- 16 Mart 2017
- 60
- 27
- 3
- 33
- Konu Sahibi neveroralways
-
valla eger ben olsam, ve bu adamdan keyif alıyorsam cok baglanmadan ilişkimi sürdürürdüm. sonucta sevgililik böyle birşey. evlilk düşünmeden yarın ayrılabilirim kafası ile arkdaşlık sürdürülürse herşey cok daha güzel oluyor.Daha önce konu açmıştım iş arkadaşımla ilgili, açılamıyordu bir türlü ben açılsam mı demiştim. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/acilmayi-dusunuyorum-hata-mi-yaparim.996218/
Sonunda konuştuk, bana çok değer verdiğini ve vakit geçirmekten çok mutlu olduğunu ancak hayatımda biri olduğunu düşündüğü için bana karşı arkadaşlık dışında bir şansı olmadığını düşündüğünü söyledi. Hayatımda biri olmadığını yeni öğrenmiş. Bunu öğrendiğinden beri kendini bana açtı, onu daha iyi tanımamı sağlıyor. Sürekli konuşuyoruz, evde de mesajlaşıyoruz. Buna rağmen bağlandığı zaman, kadını hayatının merkezi yaptığını, bu yüzden bağlanmaktan korktuğunu, iç dünyasında mutlu olmadığını ve bunu sağlayamadan beni de mutlu etmemekten korktuğunu söyledi. Hem de geçmişten kalan bazı atlatması gereken şeyler var.
Ben bana karşı ilgisini anlamak istemiştim, öyle isim koyma delisi kadınlardan değilim. Ama bu durumda ne yapacağımı ve nasıl davranacağımı kestiremedim, bu şekilde devam ederse sonunda üzülmekten de korkuyorum. Akışına mı bırakmalıyım yoksa en baştan kesmeli miyim?
valla eger ben olsam, ve bu adamdan keyif alıyorsam cok baglanmadan ilişkimi sürdürürdüm. sonucta sevgililik böyle birşey. evlilk düşünmeden yarın ayrılabilirim kafası ile arkdaşlık sürdürülürse herşey cok daha güzel oluyor.
+1000000Miktir ederdim
Böyle tiplerden adam olmuyor
Issız adam içdünyam bilmem ne hiç çekemem
Zamanını ziyan etmeye değmez inan
Miktir ederdim
Böyle tiplerden adam olmuyor
Issız adam içdünyam bilmem ne hiç çekemem
Zamanını ziyan etmeye değmez inan
Bacım şu problemli insanlardan uzak durun. Sonra olan size oluyor. Evet hoslanilmak çok güzel bir şey. Kadınların en büyük hassasiyeti en büyük arzusu sevilmek ilgi görmek..
Sen de burdan vurulmussun.
Biraz kafanı topla iyice düşün. Geçmişte acıları olan insanlar ( ben yazından öyle anladım) karşı tarafa güvensiz olur. Sıkıntılı bir ilişki olur.
Ayakları sağlam basan, duygularından emin, kendine güvenen adamları alın hayatınıza.
Ben adami tanımıyorum sen taniyorsun yanlış yorumlamış olabilirim. Sadece kadınların mutluluğu hak ettiğini düşünen bir kadınım. Beni yanlış anlama olur mu
+1000000
Benim başımda da vardı aynı modelden.Ben de öyle dedim başta ama olmaz yürümez mümkün değil.Bırak ıssızlığıyla başbaşa kalsın.Onları o ruh halinden çıkarmak mümkün değil çünkü.Sen tam her şey yolunda diye düşünürken error verecek nolduğunu asla tahmin edemeyeceksin.Sorduğunda da içimde halletmem gereken sorunlarım var falan filan.İnsanın yaşam enerjisini sömürüyor bu tipler.
Kendimden sabırlısını görmedim bu konuda,1,5 sene çekebildim ben.İstersen dene yine ama sonu belli.
Daha önce konu açmıştım iş arkadaşımla ilgili, açılamıyordu bir türlü ben açılsam mı demiştim. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/acilmayi-dusunuyorum-hata-mi-yaparim.996218/
Sonunda konuştuk, bana çok değer verdiğini ve vakit geçirmekten çok mutlu olduğunu ancak hayatımda biri olduğunu düşündüğü için bana karşı arkadaşlık dışında bir şansı olmadığını düşündüğünü söyledi. Hayatımda biri olmadığını yeni öğrenmiş. Bunu öğrendiğinden beri kendini bana açtı, onu daha iyi tanımamı sağlıyor. Sürekli konuşuyoruz, evde de mesajlaşıyoruz. Buna rağmen bağlandığı zaman, kadını hayatının merkezi yaptığını, bu yüzden bağlanmaktan korktuğunu, iç dünyasında mutlu olmadığını ve bunu sağlayamadan beni de mutlu etmemekten korktuğunu söyledi. Hem de geçmişten kalan bazı atlatması gereken şeyler var.
Ben bana karşı ilgisini anlamak istemiştim, öyle isim koyma delisi kadınlardan değilim. Ama bu durumda ne yapacağımı ve nasıl davranacağımı kestiremedim, bu şekilde devam ederse sonunda üzülmekten de korkuyorum. Akışına mı bırakmalıyım yoksa en baştan kesmeli miyim?
kendini mutlu edemeyen seni nasıl mutlu etsin
doğru söylemiş
ne istediğinize bağlı
akışına bırakın bence
ama evlenicem ciddi düşünen istiyorum diyosan ayrıl
garantisi yok bu adamın
Yok ciddi düşünmüyorum, hayatımda biri olsun diye bir düşüncem de yok açıkçası. 24 yaşındayım ve uzun bir kariyer planım var. Hatta herhangi bir kişi ile bile evliliği düşünebileceğimi sanmıyorum. Benim çekindiğim nokta ileride bir şekilde üzülme ihtimalim
Daha önce konu açmıştım iş arkadaşımla ilgili, açılamıyordu bir türlü ben açılsam mı demiştim. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/acilmayi-dusunuyorum-hata-mi-yaparim.996218/
sonrasını hesap etsen ne olur. adamla ayrılırsan başka biri hayatına girer. yani sevgili iken pek gelecegi düşünme.Evlilik düşünmüyorum tabii ki ikimizin de kariyer planları var ve 24-25 yaşındayız. Daha doğrusu ben illa da hayatımda biri olsun diye düşünen bir kadın bile değilim, o yüzden şu anki durum beni çok rahatsız etmiyor ama sonrası düşündürüyor
En nefret ettiğim erkek tipiDaha önce konu açmıştım iş arkadaşımla ilgili, açılamıyordu bir türlü ben açılsam mı demiştim. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/acilmayi-dusunuyorum-hata-mi-yaparim.996218/
Hala unutamadığı veya yeni ayrıldığı bi sevgilisi var. Senide yarasına pansuman düşünüyor. Dikkatli ol üzülmemek için derim. Çok kapılma bence.
Başlığa cevap,satır arasında yazılanları da okuyarak,şutlamalı...Daha önce konu açmıştım iş arkadaşımla ilgili, açılamıyordu bir türlü ben açılsam mı demiştim. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/acilmayi-dusunuyorum-hata-mi-yaparim.996218/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?