İç Dökmek..

Ya cidden bunu ben de merak ediyorum gayet gayet iyi kazanıyorum TR şartlarında:KK49:. Arkadaşlarım var benim yarım kadar kazanmıyorlar her gün etkinlik avm her gün farklı giysi çanta çizme ayakkabı aksesuar bişeyler. insan utanıyo da nasıl yetiştiriyosunuz demeye :KK49: her gün midpoint te kahvaltı yapacak, günaydın da steak yiyecek parayı nerden buluyon bacım demek istiyorum:oops:
Öncelikle konumu kötü niyete çekmeden cvp verdiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum. Sadece insanlardan anlamadığım şeyler hakkında fikir almak istedim. Bende hep bunu merak ediyorum. :KK48:

• Hayırlı Akşamlar, İçimi Dökmek istedim Sadece..
  • Acaba dünyanın düzeni bumuydu? Hep Yada sonradan mı olmaya başladı..
  • İnsanlar neden artık borca girmekten çekinmiyor, Anlayamıyorum her zaman düşünüyorum.
  • Bakıyorum insanların evine giren bütçe belli ama giden harcamaları çok daha fazla. Herkes birbiriyle yarışta kim ne kadar çok geziyor kimin yaşantısı daha lüks.
  • 1 buçuk evliyim ne eşim nede ben borca girmekten korkuyoruz çok şükür kendimize ait işimiz var ama kredi çekip ev almıyoruz yada altımızda ki eski arabayı değiştirmiyoruz, bakıyorum benden düşük bütçede yaşayan insanlar benden daha lüks yaşıyor kesinlikle kıskançlık değil Rabbim olmayanlara versin.
  • Elhâmdülillâh maddi sıkıntı çekmiyorum, Ama nasıl başarıyor hergün seyahat edip elindeki telefonu en lüksü alıp altındaki arabayı değiştiriyor çok meral ediyorum.
  • Sizlerinde fikirlerini almak istedim.
Lüx meraki var insanlarda. Ben bunda tv dizilerinin ve ozellikle sosyal medyanin cok etkisi oldugunu dusunuyorum. Yapmaciklik hastaligi var insanlarda; kendilerini oldugundan farkli gostermeye calisiyorlar. Hic dusunmeden borca giriyorlar. 4 yil once ev arkadasim vardi. Kızın uçan kuşa borcu vardi. Ogretmen maasiyla birikim yapilabilir ama arkadas birakin birikimi farkli farkli sehirlerde olan arkadaslarina borcu vardi. Hala da borc almaya devam ederdi. Hic dusunmeden alisveris yapardi. Insanlarin hayat tarzina dahil olmus borc yapmak

Yani anlam veremedim sonuçta sana saçma geldiyse konum cevap verme şu 3 günlük dünyada kalp kırma nedendir bilemedim. Hiç çekinmeden kalp kırar olmuş artık insanlar.
konu gayet mantıklı valla görüyorum benim de içim şişiyo. herkes gezmese tozmazsa farklı farklı fotolar çektirmezse ölecek hastalığına yakalanmış. diyorum bende neden bu enerji yok, artı sanki benim param kuşlar gibi uçuyo cebimden,bunlar nasıl yetiştiriyo diyorum, dediğim gibi kat kat fazla kazandığım halde:skandal:

Bende çok merak ediyorum mesela benim kayınvalidem kadının bir maaşı var emekli maaşı sadece ama gezmediği yer yok . Hayor gezmesinde Değilim ama insan merak ediyor ister istemez bu değirmenin suyu nereden geliyor diye .
Yani bende bunu demek istedim ama saldıraya geçmeye hazır çok insan varmış burda şok oldum. Tabikide kimsenin hayatı beni ilgilendirmez ama sadece bunu nasıl başarıyorlar

Yani bende bunu demek istedim ama saldıraya geçmeye hazır çok insan varmış burda şok oldum. Tabikide kimsenin hayatı beni ilgilendirmez ama sadece bunu nasıl başarıyorlar
Zaten saldıranları hiç anlamıyorum . Basit bir şekilde herkes düşüncesini dile getiriyor . Elbette ki kimsenin cüzdanı kimseyi ilgilendirmez . Ama inanın bilmiyorum nasıl yapıyorlar . Çünkü benim kayınvalidenin mesela gitmediği yer kalmadı . Kendisine içten içe imreniyorum aslında .

