- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
- Konu Sahibi misscaglayan
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canım fiyatlar nedir? Benim iç giyim eksiğim varda başka nelerin var özelden yada whatsapdan atsanElimde kalan ürünleri satıyorum. Miorre markadır. Bilenler bilir. Geliş fiyatlarının altında satıyorum. Daha eklenecek ürünler var ama resim boyutundan yükleyemedim. Çeyiz için kaçırmayın. Vakit buldukça yüklemeye çalışırım diğerlerini. Ciddi alıcılara whatsaptan fotoğraf atarım.
Eki Görüntüle 1849233
Eki Görüntüle 1849234
Eki Görüntüle 1849235
Eki Görüntüle 1849236
Eki Görüntüle 1849237
Eki Görüntüle 1849238
ilk mesaja ekledim cnm fiyatları ve bedenleri. Beğendiğin varsa yardımcı olurum.Beden ve fiyatlar nedir?
takas düşünürmüsünilk mesaja ekledim cnm fiyatları ve bedenleri. Beğendiğin varsa yardımcı olurum.
Eğitici bebek oyuncaklarıyla olabilir.takas düşünürmüsün
elimde sıfır 38 numara stiletto var istersenEğitici bebek oyuncaklarıyla olabilir.
Teşekkür ederim cnm denemeden ayakkabı alamıyorum.elimde sıfır 38 numara stiletto var istersen
MerhabaGüncel
Merhaba evet hepsi etiketli sıfır ürünler. Elimde 85 beden sayfaya eklediğim puantiyeli takım var. Bir de beyaz bir takım var. Tek alt beyaz iç çamaşırı var. Buraya fotoğraf eklemem zor oluyor isterseniz whatsaptan gönderebilirim. Özelden numaranızı atarsanız gün içersinde detaylı fotoğraf atarım.Merhaba
Ic giyimler kullanilmamis etiketli degil mi?
Baska cesit var mi takim olarak? Bos kap sutyen 85 beden ariyorum. Tek altlar varsa L BEDEN onlarla da ilgilenebilirim, resim atarsaniz
Ben yazayım sana canım.Canım ya ben bi bakmak isterim watsap tan ürünlerine özel mesaj nerden yazılıyo bulamadım
ihtiyacın olan bişey yokmu takas yapalım :)Güncel yeni ürünler ekledim.