İç Dökmek İstiyorum..

ailem geldi. durumu gördüler ama boşanma konusunda netler. domates salatalık biber aldılar. iki parcada et getirmisler gelirken ben kurban kesmedim diye. bende burdan bi yardımla dün akşam biraz kahvaltılık falan almıştım. bakalım.. kardeşlerimi birakip gittiler bi hafta beraberiz.. Benimle uzulen, dertlerden herkese teşekkür ederim. dünyada iyiki iyi insanlar varlar.. esimle konusmadim hic.. o da aramadi bende aramıyorum.. bu günlerde geçecek inanıyorum..

Allah yardimciniz olsun 🙏🏻 insallah en kisa zamanda bu dar bogazdan kurtulursunuz..Esinize de diyecek söz bulamiyorum😑

Ablacım öncelikle umudunuzu kaybetmeyin.
Allah sağlıkla ve evlatlarımızla imtihan etmesin.
Arkadaşlar sağolsunlar güzel yorumlarıyla destek olmuşlar size.
Benim de bazı tavsiyelerim var.

Patronunuzdan rica edin sizi işten çıkarsın.
Tazminat veremeyecekse durumunu toparlayınca tazminatınızı almak üzere aranızda bir sözleşme yapın.
Sonra işsizlik maaşına başvurun.
Bu işyerinde boşuna vakit kaybetmeyin
belli ki maaş ödeyemeyecekler size.
Sonra da İşKur'a başvurun.
İş bulana kadar işsizlik maaşı sizi idare eder.
Gerekirse evinizin eşyalarını bir odaya toplayın evi kiraya verin,siz de kvnizin yanına yerleşin.
Geçici bir çözüm yolu olarak düşünün bunu.
Faturalardan kurtulmuş olursunuz bu şekilde.
Mesleğiniz nedir?Elinizin yatkın olduğu bir iş var mı?Yazarsanız belki bir yardımı dokunan çıkar.

Mune Mune , @Kazen KK'de zor durumda kalan üyelere yardım edebileceğimiz bir düzenleme yapılamaz mı?
Arkadaşımız eski üye,kimseden maddi yardım istemedi.
Komşusu açken tok yatan bizden değildir.
Bize yardımcı olmak düşer.

Son düzenleme:
ailem geldi. durumu gördüler ama boşanma konusunda netler. domates salatalık biber aldılar. iki parcada et getirmisler gelirken ben kurban kesmedim diye. bende burdan bi yardımla dün akşam biraz kahvaltılık falan almıştım. bakalım.. kardeşlerimi birakip gittiler bi hafta beraberiz.. Benimle uzulen, dertlerden herkese teşekkür ederim. dünyada iyiki iyi insanlar varlar.. esimle konusmadim hic.. o da aramadi bende aramıyorum.. bu günlerde geçecek inanıyorum..

dünden beri aklımdan çıkmadın.
kardeşlerim var ne yapıp yedireceğim diye dertlenme. sen insansın bu yaşadıkların herkesin başına gelebilecek şeyler. kardeşlerin de yabancın değil.

çocuğunla da mı görüşmedin dünden beri? eşinin en azından çocuğunla görüştürmesi gerekir.

Elbette öyle ama bi zeytin bi parça peynir ortaya koymak ağırıma gidiyor işte.. en ağırıma giden de eşimin gitmesi ve bu durumu tek başıma yaşayacak olmam..
İnsan böyle zamanlarda yanına destek arıyor seni çok iyi anlıyorum rabbim yardımcın olsun inşallah ❤️ Allah'ım karşına hayırlı bir yol çıkarsın hayırlı bir iş çıkarsın bol kazanç versin inşallah ❤️

Ablacım öncelikle umudunuzu kaybetmeyin.
Allah sağlıkla ve evlatlarımızla imtihan etmesin.
Arkadaşlar sağolsunlar güzel yorumlarıyla destek olmuşlar size.
Benim de bazı tavsiyelerim var.

