• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iç sıkıntısı

her biri kendi başına kucuk ama topluca olunca kocaman oluyor.birikince iç sıkıntısı oluyor.ama nasıl kurtulunur...tek tek duzeltiyim dediğimdede bukadarcık sorun yuzundenmi oluyor ...konu dahada buyuyor.

Bu iç sıkıntı değil herkeste var olan dertler bunları kafanda büyütmüyeceksin,zamana bırakacaksın,hep mükemmel olmaya çalışmıyacaksın

gerçekten şu sıralarda herkez de olan şeyler ne kadar kafaya takmamak istesende takılıyor cnm hele evli insanlar kafaya takıcak çok şey buluyorlar malesef

evet benimde anlatıpta anlatamadığım sey burada oluyor.konu yok ama sıkıntı cok. neden oluyor nasıl bir sey yapılmalı. bir seyler paylaşma ihtiyacımı acaba dedim bu guruba dün kayıt oldum.diğer yazıları okudum.benim onlar kadar anlatacak bir seyim yok ama cumleleride toparlayıp bir seyler yazamıyorum bile.

benım sıkıntlarıma ne ıyi gelır acaba ?

Bununla ilgili bildiğim en güzel şey dua etmek Allaha sığınmak..
Yoksa yapılan bütün herşey kısa ömürlü oluyor.
Tevekkül etmek kadar güzel bişey yok.
İşte ozaman başına gelen sıkıntılar bile seni üzmüyor :16:

bende aynıyım üzülme. biz kadınların genel ruh hali sanırım bu. sorun var ama yazacak birşey yok ama kocaman bir iç sıkıntıs. bunaldım hayattan. bazen herşeyi geride bırakıp ıssız bir adaya kaçma hayalleri kuruyom. eşim ailesi benimkiler iş ev sorunlar dertler ama kaçış yok. bazen intahar eden insanları anladığımı bile hissediyorum. hayat o kadar boş geliyorki. bazen de ya işin var sağlığın yerinde aile hayatta ne sıkıldım deyip isyan ediyorsun diye kızıyorum kendime :)
insanız işte çözüm yok. yetmiyor bazen birşeyler

Ruhsal olarakta güneşin az oluşuda önemli d vitamini şart , şükür akdenizliyim bugün hava güneşli ,

dua, yakarış, teslimiyet....
ondan geldik ve yine ona döneceğiz.
banada olur ara ara.... işte o anlarda tek kaçış yolum rabbim olur. çok şükür herşeyim tastamam ama bir eksiklik var içimde dediğimde işte o o'nun eksikliğidir.bunu anlarım ve hemen ona dönerim yüzümü.

evet arkadaşlar,
ev,çocuk,eş,ailesi,kendi ailen derken sorunlar hiç bitmiyo.
tüm bunlarla savaşırken bi gün bide bakmışsın ömür geçmiş.
çok mu karamsar oldu bu yazı be...
en iyisi herşeyi dert etmeyip hayatın tadını çıkarmak, en azından elimizden geldiği kadar

Back
X