• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç ses dış ses :D

Diyet yapanin evinde abur cubur dolabinin işi ne?
Nefsinizi mi siniyorsunuz?
Eger esiniz yiyorsa alsin posetini sizin bilmediginiz bi yere saklasin.

İç sesim bende de olur ama genelde flört aşamasinda aklimi kariştirir

Diyet yapanin evinde abur cubur dolabinin işi ne?
Nefsinizi mi siniyorsunuz?
Eger esiniz yiyorsa alsin posetini sizin bilmediginiz bi yere saklasin.

İç sesim bende de olur ama genelde flört aşamasinda aklimi kariştirir
Eşime söyleyeceğim zaten aynen saklasın yok etsin onları

Birkaç tatlı kaşığı bal veya ballı muz dilimleri abur cubur isteğinizi yok eder bence.Ben de öyle oluyor.Bitter çikolata yemek en iyisi.Ama bitter sevmiyorsanız sütlü de yiyebilirsiniz.Bir küçük parça çikolatadan bir şey olmaz.

Birkaç tatlı kaşığı bal veya ballı muz dilimleri abur cubur isteğinizi yok eder bence.Ben de öyle oluyor.Bitter çikolata yemek en iyisi.Ama bitter sevmiyorsanız sütlü de yiyebilirsiniz.Bir küçük parça çikolatadan bir şey olmaz.
İşte ben bitter çok seviyorum minimum 1 kare maksimum 3 kare yemem lazım diyette ama işte o iç ses 3 değil 5 kare ye diyor hatta 2 3 tanede cips at agzina diyor ne olacak her zaman yapmıyorsun ki diyor çok aç gözlü bi iç sesim var gözü doymadı dünyayı yemek istiyor nerdeyse :D

Ben zaten o iç sesime bi tükürücem o olacak,
Gıcık gıcık konuşup duruyor,
ben ne zaman istemişim de kilo vermemişim de vırt zırt ,ayrıca ne gereği bile varmış mış ,ağzını yüzünü cırmalıcam o iç sesimin :KK53:

Sorma canım sorma aynaya bakınca iş sesim peeeehhhh şu haline bak iyyyyyk gobegin çıkmış ya la senin diyor sonra bu dediklerini o dememiş gibi abur cubur görünce ayyyy tatlım ye nolacak sanki çok mu kilolu sun diyor yav vallahi bıktım :(
Ben zaten o iç sesime bi tükürücem o olacak,
Gıcık gıcık konuşup duruyor,
ben ne zaman istemişim de kilo vermemişim de vırt zırt ,ayrıca ne gereği bile varmış mış ,ağzını yüzünü cırmalıcam o iç sesimin :KK53:

Aynı dertten muzdaribim bende sabah kendi kendimle konuşuyorum akşam azcık yemek yiyeceksin başka bişey yok çayı şekersiz içeceksin kahveyide ekmeği kesiceksin hergün konuşuyorum
sonuç bir demlik çay hepsi şekerli içiliyo içerken aman buda şekersiz içilmezki oluyo
aralarda abur cuburlar havada uçuşuyo elimde değil farkına bile varmıyorum
akşam yemek üstüne yemek yeniyo
sabah tartıldıktan sonra tekrar kendime nasihat veriyorum
kısır döngü işte

Merhaba güzel hatunlar size anlatacak 1 derdim ve soracak bir sorum var gülsem mi ağlasam mı şaşırdım..

Ilk önce derdimi anlatayım.
Ben Kasım 20 sinden bu güne diyetteyim çok şükür. Sorun şu ki iç sesi denen şey ile başım dertte yani şöyle söyleyeyim evimizde abur cubur dolabı var onun önünden geçerken iç sesim aç aç diye söylüyor hatta ye oradan bi çikolata nolacak sanki kimse görmez diyor Allah Allah ben kimi kandırıyorum kimse görmez diye yiyeyim mi yani diye kendi kendine konuşurken buluyorum kendimi :KK70: ve delimiyim neyim diye düşünüyorum bazen.. İç sesimden bıktım gerçekten ben ne yapmak istesem tam tersini istiyor:KK57: alıkoyamıyorum kendimi hani insanların bı lafı var ya şeytana uydum diye işte bende iç sesime uydum diyorum :deli:
Ve bunun gibi bir sürü örnek bu iç sesten nasıl kurtulurum ben yardım edin bana ya

Sorum ise şu olacak
Hanımlar sizinde böyle iç sesiniz var mı ben mi anormalim eşime ve bir iki arkadaşıma sordum onlarda güldüler bana yok öyle bişey dediler aklım almıyor ya :silah:
Benim de ic sesim var ve ona hep kapa ceneni diyorum hep hakli cikiyor ic sesiiniz sizin kendiniz ne istediginizi biliyor onun için komusuyor yani aslinda sizin istedikleriniz o asla susmaz:):):):)sadexe duymamazliktan gelin

Bence sen akşam ve sabah tartil ki dengele zaten hep öyle diyor o iç ses gıcık ediyor beni birgun de ye diyor o gün yiyorsun sonra ertesi gün bugün de ye yarın yemezsin diyor ben bu şekilde 2 ay boyunca diyete başlayamadım en sonunda başladım çok iyi çok güzel giderken hopp bazen başa sarıyorum emeklerim boşa gitsin istemiyorum o yüzden hergün iç sesimle dış sesimden kavga ediyoruz :(
Aynı dertten muzdaribim bende sabah kendi kendimle konuşuyorum akşam azcık yemek yiyeceksin başka bişey yok çayı şekersiz içeceksin kahveyide ekmeği kesiceksin hergün konuşuyorum
sonuç bir demlik çay hepsi şekerli içiliyo içerken aman buda şekersiz içilmezki oluyo
aralarda abur cuburlar havada uçuşuyo elimde değil farkına bile varmıyorum
akşam yemek üstüne yemek yeniyo
sabah tartıldıktan sonra tekrar kendime nasihat veriyorum
kısır döngü işte

