Can sıkıntısı

pembebulut_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Kızlar evde oyalanmak için neler yapiyorsunuz ben ailemden uzagim evliyim ve burda eşimin ailesinden başka tanidigim yok arkadaşım bile yok eşim sabah gidip akşam geliyor mecbur temizlik vs 1. 2 saat suruyor sonra aksama kadar otur otur canım çıkıyor çocuk vs de yok akşama kadar patlıyorum surekli telefon tv

Kızlar evde oyalanmak için neler yapiyorsunuz ben ailemden uzagim evliyim ve burda eşimin ailesinden başka tanidigim yok arkadaşım bile yok eşim sabah gidip akşam geliyor mecbur temizlik vs 1. 2 saat suruyor sonra aksama kadar otur otur canım çıkıyor çocuk vs de yok akşama kadar patlıyorum surekli telefon tv
Keşke bütün gün yatıp telefonq televizyona bakabilsem. Kıymetini bilememişim o günlerin. 2 yaş bebem var

Belediyelerin kursları var ismek Halk eğitim gibi orda bir sürü branşlar var hem bir şey öğrenir hemde arkadaş edinirsiniz

Soylerim de yapmazsin. Hayatta hic mi merak ettigin bisey yok?

Belediyelerin kursları var ismek Halk eğitim gibi orda bir sürü branşlar var hem bir şey öğrenir hemde arkadaş edinirsiniz
Benim durum biraz sıkıntılı ben çok istiyorum biseylere katılmak malesef eşim izin vermiyor kendiside esnaf sabah gidip aksam geliyor haftada 1 evde ozamanda ne kadar vakit gecirebilirsem okadar

Benim durum biraz sıkıntılı ben çok istiyorum biseylere katılmak malesef eşim izin vermiyor kendiside esnaf sabah gidip aksam geliyor haftada 1 evde ozamanda ne kadar vakit gecirebilirsem okadar
Süs eşyası mı almış eve ne demek izin vermiyor?

Neden izin vermiyor evde canınız sıkılıyor. Sıkıntı dediğiniz tam olarak nedir

evde hapis hayati yasa diye mi getirmis seni o kadar uzaktan?
egoya bak ya, yemini suyunu ver sana hizmetci olsun - disari cikmasina bile karış.
üç kuruş kazanan adam bile hükümdar oluyor şu evlikik sayesinde🤬🤬🤬

Eşim izin ve3miyo ne demek ya

Amigurumi, nakış, punch gibi şeylere başla, epey vakit isteyen işler bunlar. Baktın hoşuna gidiyor, yaptıklarını internette satarsın, güzel olur. Bu işle uğraşırken arkada bir podcast, radyo çalar. Miss!

Kizlar napim izin vermiyo adamı birakıp gidiyimmi 😀
Neden izin vermiyo oturup konuştun mu? Sıkılıyorum bunalıyorum sosyalleşmek istiyorum dedin mi? İzin vermiyosa ne öneriyo mesela ne yapcakmışsın? Kız öyle hayat mı geçer kırmızı odadaki boncuk gibi olma sonra

Ben uzun zamandır sıkılınca napilir kısmına geçemediğim icin bi 10 yildir
Unutmuşum valla bir öneri veremiyorum😀😀

Amigurumi, nakış, punch gibi şeylere başla, epey vakit isteyen işler bunlar. Baktın hoşuna gidiyor, yaptıklarını internette satarsın, güzel olur. Bu işle uğraşırken arkada bir podcast, radyo çalar. Miss!
Aslında o tarz seyler yapmak vardı aklımda

Neden izin vermiyo oturup konuştun mu? Sıkılıyorum bunalıyorum sosyalleşmek istiyorum dedin mi? İzin vermiyosa ne öneriyo mesela ne yapcakmışsın? Kız öyle hayat mı geçer kırmızı odadaki boncuk gibi olma sonra
Ya ben aslinsa kendi kendime bi parka nebilm binada vs sirf arkadas edinmek adina birileriyle muhabbet kurmaya calisiyorum o tarz seylere bisey demez arkadaş bulsam vs sadece bazı seylere kapali surekli biyere gidip gelme gibi

Kizlar napim izin vermiyo adamı birakıp gidiyimmi 😀
yok canım sakın bırakıp gitme allah korusun bir kere geldiğin bu hayatı istediğin gibi yaşarsın falan ne gerek var. evde kocana hizmete ve hapis hayatına devam eminim çok sevip el üstünde tutuyordur seni <3

Halk eğitime gidebilirsin , online oyunlar oynayabilirsin , kumaşla bişler dikebilirsin boncuklarla felan bişeyler tasarlayabilirsin

Back
X