iç dökme

hestina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
875
819
103
Hayatımı zehir etmekten baska amacı olmayan bir abim var benim hayatımda. Abi demeye bin şahit isteyen birisi kendisi, bu kavramı şahsına kullanmaktan dahi midem bulanıyor artık.
Fiziksel değil ama psikolejik şiddetin dibine vuran , varlığıyla zarar bir insan kendisi, cocukluğumu mahvetti gençliğimi de mahvetmeye devam ediyor.. Bugun benim doğum günüm, günümü mahvetti, erkek arkadasıma kadar rezil oldum, en yakın arkadasımın nişanı vardı gunlerdir hazırlık yapıyoruz ona dahi gidemedim günümün herseyimin içine etti, ailemle aramı bozdu göz yaşım dinmedi sayesinde, içimdeki bu yangın nasıl sönecek, bu öfke bu göz yaşım ne zaman bitecek.. ahım o kadar büyükki ne bu dunyada ne öbür dünyada yakasını bırakmasın insallah.. çektirdiği kadar çekmesini diliyorum sadece..
İçim o kadar cok yanıyor ki kimseye açamıyorum içime atmaktan yaşadığım stresten patlayacağım artık, sadece içimi dökmek istedim, iyi aksamlar

Hayatımı zehir etmekten baska amacı olmayan bir abim var benim hayatımda. Abi demeye bin şahit isteyen birisi kendisi, bu kavramı şahsına kullanmaktan dahi midem bulanıyor artık.
Fiziksel değil ama psikolejik şiddetin dibine vuran , varlığıyla zarar bir insan kendisi, cocukluğumu mahvetti gençliğimi de mahvetmeye devam ediyor.. Bugun benim doğum günüm, günümü mahvetti, erkek arkadasıma kadar rezil oldum, en yakın arkadasımın nişanı vardı gunlerdir hazırlık yapıyoruz ona dahi gidemedim günümün herseyimin içine etti, ailemle aramı bozdu göz yaşım dinmedi sayesinde, içimdeki bu yangın nasıl sönecek, bu öfke bu göz yaşım ne zaman bitecek.. ahım o kadar büyükki ne bu dunyada ne öbür dünyada yakasını bırakmasın insallah.. çektirdiği kadar çekmesini diliyorum sadece..
İçim o kadar cok yanıyor ki kimseye açamıyorum içime atmaktan yaşadığım stresten patlayacağım artık, sadece içimi dökmek istedim, iyi aksamlar
Ne yapti bu kadar?

Bu konuya şuan girersem sayfalar surer uzun bir hikaye ama özet geçmem gerekirse hafta başı yaşadığımız tartışma taa bugune kadar geldi. Abimin ailemi dolduruşa getirip özellikle ' bugun' olayı alevlendırmesı, annemin duygu sömürüleriyle üst üste mesajlar atıp beni araması, ' anne musait değilim sonra konusalım' yanıtımdan sonra durulmayıp olayın babama gitmesi ortalığın kızışması vs..
Diyorum ya, abi dediğim bu insan , nerden daha cok kötülük yapabilir nasıl daha cok canımı acıtabılır hep bu kafada.. size en basit bir örnek vereyim, erkek arkadasımla ciddi dusunuyoruz ve guzel bir adım atmaya karar verdik babama anlattım, bu hafta sonuda tanıştırmaya karar verdim, iki gün sonra evde öyle bir konusmaya sahitlik ettim ki, babama erkek arkadasımı kötülüyor ama öyle böyle değil ne adamlık bırakıyo ne baska bişey, beş para etmezmiş beni kullanıyomuş sözde..
kendisini sadece 1 kez 10 dk gördü ve aralarında gecen konusma sadece bir kaç cumle tanısma diyalogu baska bisey değil.

bu arada abimin zaten psikolejisi bozuk psikiyatriye yıllardır gider ama kendisinde bu zamana kadar en ufak bir değişiklik görmedim bu kadar tedavi tırnağımın ucu kadar mı işe yaramaz bir insanda yahu.. ben yıllardır onun bu dengesizliklerini asla bitmek bilmeyen agresif tavırlarını sinirini sürekli çekiyorum, ama en cok canımı acıtanı da söyliyim size, yarın babamla erkek arkadasımı tanıstıracağım ya, abim evde istemediği için bana, ' sakın eve getirme dışarda cafede oturur kalkarız ' dendi, fakat kendisi kız arkadasını tanıstırmaya getirdiği zaman, babam eve kilo kilo börek tatlı almıştı annem tencere tencere yemek yapmıştı..
diyeceklerim bu kadar. Hazırlık meraklısı bir insan değilim ama insan kendisine de aynı özen gösterilecek sanıyor, karşılaştığı manzara ise buyuk hayal kırıklığı oluyor.

Back
X