• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilav Tarifleri İç Pilavlı Bütün Tavuk-Şenpiliç Sponsorluğunda

Aaa annem de özel günlerde yapar bunu biraz farklı tabi :) Pilavın içine mantar ekler, üzerine sürdüğü sosa da limon suyu, sarımsak ve biraz mayonez kullanır. Öyle de çok güzel kızarıyor. Ama salça ve yoğurt çok güzel göründü gözüme, bir dahakine böyle deneyelim. Ellerinize sağlık, gece gece ağzım sulandı ehehe :)

Aaa annem de özel günlerde yapar bunu biraz farklı tabi :) Pilavın içine mantar ekler, üzerine sürdüğü sosa da limon suyu, sarımsak ve biraz mayonez kullanır. Öyle de çok güzel kızarıyor. Ama salça ve yoğurt çok güzel göründü gözüme, bir dahakine böyle deneyelim. Ellerinize sağlık, gece gece ağzım sulandı ehehe :)
Teşekkürler canim:) banada hep òzel bi yemek olarak gelir bütün tavuk ve ic pilav:) ic pilav bicok farkli sekilde yapilabilir bizim evdekiler böyle tercih etti:KK70:imkan olsada birlikte yiyebilseydik keske♡♡

Ben de birkeresinde ördek doldurmuştum o aklıma geldi bunu görünce :KK48:
Ellerine sağlık başarılar dilerim :)

Ben de birkeresinde ördek doldurmuştum o aklıma geldi bunu görünce :KK48:
Ellerine sağlık başarılar dilerim :)
Cok tesekkurler canim:) ben ördek hic yemedim yiyememde sanirim:D ama babam hep cok lezzetlidir der.:)bizde bikac kere annem hindi dolması yapmisti ama tavuklu ilk kez yarışmaya yapmak bana nasib oldu; )

Cok tesekkurler canim:) ben ördek hic yemedim yiyememde sanirim:KK70: ama babam hep cok lezzetlidir der.:)bizde bikac kere annem hindi dolması yapmisti ama tavuklu ilk kez yarışmaya yapmak bana nasib oldu; )
Aaa neden :27: bence çok şey kaçırıyorsun. Tavuk gibi aynı daha lezzetli sadece :)
Gerçi ben de hindiyi yiyemiyorum :bicak:

Back
X