Patronunuzdan rica edin sizi işten çıkarsın.
Tazminat veremeyecekse durumunu toparlayınca tazminatınızı almak üzere aranızda bir sözleşme yapın.
Sonra işsizlik maaşına başvurun.
Bu işyerinde boşuna vakit kaybetmeyin
belli ki maaş ödeyemeyecekler size.
Sonra da İşKur'a başvurun.
İş bulana kadar işsizlik maaşı sizi idare eder.
Gerekirse evinizin eşyalarını bir odaya toplayın evi kiraya verin,siz de kvnizin yanına yerleşin.
Geçici bir çözüm yolu olarak düşünün bunu.
Faturalardan kurtulmuş olursunuz bu şekilde.
Mesleğiniz nedir?Elinizin yatkın olduğu bir iş var mı?Yazarsanız belki bir yardımı dokunan çıkar.

Mune Mune , @Kazen KK'de zor durumda kalan üyelere yardım edebileceğimiz bir düzenleme yapılamaz mı?
Arkadaşımız eski üye,kimseden maddi yardım istemedi.
Komşusu açken tok yatan bizden değildir.
Bize yardımcı olmak düşer.
alacaklarımı 6 ay sonrasına atıyor ayrıca kendi çıkarmayı da kabul etmiyor. ben hakli fesih yapabiliyorum ama iş bulamıyorum diye hiç bulamam korkusu yaşıyorum sanki. Iyi niyetiniz için teşekkür ederim . 💗

dünden beri aklımdan çıkmadın.
kardeşlerim var ne yapıp yedireceğim diye dertlenme. sen insansın bu yaşadıkların herkesin başına gelebilecek şeyler. kardeşlerin de yabancın değil.

çocuğunla da mı görüşmedin dünden beri? eşinin en azından çocuğunla görüştürmesi gerekir.
oğlumla konuştum öğleden sonra can im iyiymiş köyde inek vs var çok seviyor. yemek yedin mi dedim yemiş yarın akşam geleceklermiş bakalım.. aslında kardeşlerim gelince o utanma hissimi biraz daha attım..

Boğazıma düğümlendi herşey, cok uzuldum. Maddi sıkıntı neyse de 24 saat ıcınde corba ile durmak cok Baska. Bunun bir cozumu yok mu hakketten?
zaman gerekiyor işte.. inaniyorum ki bi gün benim için oğlum içinde herşey güzel olcak.. geçecek elbette.. sizlerle dertlestikce hafifledim

oğlumla konuştum öğleden sonra can im iyiymiş köyde inek vs var çok seviyor. yemek yedin mi dedim yemiş yarın akşam geleceklermiş bakalım.. aslında kardeşlerim gelince o utanma hissimi biraz daha attım..

iyi ya çok sevindim, gelince o tatlı oğlunun yanaklarını bir kez de benim için öp :KK68:

daha da iyi olacaksın inşallah

Niye boşanamazmışsınız?? Zaten çalışıyorsunuz, kocanız olacak iskele kocasının size nasıl bir faydası var şu hayatta da bu eziyeti çekiyorsunuz?
Tek başınıza çocuğunuzla çok daha güzel yaşarsınız

sen istedin vs. başlıyorlar. kardeşlerim 1 hafta bizde kalacak. onların lafını duymakta artık ağır geliyor..
Bu yoklukta o kardeşlerinize ne yedirip içirmeyi düşünüyorsunuz bir hafta? Anneniz de bildiği halde maddi sıkıntı çektiğinizi niye bu şekilde sizi zora sokuyor

eşinize kafa atasım geldi. saygısız herif. paranızı alsanız da vermeyin ona biriktirin artarsa çok elzem şeyleri ödedikten sonrasını. çalışmıyor mu o? nasıl bir hödüklük yaptığı üzüldüm size de çocuğa da.

eşinize kafa atasım geldi. saygısız herif. paranızı alsanız da vermeyin ona biriktirin artarsa çok elzem şeyleri ödedikten sonrasını. çalışmıyor mu o? nasıl bir hödüklük yaptığı üzüldüm size de çocuğa da.
alsaydım bi keşke.. çalışıyor ama maaşı borca gidiyor tamamen .. geçecek elbette bu zamanlar ne diyeyim..

Kızlar , parayla saadet olmaz diyenlere kanmayın. Saadet bal gibi parayla oluyor.. O kadar daraldım ki. aylardır maaşım sıkıntıda.. eşten dosttan borç al , sonra iki kuruş eline geçince geri onları öde yine parasız kal derken sürekli bir problem..

