• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç dökme.

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Oncelikle konu kesinlikle dini icerikli olarak algilanmasin lutfen. Ben insanlarin tahammulsuzluklerine tahammul edemiyorum. Mesele siyaset de degil. Yanlis yerlere cekilip konunun kapatilmasini istemiyorum.

Birlikte calistigim tahminimce 60 yaslarinda, kendince aydin, okumus bir insan bahsedecegim. Cok bunaldim arkadaslar.

Bizim daire disi arazi gorevlerimiz olur. Birkac kisi birlikte gideriz arabayla. Ve bu bahsettigim kisiyle gidiyorum cogu zaman. Bir iki kisi daha oluyor yanimizda.

Kendisi inancli oldugunu soyleyen ve namaz vakitlerinde yol ustunde camiye giden birisi. Ve diyor ki herkesin inanci kendine. Ama tum yol boyunca kara carsaf giymislere haci sakallilara tesetturlu olanlara soytari deyip duruyor. Oyle bir kin var ki adamin icinde. Geriliyorum geriliyorum. Kimse de susturmuyor. Artik sikilip soylediklerine kimse tepki vermediginde de devam ediyor kendi kendine.

Iktidara saydiriyor iktidarin karsi olduklarina da saydiriyor. Adam su tarafta duruyor bile diyemiyorum. Dememe gerek de yok ama derdi ne onu da anlamiyorum.

Dusunun yolda arabayla tum gun gidiyoruz ve surekli mevzu bu surekli birilerini elestirme ve soytari etiketi yapistirma derdinde. Ve oyle bir nefretle konusuyor ki. Geriyor. Resmen kin kusuyor adam.

Olumlu yada olumsuz cok karismiyorum soylediklerine. Yeni oldugum icin gozlem yapiyorum diyebilirim ama biktim.

Bir insan esitsizligi elestirip herkesin dini kendine deyip de nasil tesetturlu insanlara kinle soytari der. Ben normal giyinen birisiyim. Ne cok acik birisiyim ne de kapaliyim. Yani iki tarafi da savunmuyorum. Sadece insanlarin kendisi gibi olmayanlara karsi olan tahammulsuzlugune sasiriyorum.

Siz de karsilasiyor musunuz bu gibi durumlarla. Ve siz ne dusunuyorsunuz kendiniz gibi olmayan insanlar hakkinda.

Ic dokme dertlesme icin actim konuyu. Tesekkur ederim simdiden.

Ben cevapsız kalmazdım bu durumda.
"herkesin düşüncesi, inanışı, davranışı kendine" diyorsunuz ama durmadan da söyleniyorsunuz.
Diye serzenişte bulunurdum.

Laf sokardım. Anlamasını sağlardım.
Konu değiştirirdim. Saçma sapan bir konudan bahsederdim mesela, özellikle karşımdaki kişinin bilgisi olmayan bir konuda.

Gibi dibi, ama tepkisiz kalmazdım.
Kimsenin kimseyi bu şekilde rahatsız etmeye hakkı yok.
Barı lafının ardında duran bir adam olaymış.

Fazla anti hümanist biri izlenimi oluştu bende.Tahammülü zor bir insan çeşidi.Saygı duymaz ama saygı bekler.İşiniz var bu adamla.

Fazla anti hümanist biri izlenimi oluştu bende.Tahammülü zor bir insan çeşidi.Saygı duymaz ama saygı bekler.İşiniz var bu adamla.
Beni cok alakadar eden bir konumda degil. Yani beni zorlamaz. En fazla yolda sikiliyorum. Ama boyle bir dusunceye sahip olmasi insanlari bocek gibi gormesine tahammul edemiyorum sadece.

Beni cok alakadar eden bir konumda degil. Yani beni zorlamaz. En fazla yolda sikiliyorum. Ama boyle bir dusunceye sahip olmasi insanlari bocek gibi gormesine tahammul edemiyorum sadece.

Tahammül edemiyor olsan cevap verirdin. Seni alıkoyan ne?

Konuşmamasını isteyebilirsiniz mesela,rahatsız olduğunuzu da söyleyin..

Herkesin görüşü de inanışı da kendisine, bize yol boyu bunları konuşalım diye para vermiyorlar lütfen işimize bakalım diyebilirsin.

İki tane kapalı kız belli ki öğrenciler otobüsten indiler çok da efendi giyinmişlerdi, baktım 60 yaşlarında bir amca onlara dedi ki “inşallah Allah sizin de belanızı verecek, az kaldı, en büyük bilmem ne sizsiniz, kökünüz kurusun” vs vs. Kızlar bir şey demedi gittiler. Ben olsam oracıkta o adamı komaya sokardım. Kimse bana hakaret edip beddua edemez. Haddine değil.
Böylelerini susturmak da yetmiyor anlamıyorlar.
Bu kin neden geçmiyor anlam veremiyorum.
Kapalı olmuş açık olmuş bizene ya. Herkes istediği gibi yaşasın giyinsin.

Back
X