Benim de ic sesim var ve ona hep kapa ceneni diyorum hep hakli cikiyor ic sesiiniz sizin kendiniz ne istediginizi biliyor onun için komusuyor yani aslinda sizin istedikleriniz o asla susmaz:):):):)sadexe duymamazliktan gelin
Buldum ben çaresini bakın 100 dk spor yaptım daha az önce bitti eşimde çayın yanına cips istedi normalde atardım ağzıma 2 3 tane ama şimdi iç sesim bana ne dedi biliyormusun ay yok yok değil 2 3 tane ben artık kırıntı bile yemem anam ağladı dedi ben şok oldum :D

Buldum ben çaresini bakın 100 dk spor yaptım daha az önce bitti eşimde çayın yanına cips istedi normalde atardım ağzıma 2 3 tane ama şimdi iç sesim bana ne dedi biliyormusun ay yok yok değil 2 3 tane ben artık kırıntı bile yemem anam ağladı dedi ben şok oldum :KK70:
Ccunku o sizsinizdisa vuramadiklariniz:):):):)

Merhaba güzel hatunlar size anlatacak 1 derdim ve soracak bir sorum var gülsem mi ağlasam mı şaşırdım..

Ilk önce derdimi anlatayım.
Ben Kasım 20 sinden bu güne diyetteyim çok şükür. Sorun şu ki iç sesi denen şey ile başım dertte yani şöyle söyleyeyim evimizde abur cubur dolabı var onun önünden geçerken iç sesim aç aç diye söylüyor hatta ye oradan bi çikolata nolacak sanki kimse görmez diyor Allah Allah ben kimi kandırıyorum kimse görmez diye yiyeyim mi yani diye kendi kendine konuşurken buluyorum kendimi :KK70: ve delimiyim neyim diye düşünüyorum bazen.. İç sesimden bıktım gerçekten ben ne yapmak istesem tam tersini istiyor:KK57: alıkoyamıyorum kendimi hani insanların bı lafı var ya şeytana uydum diye işte bende iç sesime uydum diyorum :deli:
Ve bunun gibi bir sürü örnek bu iç sesten nasıl kurtulurum ben yardım edin bana ya

Sorum ise şu olacak
Hanımlar sizinde böyle iç sesiniz var mı ben mi anormalim eşime ve bir iki arkadaşıma sordum onlarda güldüler bana yok öyle bişey dediler aklım almıyor ya :silah:
O icinizdeki sesi dinlerseniz sadece kendinizi kandirirsiniz. Caniniz abur cubur istediginde bitter cikolata yiyin. Eti formun guzel urunleri var. Mavi yesilinde oyle bende 17 kilo verdim. Canim istediginde kan sekerim dustugunde atistiriyordum

O icinizdeki sesi dinlerseniz sadece kendinizi kandirirsiniz. Caniniz abur cubur istediginde bitter cikolata yiyin. Eti formun guzel urunleri var. Mavi yesilinde oyle bende 17 kilo verdim. Canim istediginde kan sekerim dustugunde atistiriyordum
Canım. Bende duydum hatta Layt ürünler süt yoğurt vs ne bilim bu yağı şekeri olmayan çikolataların diyet gereklerini bisküvi krakerlerin normalden daha zararlı ve daha bağımlılık yaptığını duydum çünkü hepsinde yapay tatlandırıcı varmış ve dolaylı yoldan karbonhidrat alımını saglıyormus korktum biraz açıkçası o yüzden yemiyorum onlardan eğer siz bu saydiklarimdan yiyerek o kadar kilo verdiyseniz gerçekten sizi tebrik ediyorum büyük başarı :KK19:

Canım. Bende duydum hatta Layt ürünler süt yoğurt vs ne bilim bu yağı şekeri olmayan çikolataların diyet gereklerini bisküvi krakerlerin normalden daha zararlı ve daha bağımlılık yaptığını duydum çünkü hepsinde yapay tatlandırıcı varmış ve dolaylı yoldan karbonhidrat alımını saglıyormus korktum biraz açıkçası o yüzden yemiyorum onlardan eğer siz bu saydiklarimdan yiyerek o kadar kilo verdiyseniz gerçekten sizi tebrik ediyorum büyük başarı :KK19:
Ye derken abartmadan nefsini koreltebilirsin. Sadece diyet ise yaramiyor. Sporda yap. Diyetle 100 gr vereceksen sporla birlikte 200 gr gidiyor. 1 senede 17 kilo verdim evet 72 kg dan 55 kg ya dustum

Ye derken abartmadan nefsini koreltebilirsin. Sadece diyet ise yaramiyor. Sporda yap. Diyetle 100 gr vereceksen sporla birlikte 200 gr gidiyor. 1 senede 17 kilo verdim evet 72 kg dan 55 kg ya dustum
Ah yapmam mi canım sabah akşam spor yapıyorum 3 aydır

Bu iç sesle bağlantılı yazmak istedim bende de var böyle bir şey sürekli içimde tartışıyorum, insan kendiyle tartışır mı tartışıyor valla. Deli miyim diye düşündüm çok kez. Susmuyor :deli:

Back
X