- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol sirin babaEllerine sağlık şirinim..
sagol canimm♡gel birlikte yiyelim sonrada 4.takimin kapisindan sigmayalimEllerine saglik,enfes gorunuyoo :)) bi tabakk isteriiim![]()
Teşekkürler canim:) banada hep òzel bi yemek olarak gelir bütün tavuk ve ic pilav:) ic pilav bicok farkli sekilde yapilabilir bizim evdekiler böyle tercih ettiAaa annem de özel günlerde yapar bunu biraz farklı tabi :) Pilavın içine mantar ekler, üzerine sürdüğü sosa da limon suyu, sarımsak ve biraz mayonez kullanır. Öyle de çok güzel kızarıyor. Ama salça ve yoğurt çok güzel göründü gözüme, bir dahakine böyle deneyelim. Ellerinize sağlık, gece gece ağzım sulandı ehehe :)
Hahahahsagol canimm♡gel birlikte yiyelim sonrada 4.takimin kapisindan sigmayalim![]()
Cok sagol canım benimEline ,koluna sağlık
Aşk'la yapılmış belli ,enfes görünüyor :)
Ucundan derken bi bakmisiz cogunu yemisizHahahahhepicigini yiyemem de ucundan tadina bakmak.isterimm
![]()
Yimem yimemm bu hafta kaskati kurallarim varUcundan derken bi bakmisiz cogunu yemisiztehlikeli sularda yüzüyosun colorum
![]()
Aferim iste böyleYimem yimemm bu hafta kaskati kurallarim var![]()
Cok tesekkur ederim canim♡:)ellerine sağlık :) çok güzel görünüyor başarılar :)
Cok tesekkur ederim ♡:)Ellerine sağlık , başarılar dilerim...
Cok tesekkurler canim:) ben ördek hic yemedim yiyememde sanirimBen de birkeresinde ördek doldurmuştum o aklıma geldi bunu görünce
Ellerine sağlık başarılar dilerim :)
Aaa nedenCok tesekkurler canim:) ben ördek hic yemedim yiyememde sanirimama babam hep cok lezzetlidir der.:)bizde bikac kere annem hindi dolması yapmisti ama tavuklu ilk kez yarışmaya yapmak bana nasib oldu; )
Ya canim ne hindi ne ordek ne balık yiyemiyorum malesef:/ ama kirmizi et ve tavuk cok severimAaa nedenbence çok şey kaçırıyorsun. Tavuk gibi aynı daha lezzetli sadece :)
Gerçi ben de hindiyi yiyemiyorum![]()