• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç ses dış ses :D

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Merhaba güzel hatunlar size anlatacak 1 derdim ve soracak bir sorum var gülsem mi ağlasam mı şaşırdım..

Ilk önce derdimi anlatayım.
Ben Kasım 20 sinden bu güne diyetteyim çok şükür. Sorun şu ki iç sesi denen şey ile başım dertte yani şöyle söyleyeyim evimizde abur cubur dolabı var onun önünden geçerken iç sesim aç aç diye söylüyor hatta ye oradan bi çikolata nolacak sanki kimse görmez diyor Allah Allah ben kimi kandırıyorum kimse görmez diye yiyeyim mi yani diye kendi kendine konuşurken buluyorum kendimi :D ve delimiyim neyim diye düşünüyorum bazen.. İç sesimden bıktım gerçekten ben ne yapmak istesem tam tersini istiyor:KK57: alıkoyamıyorum kendimi hani insanların bı lafı var ya şeytana uydum diye işte bende iç sesime uydum diyorum :deli:
Ve bunun gibi bir sürü örnek bu iç sesten nasıl kurtulurum ben yardım edin bana ya

Sorum ise şu olacak
Hanımlar sizinde böyle iç sesiniz var mı ben mi anormalim eşime ve bir iki arkadaşıma sordum onlarda güldüler bana yok öyle bişey dediler aklım almıyor ya :silah:

benim iç ses çok fena nezamn mutlu olsam beni mutsuz etcek şeyler söylüyo bozuyo mutluluğumu :KK43:

kurtulma yönetemi varsa bende öğreneyim :KK69:

sabah diyete başlıyorum öğlen en fazla akşam
iç ses aman ye şunlardan ne uğraşacan yapmak için diyor

beni günaha sokuyor:KK45:
Yalnız olmadıgima çok sevindim ben ama çok kötü bi durum bakmayın güldüğüme bazen öyle bir şey oluyor ki kendimi hiç farketmeden yemek yerken buluyorum :(

Her gün kendinize bir küçük parça çikolata hakkı tanıyın.Mesela ben çikolata yemeden yaşayamam her gün minik de olsa yerim mutlaka kilom da çok iyi.Ancak bu abur cubur dolapları gerçekten kilo yapıcı eğer bisküvi cipsle dolduruyosanız canınız istemese bile mutlaka yiyosunuz onun yerine kayısı incir kuruyemiş tarzı doğal atıştırıcılar alın evinize bisküvi vs türü şeyler almayın.

Aynen aynen çok güzel örnekledin canım aynısı işte iç sesim şeytan dış sesim melek :D
Çizgi filmlerde falan olur ya iki omuzda melekle şeytan ikisi karşılıklı atışır karakteri ikna etmeye çalışır o geldi aklıma:KK70:

Her gün kendinize bir küçük parça çikolata hakkı tanıyın.Mesela ben çikolata yemeden yaşayamam her gün minik de olsa yerim mutlaka kilom da çok iyi.Ancak bu abur cubur dolapları gerçekten kilo yapıcı eğer bisküvi cipsle dolduruyosanız canınız istemese bile mutlaka yiyosunuz onun yerine kayısı incir kuruyemiş tarzı doğal atıştırıcılar alın evinize bisküvi vs türü şeyler almayın.
Ahhh ahhhh o abur cubur dolabı beni benden aldı eşim cok seviyor alıyor konuştum kendini düşün sağlığın için yeme ama işte alıyor maalesef ben aldım incir kayısı badem onlardan yiyorum kayısı özellikle tatlı isteğini kesiyor gel gör ki o dolap resmen beni benden alıyor önünde kendi kendimle kavga ediyorum :(

Kilolu fotonuzla, zayıf bir fotonuzu (yoksa photoshop:)) abur cubur dolabınızın kapağına yapıştırın, engeller belki sizi:)
Yok engellemiyor iç sesim izin vermiyor ben yemiyorum arada atıyorum ağzıma 1 2 kare cikolata ama o iç ses daha çok daha daha çok diyor kulağımı tikayamiyorum ki beynimde konuşuyor hiç susmuyor :D

Benimde temizlik damarım tutuyor bazen kendi kendime konuşuyorum yok ya bunuda yapayim of aman bırak kalsin yoruldum gibi :deli: Geçenlerde cam siliyorum silerkende söyleniyorum şu karşı apartmanin camları ne kadar temiz her gün mü siliyorlar uzaktan mı öyle görünüyor ama bende temizim ayrica kış günü ne cam silmesi vs vs derken bu arada tam kendi kendimle kavga ediyordum ki bi arkamı döndüm baktım eşim garip garip bana bakıyor :eek:
Yani insanların takıntılı oldukları konularda felaket bir iç ses oluyor normaldir bende de var
Ara ara da kavga ederiz kendisiyle :deli::deli:

Benimde temizlik damarım tutuyor bazen kendi kendime konuşuyorum yok ya bunuda yapayim of aman bırak kalsin yoruldum gibi :deli: Geçenlerde cam siliyorum silerkende söyleniyorum şu karşı apartmanin camları ne kadar temiz her gün mü siliyorlar uzaktan mı öyle görünüyor ama bende temizim ayrica kış günü ne cam silmesi vs vs derken bu arada tam kendi kendimle kavga ediyordum ki bi arkamı döndüm baktım eşim garip garip bana bakıyor :eek:
Yani insanların takıntılı oldukları konularda felaket bir iç ses oluyor normaldir bende de var
Ara ara da kavga ederiz kendisiyle :deli::deli:
Ayyy sizinki baya komik ama ya benim eşimde bazen iyimisin hayatım der bakar kendimle konuşurken görünce ye tamm ben bakmicam diyor :D

Ic ses bendede var.

Yani cocuklugumdan beri hep konuşurum kendimle....

Diyet konusu gelirsek: galiba kalorin cok düşük. Yani biraz yüksekde tut kalorini.

Ekmegi ve şekeri ayni anda kestiysen sebebi budur.
Bilirsin şeker eroin gibi bagimlilik yapar.
Yavaş yavaş arindir vucudunu

Ic ses bendede var.

Yani cocuklugumdan beri hep konuşurum kendimle....

Diyet konusu gelirsek: galiba kalorin cok düşük. Yani biraz yüksekde tut kalorini.

Ekmegi ve şekeri ayni anda kestiysen sebebi budur.
Bilirsin şeker eroin gibi bagimlilik yapar.
Yavaş yavaş arindir vucudunu
Canım ben beyaz ekmek çok yemezdim sadece hamileyken yedim diyebilirim evet beni şeker özellikle çikolata çok zorluyor o yüzden yıpratıyor bu iç sesim hani konuşmasa sussa hiç aklıma gelmezdi ama işte zorla yoldan çıkartıyor beni :)

Back
X