Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tek derdiniz para olsun .sağlıkla ilgili ciddi sorunlar olmasın da.zaten ben de dahil etrafımdaki herkesin bir sağlık sorunu var.evliliğinde de sorun yoksa dert etme..
Tek derdiniz para olsun .sağlıkla ilgili ciddi sorunlar olmasın da.zaten ben de dahil etrafımdaki herkesin bir sağlık sorunu var.evliliğinde de sorun yoksa dert etme..
Evliliğimde sorun yok şükür ama heran olacakmış gibi geliyor. Evde öyle bir gergin ortam var ki. Tam toparlanayım herşeyi boşvereyim diyorum bir iki saat ancak sürüyor. Önceden eşimle hep yan yana otururduk film dizi izlerdik. Şimdi yanında oturmak yerine gidip yatmak daha iyi geliyor bana. Ben böyle yapınca eşimde doğal olarak beni sevmiyorsun artık falan diye trip atıyor. Ben bu sefer ne alakası var diye geriliyorum böyle böyle yıpratıyoruz bir birimizi