Lüx meraki var insanlarda. Ben bunda tv dizilerinin ve ozellikle sosyal medyanin cok etkisi oldugunu dusunuyorum. Yapmaciklik hastaligi var insanlarda; kendilerini oldugundan farkli gostermeye calisiyorlar. Hic dusunmeden borca giriyorlar. 4 yil once ev arkadasim vardi. Kızın uçan kuşa borcu vardi. Ogretmen maasiyla birikim yapilabilir ama arkadas birakin birikimi farkli farkli sehirlerde olan arkadaslarina borcu vardi. Hala da borc almaya devam ederdi. Hic dusunmeden alisveris yapardi. Insanlarin hayat tarzina dahil olmus borc yapmak
Çok teşekkür ederim konumu doğru anlayıp doğru şekilde cevap verdiğiniz için. Bende bunu merak ediyorum acaba diorum biz mi yanlış yaşıyoruz sadece insanlardan fikir almak istedim yani herkes sosyal medyada tv de sorunsuz takır takır harcama yapıyor

konu gayet mantıklı valla görüyorum benim de içim şişiyo. herkes gezmese tozmazsa farklı farklı fotolar çektirmezse ölecek hastalığına yakalanmış. diyorum bende neden bu enerji yok, artı sanki benim param kuşlar gibi uçuyo cebimden,bunlar nasıl yetiştiriyo diyorum, dediğim gibi kat kat fazla kazandığım halde:skandal:
Çok teşekkür ederim yahu benide anlayanlar varmış :) Herkes lüks yaşama hevesine düşmüş nasıl başarıyor merak etmiyor deilim

Zaten saldıranları hiç anlamıyorum . Basit bir şekilde herkes düşüncesini dile getiriyor . Elbette ki kimsenin cüzdanı kimseyi ilgilendirmez . Ama inanın bilmiyorum nasıl yapıyorlar . Çünkü benim kayınvalidenin mesela gitmediği yer kalmadı . Kendisine içten içe imreniyorum aslında .
Yani saldırmak yerine hiç yazma düşünceni ki kalp kırma..
Demi insan düşünüyor acaba nasıl oluyor nasıl yetiştiriyorlar. Onun dışında kimsenin tabikide yaşantısı cüzdanı kazancı beni ilgilendirmez dediğiniz gibi :)

Yani saldırmak yerine hiç yazma düşünceni ki kalp kırma..
Demi insan düşünüyor acaba nasıl oluyor nasıl yetiştiriyorlar. Onun dışında kimsenin tabikide yaşantısı cüzdanı kazancı beni ilgilendirmez dediğiniz gibi :)
Brni de ilgilendirmez herkesin kendi bütçesi demek ki ayarlamış kendini . Ama insan merak ediyor haliyle

Çok teşekkür ederim konumu doğru anlayıp doğru şekilde cevap verdiğiniz için. Bende bunu merak ediyorum acaba diorum biz mi yanlış yaşıyoruz sadece insanlardan fikir almak istedim yani herkes sosyal medyada tv de sorunsuz takır takır harcama yapıyor
Kendinizi savunmaniza gerek yok. Burda ters cevap vermeseler ölürler:) bu da bi çesit rahatlama yontemi sanırım :) sosyal medyada gosteris meraki var sanki insanlar birbiriyle yarisiyor bu konuda. Cok sahtece geliyor. Ben de bu sahtelige tahammul edemedigim icin instagrm hesabimi kapattim.

Ben de fotolara bakinca ruhen yaslandim galiba diyordum :D aynen bi ay fazla harcama yaptiysam diger ay dizginliyorum kendimi. Sukur hic birc yapmadim. Tabi ev ya da araba alanlar icin bisey diyemem, zorunlu ihtiyac

Kendinizi savunmaniza gerek yok. Burda ters cevap vermeseler ölürler:) bu da bi çesit rahatlama yontemi sanırım :) sosyal medyada gosteris meraki var sanki insanlar birbiriyle yarisiyor bu konuda. Cok sahtece geliyor. Ben de bu sahtelige tahammul edemedigim icin instagrm hesabimi kapattim.
Bilemiyorum bir an saldıraya geçince bir kac pişman oldum açıkçasi. Yani bnde tahammül edemiyorum yapmacikliga samimiyet kalmadı herkes hayatını sosyal medyada yaşıyor iletişim kalmadı memnuniyetsizlik arttı insan şaşırıyor neerlere geldik diye

