iç genital sivilce

duygu_878

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
168
63
18
38
merhabalar
genital bölgem acıyordu hafiften. duş alırken iç dudağın şiş olduğunu gördüm. iç tarafından beyaz sivilce vardı. ilk defa oldu bugüne kadar orada sivilce. patlattım bir anda. ama sonra iyi mi yaptım diye aklıma takıldı.
bu sorunu yaşayan var mı?

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Vajina iç dudaktaki şişlik bartholin apsesi olabilir. Bir kaç gün önce bende aynı şeyi yaşadım. Bende ki ağrı yapmıştı çok kötüydü. Kadın Doğum acilinde patlattılar sonrasında geçti. Biraz şişlik kaldı ama o da zamanla geçer diye düşünüyorum. Tekrar ederse sizde bir doktora mutlaka gözükün. Umarım tekrar etmez

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Vajina iç dudaktaki şişlik bartholin apsesi olabilir. Bir kaç gün önce bende aynı şeyi yaşadım. Bende ki ağrı yapmıştı çok kötüydü. Kadın Doğum acilinde patlattılar sonrasında geçti. Biraz şişlik kaldı ama o da zamanla geçer diye düşünüyorum. Tekrar ederse sizde bir doktora mutlaka gözükün. Umarım tekrar etmez
teşekkürler. evet bartholin apsesiymiş. kendim patlatmıştım. sonra doktora gittim. geçmiş dedi. şuan kalmadı.

Back
X