İç dökme meselesi...

dedigim gibi sadece içimi dökmek istedim boşanma sürecini normalde tazminat nafaka gibi durumlardan cekismeli yapicaktim sadecw anlasmali olarak hizlanmasina karar verdim sadece icim cok doldu o yuzden buraya dokmek istedim

Uydur uydur ipe diz.
Şu hikayede koca kişisi kalkacak eski sevgilisinin annesini arayacak ajhasdgdgdhad
Cebinde olan telefonundan dışarıdaki adamın ayşe'nin anasıyla olan konuşmasını duyacaksınız.
Offff tamam
Dimi gercekten de olamayacak kadar absürt bir durum ama bunu yaşadım keşke yalan borcum olsaydi da onu oduyor olsaydim bunu yazarak

Başka kadının deli olduğunu anlayıp s.. çektiği adamı evlenip 12 sene evde tutup, üstüne çocuk yapıp üstüne çocuğun yanında güzel bi dayağını yiyip oturmaya devam eden birinin de zekası adamdan çok farklı değildir ya. Bazı akıllı çocuklar oluyor evden kaçıp devlete sığınan, umarım sizinki de onlardan olur.

Çocuğunun gözünün önünde tekme tokat yerlerde dayak yemişsiniz. Nasıl o evde kalabildiniz mesleğiniz gidecek hiçbir yeriniz yok muydu? Ben eski sevgilisinin annesiyle konuşmasına falan takılamadım gerçekten ortada çok büyük bir iğrençlik varken defolup gönderecektiniz adamı. Yazık çocuğunuza çok üzüldüm o görüntü hiç gitmeyecek gözünün önünden bir ömür

Adli tatil bitişinde açıcam davamı bilmiyorum şimdi tatilde acilabiliyor mu işimden de istifa edip kizimla hic unutamiycagi güzel bi ömur yasariz bu saatten sonra

Adli tatil bitişinde açıcam davamı bilmiyorum şimdi tatilde acilabiliyor mu işimden de istifa edip kizimla hic unutamiycagi güzel bi ömur yasariz bu saatten sonra
Ne alaka ya? Cidden ne alaka? Neden boşanırken işinizden ayrılıyorsunuz?
Kafanıza falan vurdu herhalde her yazdığı ayrı saçma.
İşim de var kızıma bakarım diyeceğinize ne diyorsunuz?
Asla da ayrılacağınıza inanmıyorum. Ayrılacak insan hala aynı evde oturma adli tatili bahane edip. Dayak yiyip eski sevgilisinden de kıskanmaz.
Allah çocuğunuza açışım. Sadist dayakçı baba, aklı sıkıntılı anne

Fikir degil ama iç dökme başta soyliyim arkadaslar sıkılabilirsiniz anlaticak kimsem yok ablam kendi hayat derdinde ,annem anlayisli biri degil o yuzden yazmak istedim buraya esim benimle konustu ikna etmeye calisti ikimiz de sakin kalmaya calisalim cocuk icin dedi cocugum icin söz vericeksen tamam dedim ama yine de bu sürecte kafam karisik bosanma konusunda Rabbime yalvardim bana bir işaret göster ne yapayim diye dün onun iş çikis saatinde aradim yogurt istiycektim acildi telefon cebindeymis demek ki kendiliginden basildi elinde baskka bi telefonla konusmasina şahit oldum beni kötülüyor birine "duzelmiyor bu "diyor annemi şikayet ediyor "annesi de aramizi duzeltmiyor" diyor hadi dedim buraya kadar yine tamam cunku benim yuzume de soyler bunlari dedim heralde bi arkadasina ya da akrabaya anlatiyor Rabbim tam en onemli yeri saklamis bana "kizin ayseyle evlenicektim ben hatice teyze aslinda ama o kabul etmedi psikolijin bozuk dedi bana " diyor taa biz gorusmeye basladigimizda 12 yil onceki sevgilisinin annesi...başımdan asagi kaynar sular dokuldu kalbimin nasil attigini size anlatamam farketti acildigini diger telefonun "her seyi duydum bu kadar da degil "dedim eve gelmemeliydi onurlu bi adam gelmez ama o geldi hicbisey yok gibi kendini savunuyor "dertlescek birine ihtiyacim.vardi ona anlattim kizini engellemistim zaten merak etme "diyor bi de utanmaz dedim senin anan ablan kardesin arkadaslarin var onlara anlatsaydin ne alaka eski sevgilinin annesi ne??bi de şoyle bi cumle kurdu telefonda"tabi gelirim dugune kim anliycakki kiz mi erkek tarafi miyim" kiz evleniyormus da onun dugunune gelirim diye yalan soyledim kadina diyor utanmaz adam kendi yuvani yiktin bi de baska yuvaya engel olucaksin kizlar cok tuhaf hissediyorum boyle boslukta gibi kizima kalan son enerjimi vermeye calisiyorum ama cok zor
Çok üzüldüm 😢
Bu adamla nasıl evli kalınır bilemedim Allah yardımcınız olsun.

O nasıl bir telefon dinlemesine denk gelmektir ya. Aynı dizilerdeki gibi. En önemli yerleri duyduktan sonra adam da yeni anlar dinlendiğini. Daha önce de bir kere de olsa telefonu cebindeyken böyle kendiliğinden açılmış mıydı?

Back
X