• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç sıkıntısı.

Biliyormusun bende ayniyim günlerdir. Nedensiz icimde bir daralma nefes alamama var ve mutsuzum sebepsiz yere..

Bana çok oluyordu. Dua okuyordum, müzik dinliyordum ya da bir şeyler okuyordum. Nefes alamıyormuş gibi hissediyordum hatta gece yarıları yataktan kalkıp, balkonlara çıkıyordum. Kötü bir şey olacakmış gibi hissedip, senaryo yazıyordum sürekli.
Tavsiyem bol bol dua okuyun, aklınızı başka şeylerle oyalayın. “İçimde bir sıkıntı var,” deyip ona odaklandıkça daha kötü oluyorsunuz çünkü. Kendinizi sürekli meşgul edin işin aslı.
Çok teşekkür ederim, gerçekten. Yalnız olmadığını bilmek bile ne iyi geldi.

Öncelikle hayrolsun diyim, bendede olur zaman zaman sanki kalbimi biri avucunun içinde sıkıyo gibi nefesim kesiliyo gibi , aynı zamandada kafamda vücudumda koca bi boşluk ,odaklanamama , böyle anlarda hareketli bişeyler yapıp kafamı ve bedenimi yorarım ben temizlik ,yürüyüş gibi Allah beterinden saklasın inşallah herkeze iyi geceler
Amin.. Bazen bazı durumları, yaşamayanlar anlayamıyolar. Ama ben buraya iyi ki yazdım, beni anlayan hic tanımadan destek veren güzel insanlar var ne mutlu. Geçecek, bitecek insallah. Bu uzun gecenim sabahı, huzur dolu olsun insallah.

Biliyormusun bende ayniyim günlerdir. Nedensiz icimde bir daralma nefes alamama var ve mutsuzum sebepsiz yere..
Sana sarılıyorum şuan. Yalnız değilmişiz baksana.. Sende bana söylenenleri yap, belki yapmışsındırda geçmemiştir ama geçsin gitsin insallah. Ben bir kaç saatte dagıldım, sen günlerdir diyosun. Sende feraha kavus bir an önce insallah.

Namaz kılmak iyi Gelebilir bu gibi durumlara. Bende uzun bir süre önce böyle bir dönemden geçmiştim atlatmanın en iyi yolu Allah’a yakınlaşmak oldu

Gerçekten bazen sanki kötü birşey olacakmış gibi bi iç sıkıntısı oluyor. Ağırlık halsizlik nefes alamama gibi. Ben geceyse balkona çıkıyorum. Derin derin nefes all. Tak kulaklığını uzuun zamandır dinlemediğin şeyleri dinle. Sakin fon müzikleri dinle. Bi dua dinle inşirah mesela. Sen de okuyabilirsin.
Gündüz dışarı çıkıyorum hiçbir şey düşünmeden uzun uzun yürüyorum, belki birşeyler alıyorum kendime hediye ediyorum :)

Feraha er inşallah 🙏 oluyor bazen öyle..

Back
X