hiç tatmin edici degil. Uzun zaman boşu boşuna para vermişim. Penti ve Kom çok harika, tavsiye ederim.
ben normalde ANIL diye bir marka var onu kullanıyordum.
kuzenim kataloktan zorla sattırdı gibi miorreyi. duruşuda kötü hemen bozuldu zaten.

Ben boyner'den alıyorum. Duruşu da güzel benimkiler büyük ama iyi toparlıyo.
Britta, hannah ve dorina modellerini kullanıyorum.
çok sağolun bakaarım inşallah :KK51:

Asmu,pentiyede bakabilirsin onun çamaşırlarıda iyi oluyor :KK31:
kalıpları tam otursun istiyorum:işsiz:

pentiden lotus modeli. süper üstüne tanımam. yalnız sütyen seçerken 75 e göre değil a,b,c,d olmasına göre sütyen almak daha doğru. benim küçük ama yayık göğüslerim olduğundan lotus a tavım.
a b c d nasıl bilicem. hiç bilgim yok. bakayım hafta sonu pentiye ben

suwen kullanıyorum 3 senedir sadece ve inanılmaz memnunum
Ya ben de almıştım ama bir süre sonra sağ tarafındaki telden bildiğiniz gacur gucur ses gelmeye başladı :D Transformer gibi geziyordum etrafta :D Bayağı metal sesi yani.
Hatta aldığım mağazaya sordum, "genel merkeze soralım" dediler ama öyle kaldı o konu.

ben normalde ANIl diye bir marka var onu kullanıyordum.
kuzenim kataloktan zorla sattırdı gibi miorreyi. duruşuda kötü hemen bozuldu zaten.
Anıl sa çok çok farklı değil.
Yukarıdaki bir mesajda arkadaşın da dediği gibi tam istediğin gibi bir sütyen olması için a, b, c, d kap ölçüsü de önemli. Bence Penti magazasjna git. Orda çok yardımcı oluyorlar

Back
X