Annem aradı öğlen, 6 saat uzaktayız. Memlekete gideceklermiş, giderken hem bize uğrayacaklar, hemde 2 kız kardeşimi bize bırakacaklar..

Eşimin de gece nöbeti olduğu için direk arayamadım uyuyodur belki diye, mesaj attım uyuyor musun diye ama gitmedi, uyuyor diye aramadım. kayınvalidemlerde olduğu için kayınvalidemi aradım, telefonu kapalıydı..

Neyse sonra bir saat önce k.validem arıyor, başım kalabalık işyerindeyim, üst üste aradı ama patron yanımda acil bir iş var nasıl ortalık karışık açamadım. Peşine mesaj geldi eşimden, "biz köye gidiyoruz.." Tabi ben şok..

Sonra tekrar eşimi değil k.validem aradı diye k.validemi aradım güya benim aradığımı gördü açmadı ama kocasını arıyor demesin diye.. neyse açtı telefonu "biz yoldayız şehri çıkmak üzereyiz. haberin olsun" dedi. eşim, oğlum, kayınvalidem ve kaynım gidiyorlar.. bende anne bayağı bir erken haber verdiniz. h....da az önce mesaj attı yoldayız diye. keşke köy varınca haber verseydiniz. yarın annemler geliyor ve evde bişe yok benimde param yok ben napıcam" dedim. mırın kırın etti kapadık.

eşimi aradım. annemler geliyor dedim. " banane napim geliyolarsa vs." dedi. Eşimle bir kaç gündür aramız bozuk, elde para olmayınca sürekli kavga ediyoruz, herşeyden kavga eder olduk.. Bide telefonda heleki annesigillin yanında böyle konuşunca sinirlerim bozuldu.. Param olmadığını, kendisinin pat diye yola çıktığını, yarın için napıcamı bilmediğimi söyledim. Git patronuna söyle varsa parası versin bende para yok dedi bende kapadım yüzüne.

Annemler darda olduğumuzu biliyor. onlardan da para istedim geçen ay. Eşim köye para vermeden gidiyor biliyorum. kaynım ve kvalidem gidiyor diye takılmıştır peşine. akrabalarının düğünü var bu akşam. köyleri de yakın 4 saat flan sürüyor. ama yinede beni böyle yüzüstü bırakması çok zoruma gitti..

Lütfen yorumlarda beni aşağılayacak şeyler yazmayın,ya da boşan demeyin boşanamam.. Ben sadece beni biri dinlesin istiyorum, içimi dökmek istiyorum.. Gün gelecek herşey olacak.. Sadece şu an kendim istedim evlendim, ailem çocuğum var diye istemiyor geri.. oğlum 4 yaşında daha. onu nasıl bırakıp gideyim.. kokusunu, sesin, herşeyini özlerim..

ayrıca eşimle böyle değildik.. Kriz başladığından beri ben ne zaman ki maaş alamadım sorunlar o zman başladı.. çünkü faturalar gecikti, markete gidemiyoruz, banka borçlarımızı ödeyemedik.. herşey gıdım gıdımına yetiyordu ben maaş alınca. alamayınca tepetaklak olduk..

Yarın annemler gelecek ve evde sadece annemin yapıp verdiği zeytin ve bir parça peynir var..

Ben napıcamı bilmiyorum..

O kadar daraldım ki.. Niye geldim bu dünyaya diyorum..

Parasızlığa da bu düzene de lanet okuyorum artık..

Çok uzun yazdım belki ama kızlar okuyan varsa buraya kadar teşekkür ederim. Çünkü kimseye bişe anlatamıyorum artık..

Düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum.. Konuşacak kimseyi bulamıyorum.

Bitmek üzere olan bi sigara gibi hissediyorum kendimi..
Ailenizin durumu varsa bence alışveriş yapıpta gelmeliler sizin durumunuzu biliyor sonuçta benim ailem olsaydı öyle yapardı.Birde kardeşlerinizi bırakıcaklar durumunuzun olmadığını bıldıklerınden ya para ya da alısveriş yapmaları greklıdır bence.Benim annem kendi evımde çocuguma bakıyor babamın alısverıs çeki bizde,annem haftasonları gelırken yıne sucugunu vs alıp geliyor durumumuz oldugu halde

Back
X