• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç huzursuzluk

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Hiç bi sorun yok bana göre şükürler olsun Allah ıma ama nedense içim huzursuz ve bu da mutsuz uyanmama neden oluyor :(

Bende de çok olurdu öyle, ben kendimi kişisel gelişim kitaplarına ve maneviyata yönlendirdim çok iyi geldi kesinlikle tavsiye ederim :)
Saol canım dediklerini ben de yapıyorum ama yine de karamsarlık ve umutsuzluk oluyor

Bahsettigin şey gayet normal birsey. Gün icinde bile farklı ruh haline bürünürsun. Herkes aynı durumda ve kimsenin bir önerisi yok ki kimsecikler bişey yazmamış konuya :) uzakdogudaki gün boyu yoga vs yapanların dışında devamlı dingin bir ruh haline sahip birileri yoktur heralde dünyada

Hüzünlu muzikler dinleyip dertlenenlerden misiniz? Ben muzik dinlemeyi biraktim valla..

Ben kendimde nanevi bosluga veriyorum bu durumlari.. sade dunya isiyle ugrasmak yoruyo

Çok normal, dönemsel duygular. Bu duyguları normal karşılayın, kabul edin ancak odaklanmayın. Ciddiye de almayın. İnşaAllah nasıl bitip gittiğini bile farketmeyeceksiniz.

Şükredin, şükredin, şükredin. Ben her gün her şey iyiyken ağlama krizlerine giriyordum. Hayatı, kendimi kabul edip daima şükretmeye başlayınca düzeldi ruh halim.

Şu aralar benim de tadım tuzum yok ama nedenini biliyorum, kendimi fazla dinledim fazla kurdum şu aralar halbuki şükredecek ne çok şey var. İnsanın kendine ettiğini kimse etmiyor. Neyse ki geçici olduğunu bildiğimden üstünde durmamaya çalışıyorum, bir de ruhumu beslemeye gayret ediyorum.

Havadan mıdır nedendir bilmiyorum ama 1-2 aydır iyi hissetmiyorum kendimi.
Mutsuz desen değilim, çok şükür sağlığım yerinde, eşimle çok mutluyum
Ama böyle bi iç sıkıntısı var geçmek bilmeyen..
Şükürsüzlükten oluyor galiba, şükredeceğim o kadar çok şey var ki aslında..

Back
X