Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
accessorizeın çamaşırlarını bnde kullanıorum çok tatlılar yaa dmiiii=) topshopun da çok beğeniorum ama izmirde topshop kapandı senağlama bu arada zekide bi mayokini gördm ayyy süper bayıldım alsam mı bilmiorum ama modası geçer mi acaba yaza????
turkuazzcım burda capacity avm deki zekinin müşterisiyim ben. ve şimdi sana onun vitrinininde deeevvvvv gibi duran resmi koyuyorum :O :O belki neden erkek arkadaşımla zekiye girmediğimi, önünden ucundan geçmediğimi anlarsınızzz :)) kafa hizan direk poposuna geliyor hatunun bir de yaaa![]()
off ama renk süperrrrr :$ :$ tapıyorum bu modele her gördüğümde 1000 kere :!
![]()
oyshonun iç çamaşırları ve gecelikleri cokgüzel oluyo,accesorize nın da kilotlarına bayılıyorumm düşük belliler cok rahat oluyolar :))
turkuazzcım burda capacity avm deki zekinin müşterisiyim ben. ve şimdi sana onun vitrinininde deeevvvvv gibi duran resmi koyuyorum :O :O belki neden erkek arkadaşımla zekiye girmediğimi, önünden ucundan geçmediğimi anlarsınızzz :)) kafa hizan direk poposuna geliyor hatunun bir de yaaa![]()
off ama renk süperrrrr :$ :$ tapıyorum bu modele her gördüğümde 1000 kere :!
![]()
offff süper yaaa bayıldımmmmmm kaydirigubbakcemile3
zekide bi mayokini gördm cnm çok güzeldi ama çok da şıktı yani bnde kararsız kaldım hani bu yaşta pek gtmez sanki die ondan almadım ama bi 5 yaş büyük olsaydım muhakkak alrıdım.bnmde boyum 160 minyon bişiim yani ufacık tefeck xs s fln giyiyorum komk de durur sankii yaa..büyümüşde kçlmüş gibi..en iisi bikini geene sanırım.. bu arada iç çamaşırlarına bayıldım şekerm çok tatlılarrr
evet canım ben oyshonun tshirtlerini sokakta giyiyorum valla ne yalan söylim kaydirigubbakcemile3