- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
Geçmiyor ciğerlerim yanıyor sızlıyor sanki...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manevi anlamda artık yoruldumYaniyor derken manevi anlamda mi ic sıkintisimi.
Aldatıldım son konum da ..ve bi önceki konumda varSorun ne ki ?
Ne oldu hanımefendi sizi yoran ne ?
Aldatıldım evet cok hatalı ve karaktersizdi yalancıydı arkamdan sürekli dolap çevirmiş evet...ama unutmak neden kolay olmuyor....neden!!!!seviyormu kalbim hala ...keşke hersey daha güzel olsaydı.Acikca anlatin, konusalim
Maalesef yaşadıklarının hepsini bire bir bende yaşadım ama yıkılmadım kalktım ayağa sapasağlam durdum dibin en beterine indim yandım kendimi suçladım herkesten kaçtım kendimden bile kimseye belli etmeden öle bi kalktım ki ayağa şuan çok Mutlu aşık olduğum ve bana aşık olan gözümün içine bakan kırmaktan korkan bi eşim var unutma Yükselmen için dibe ayaklarının basıp yeniden çıkman lazım dibi görmeyen acı çekmeyen kimse yukarı çıkamazAldatıldım evet cok hatalı ve karaktersizdi yalancıydı arkamdan sürekli dolap çevirmiş evet...ama unutmak neden kolay olmuyor....neden!!!!seviyormu kalbim hala ...keşke hersey daha güzel olsaydı.
O kız benden daha mı güzel..yemek bile bilmiyormuş.Aynı yastayız.daha mı kariyerli evet .o yüzden mi tercih etti.gözleri benimki gibi güzel değil..yüreği benimki gibi bakmaz ki ona...seviyormuş güya o da.ne ara sevdi ki..ben herşeyine katlandım sevdim sustum.Para harcatmadım.o şimdi parasını yiyor.yahu anlattım da o kadına hala aklı bende seni daha cok seviyorum diyor.ama neden bırakıp gitti.Giderken ben neden ağladı neden!! Elimi öpmeye çalışması neden???
Beynimi neden bulandırdın be Adam!!
Çok mu düzgün hayatım var sanki!!
Aile dağınık!iş yok!birde sen cekip gittin !!
Böyle miydi sonum!!ağlamıyorum gözyaşım kendiliğinden akıyor..
Haydi bırakalım arabeski Kalkayım yeniden herseye başlayayım diyorum .Olmuyor be Adam çıkamıyorum bu işin içinden ...Yardım et ALLAHIM YARDIM ET !!içimde bir volkan yanıyor!!!SÖNDÜR ALLAHIM !!!HER KİMİN BU FORUMDA DERDİ VARSA İÇİ YANIYORSA YETİŞ ALLAHIM !FERAHLAT İÇİMİZİ!SIKINTILARIMIZI GİDER!! Gönlüne aydınlık ferahlık ver!!!YETİŞ ALLAHIM YETİŞ!!DARDAYIM YETİŞ!!SENDE YÜZ ÇEVİRİRSEN NEREYE GİDERİM!!
BİLİRİM Kİ SEN DARDA OLUP EL AÇANI GERİ CEVİRMEZSİN YETİŞ ALLAHIM YETİŞ
Gercekten mi beni rahatlattın neolur bana yaz..şuan dipteyim cok saol yazdıkların içinMaalesef yaşadıklarının hepsini bire bir bende yaşadım ama yıkılmadım kalktım ayağa sapasağlam durdum dibin en beterine indim yandım kendimi suçladım herkesten kaçtım kendimden bile kimseye belli etmeden öle bi kalktım ki ayağa şuan çok Mutlu aşık olduğum ve bana aşık olan gözümün içine bakan kırmaktan korkan bi eşim var unutma Yükselmen için dibe ayaklarının basıp yeniden çıkman lazım dibi görmeyen acı çekmeyen kimse yukarı çıkamaz