İç dökme

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Merhaba hanımlar
Evliyim ev hanımıyım şuan bebeğime bakıyorum.1 yaşına girecek
3kardeşiz biri bekar sadece o da evde öğrenci.Annemle en son 3 hafta olacak yüzyüze görüşeli ben ararsam konuşuyoruz başka türlü asla aramıyor. En son çarşamba aramıştım o bi daha ne aradı sordu. Bir sürü wp grupları var ve çoğunda aktif bu kadar mı zor aramak kendimi dışlanmış hissediyorum.
Kardeşme çok düşkün kendi açık açık belli editpe.benim büyüğümde çalışıyor ona destek olur yemek knsnda vs.İnsan merak edip aramaz mı hiç bir suçum olduğunu düşünmüyorum.
Ben hep ararım bi ihtiyacınız var mı derim. Çok kafama takıyorum bu durumu hep ağlıyorum.
Çocuğum hep benle o da çok bunaltıyor coronadan dolayı hep evdeyiz.
ben mi abartıyorum yoksa normal mi?

Benim 2 cocugum var annemle cok yakin oturuyoruz evlerimiz mustakil arka bahceden birlesiyor
Hergun gorurum dayanamam ben
Evlendikten sonra duskunlugum daha cok artti
Eskiden aramizda cok kavga oldu itisip kakistik bile ama annemin hatasiydi konusmak yerine kavga etmeyi tercih ederdi hatta dovmeye calisirdi
Icimde buyuk yaram karsilik verdigim icin
Erkek kardeslerimle 2 taneler konusarak halletmeye calisir bana ise siddetin her turlusu gosterirdi
Karsilik verince hersey degisti ve duzeldik Allah a sukur pismanmiyim pismanim ama kendimi korudum
Esime gelince annesi ile gorusur konusur ama gelmesini cok ister evimize tasinali 9 ay oldu 2 defa geldi
Umar ama bana duygularini belli etmez arada sakayla karisik soyler bende kv ile konusurken soylerim ama yine gelmezler

Evlendikten sonra duskunlugum daha cok artti
Eskiden aramizda cok kavga oldu itisip kakistik bile ama annemin hatasiydi konusmak yerine kavga etmeyi tercih ederdi hatta dovmeye calisirdi
Icimde buyuk yaram karsilik verdigim icin
Erkek kardeslerimle 2 taneler konusarak halletmeye calisir bana ise siddetin her turlusu gosterirdi
Karsilik verince hersey degisti ve duzeldik Allah a sukur pismanmiyim pismanim ama kendimi korudum
Esime gelince annesi ile gorusur konusur ama gelmesini cok ister evimize tasinali 9 ay oldu 2 defa geldi
Umar ama bana duygularini belli etmez arada sakayla karisik soyler bende kv ile konusurken soylerim ama yine gelmezler
Bende napicami sasirdim

Benim annem de beni aramaz şuan hamileym ona rağmen aramaz bazen arayacak mı diye uzun süre aramam sitem etmek azarlamak için arar. Sanki sadece ben aramak zorundayım gibi davranır. Üstelik gurbetteyim. Ama napim değişmiyor kendimi üzüp yormaya değmiyor

Konussaniz annenizle başka çare göremedim yada siz arayacaksınız kimse değişmez bence üzülme

Senin enerjini eşine ve çocuğuna vermen lazım. Yani çekirdek ailene. Böyle şeyler düşünerek kendini yıpratma 😉hele değmeyecek kişilere enerjini hiç harcama

Benim annem de beni aramaz şuan hamileym ona rağmen aramaz bazen arayacak mı diye uzun süre aramam sitem etmek azarlamak için arar. Sanki sadece ben aramak zorundayım gibi davranır. Üstelik gurbetteyim. Ama napim değişmiyor kendimi üzüp yormaya değmiyor
Off kıyamam.. Bakıyorum çevreme herkes annesiyle sıkı fıkı. Akrabaları insanları anlatır benimkide aradığında

İnsanda ailesi tarafından sevilmek değer görmek istiypr azıcık 😔
Seni anlıyorum ama bu düşünceler seni üzüyor ve bebişin bunu hissediyor. Bizim artık psikolojimizi bozma lüksümüz yok çünkü bize muhtaç bir can var 🤗🤗🤗
Sen kardeşlik görevini yap, karşı taraf yapmıyorsa o onun
problemi.
Bir de bekarlar evlilerle pek empati yapamıyorlar. Hatasını anlayacaktır.

Korona da hepimiz çıldırma noktaaindayiz be nce.
Herkes daha hassas daha alıngan. Biraz zaman ver bence bu duruma

Anneniz , kardeşleriniz torunlarını da mi ozlemiyor hiç acaba. Çok kıymet vermeleri lazım değil mi aslında.

Back
X