Ben de fotolara bakinca ruhen yaslandim galiba diyordum :KK70: aynen bi ay fazla harcama yaptiysam diger ay dizginliyorum kendimi. Sukur hic birc yapmadim. Tabi ev ya da araba alanlar icin bisey diyemem, zorunlu ihtiyac
Yani bende her zaman dikkat eden biriyim dedim insanlar nasıl sonunu düşünmeden yaşıyorlar bir formülü varsa bizde düşünmeden yaşayalım :)

Bilemiyorum bir an saldıraya geçince bir kac pişman oldum açıkçasi. Yani bnde tahammül edemiyorum yapmacikliga samimiyet kalmadı herkes hayatını sosyal medyada yaşıyor iletişim kalmadı memnuniyetsizlik arttı insan şaşırıyor neerlere geldik diye
Yok canim neden pisman olacaksiniz ki? Ben kapattim instgrmi oh dedim. Insanlar paylasmanin da suyunu cikardi.

ben bazen masa kuruyorum kurduğum masadan utanıyorum millet instada neler neler yapıyo diye:eek: mutlaka içten bir özentilik herkeste vardır ama net bildiğim cebinde 5 tlsi olmayanlar bile benden fazla geziyo bazen:oha: sadece göze sokmak için yaşıyo millet. ama gözüme de sokuluyo amaçlarına ulaşmışlar:KK55:

ben bazen masa kuruyorum kurduğum masadan utanıyorum millet instada neler neler yapıyo diye:eek: mutlaka içten bir özentilik herkeste vardır ama net bildiğim cebinde 5 tlsi olmayanlar bile benden fazla geziyo bazen:oha: sadece göze sokmak için yaşıyo millet. ama gözüme de sokuluyo amaçlarına ulaşmışlar:KK55:
Tam da anlam veremediğim bir konuya deginmissiniz. Aynen o kadar kurulan masalar var yemek yemeklikten çıkmış değişik geldi bana

Bu zamanda borçsuz hiçbir şey'e sahip olunamıyor .Biriktir biriktir nereye kadar.
Mesela ev sahibi olmak için eğer bir miktar varsa peşinat yapılıp krediyle ev alınabilir.

İstanbul sartlarinda kira vermek biraz mantıksız geliyor.Kiraya verilen para kredi olarak ödenebilir.
Onun dışında kimsenin giyimine kuşamına,harcamasına özenmem
Nakit param varsa alırım yoksa almam en güzeli bu taktiği uygulamak.

• Hayırlı Akşamlar, İçimi Dökmek istedim Sadece..
  • Acaba dünyanın düzeni bumuydu? Hep Yada sonradan mı olmaya başladı..
  • İnsanlar neden artık borca girmekten çekinmiyor, Anlayamıyorum her zaman düşünüyorum.
  • Bakıyorum insanların evine giren bütçe belli ama giden harcamaları çok daha fazla. Herkes birbiriyle yarışta kim ne kadar çok geziyor kimin yaşantısı daha lüks.
  • 1 buçuk evliyim ne eşim nede ben borca girmekten korkuyoruz çok şükür kendimize ait işimiz var ama kredi çekip ev almıyoruz yada altımızda ki eski arabayı değiştirmiyoruz, bakıyorum benden düşük bütçede yaşayan insanlar benden daha lüks yaşıyor kesinlikle kıskançlık değil Rabbim olmayanlara versin.
  • Elhâmdülillâh maddi sıkıntı çekmiyorum, Ama nasıl başarıyor hergün seyahat edip elindeki telefonu en lüksü alıp altındaki arabayı değiştiriyor çok meral ediyorum.
  • Sizlerinde fikirlerini almak istedim.
O borca girenler hep banka kredisine banka kartlarina guvenip giriyorlar..aliden al veliye ver yapiyorlar.sonrada odeyemeyip haciz geliyor..azicik aşım kaygısiz badim..ben hic borclanmam bana sadece elektrik su internet faturasi gelir..birini taniyorum kadin dul casitli bankalara saga sola 60 bin borcu var..odeyemiyor evden kaciyor..haciz memurlari gelmis bu evde yok..oturdugu apartmanin aidatini bile vermez birikmis simdi evden atiyorlar..kadinin umurunda degil..

Back
X