- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Hmm... İnternet harici bilindik markaları bende alıyorum ama her çamaşırcıda her ürün olmuyor. Daha doğrusu daha fantazi, özel kıyafetler, gecelikler vs için internet sitesi sormak istemiştim
Markafoni ve trendyolda günlük iç giyim harici diğer ürünler oldukça zengin ve uygun eğer beden problemi yasamiyosaniz tercih edebilirsiniz ben beden problemi yaşamama rağmen oluyo ...
Sütyeni ve kilotu pentoden indirim zamanlarında alıyorum ben memnunum
Zibini LCw dan Korseli zıbın alıyorum inanılmaz memnunum
Belki güleceksiniz ama bimden arada kilot alıyorum baya baya iyi :) tercih edebilirsiniz ...
Markafoni ve trendyolda günlük iç giyim harici diğer ürünler oldukça zengin ve uygun eğer beden problemi yasamiyosaniz tercih edebilirsiniz ben beden problemi yaşamama rağmen oluyo ...
Belki güleceksiniz ama bimden arada kilot alıyorum baya baya iyi :) tercih edebilirsiniz ...
A101 in slipleri daha iyi kumaş kalitesi açısından ben bimden oraya geçtimMarkafoni ve trendyolda günlük iç giyim harici diğer ürünler oldukça zengin ve uygun eğer beden problemi yasamiyosaniz tercih edebilirsiniz ben beden problemi yaşamama rağmen oluyo ...
Markasına göre almıyorum ben.
Kemeraltı'nda bir iki mağaza var.
Biri Kahraman çorap deposu diğeri Layla mı Dayla mı ne hatırlamıyorum.
Girer, beğendiğimi alırım.
Hmm... İnternet harici bilindik markaları bende alıyorum ama her çamaşırcıda her ürün olmuyor. Daha doğrusu daha fantazi, özel kıyafetler, gecelikler vs için internet sitesi sormak istemiştim
Dagi iyi pahali biraz ama değiyorHanımlar iyi akşamlar.
İç giyim alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz? Alışveriş yapıp memnun kaldığınız internet siteleri var mı?
sayılan siteler iyi güzel de fiyatları yüksek, aynı ürünlerde %10-20 fark oluyor en az :)
ben en son butikodam.com dan aldım
bedeni nasıl ayarladınız? ben mesele 95 C giyiyorum, oradan 95 mi almak gerekir?evet bende oradan alışveriş yapmıştım bir keresinde ürünlerin kalitesi yerinde ve kargo yönetimleri diğer sitelere nazaran daha hızlıymış gibime geldi
bedeni nasıl ayarladınız? ben mesele 95 C giyiyorum, oradan 95 mi almak gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?