- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
sadece sıkıntılarını paylaşmıyor zannettim ilk ben de öyleyim diyecektim genel olarak pek sıkıntımı paylaşmayı sevmem.ama senin erkek arkadaşın ayrıca sinirli de galiba biraz.
bana pek belli bir yaştan sonra kişileri değiştirebilmek mümkün gelmiyor.onun karakteri öyle oturmuş bir kere.kolay kolay değişmez gerçi kaç yaşındasınız bilmiyorum.
biraz huyuna gitmeye çalış.
çözmüşsün bak erkek arkadaşını onu gerçekten seviyorsan onun karakteri göz önüne alarak davran.
sevmiyorsan uğraşma bence değişmez.
herkesin bir huyu var onuda öyle kabullenmen gerekiyor sanirim..
birinin huyunu degistiremezsin ki bence degismeyede kalkma daha kötü olur..
Herkesin bir karakteri vardır.
Senin sevgilin de içine kapanıkmış.
Bunun için onu suçlamak yersiz olur sanırım.
Demek ki paylaşmayı sevmiyor.İçine atıyor.
İçine atması onu sinirli yapar.
Paylaşmasını istediğinde de sana patlar.
İki ucu pis değnek .
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
ice dönüklülükle alakasi yok erkekler genelde bir sorunlari oldugunda paylasmazlar kendi kabularina cekilip kendi iclerinde cözüm arayisina girerler,bulduklari an tekrar hayata dönerler.. :) yani sadece senin sevgiline has bir durum degil.Bu durumda israrci olmamak da fayda var cünkü durum degismiyecektir..
Huzuru sakinligi seviyor ne güzel :) Sorunlari konusurken illa tartisma boyutunda olmasi gerekmiyor sohbet ederek bi denesen
iliskilerde büyük sorunlar olmasa bile beklentiler istekler hakkinda konusuluyor ama israrci olmamaya özen göster
Tam ne burcu diyecektim aslan burcuymus. Aslan burclari sinirli olur. Her sorununu seninle paylasmamasi aksine guzel birsey. Oteki turlu kafan sisseydi, bu kez derdin ki keske sorunlarini paylasmasa benimle.
Öncelikle iyi geceler arkadaşlar
sevgilimin içe dönük olması sorununu sıkıntısını paylaşmak istememesi beni yedi bitirdi resmen kızlar.. sorunlarını paylaşmayı sevmiyor hiç bir şekilde . kendi içinde çözmeye çalışıyor fakat o sorun çözerken girdiği sinirli hal beni benden alıp götürüyor. 5 km öteden biriyle tartıştığını anlarsın o kadar kötü oluyor. ne oldu derim şununla tartıştım der ama o kadar neden diye sorduğumda daha çok gerilmeyeyim istersen hayatım sorma der. hadi olayın sıcaklığı ile sormadım aradan biraz zaman sonra sorarsın yine cevap alamazsın.
bizimle ilgilide öyle davranıyor. tartışıyoruz mesela kendi haline kalmak ister. ben sorunları konuşup tartışmak taraftayım ki bir kaç gün sonra barıştığımızda üstü örtülmesin üzeri örtülünce daha büyük sorun çıkmasın diye. yok hayır tartışmaz.
Bir gün kavga ediyorduk yine kapatma şu konuları tartışıp konuşup rahatlayalım dedim demez olaydım. sen benimle tartışmaktan zevk mi alıyorsun tartışarak rahatlayan bir seni duydum neler neler. ben hiç bir zaman ilişkide sıkma taraftarı değilim sıkmam da. ama o böyle yaptıkça ben sıkılıyorum bunalıyorum adeta . bazen onun bu tavrı yüzünden kafamı duvarlara vurup parçalayasım geliyor. bugünde tartışmış babasıyla sorunun ne olduğunu söylemedi hava almak için dışarı çıktı şimdi ve benim okuldan arta kalan 2 günüm var yarın ve cuma günü yarın görüşelim dicektim sinirli diye bir şey söylemedim cumaya kaldı buna da çok gerildim. sinirlerim boşaldı resmen oturdum sinirden ağlıyorum .
yani kısacası bayanlar ben bunun bu tavrını nasıl değiştirebilirim. fikirlerinize ihtiyacım var
Tam ne burcu diyecektim aslan burcuymus. Aslan burclari sinirli olur. Her sorununu seninle paylasmamasi aksine guzel birsey. Oteki turlu kafan sisseydi, bu kez derdin ki keske sorunlarini paylasmasa benimle.
Bu durum onun karakterinin bir parçası anlaşılan değiştirmeniz mümkün değil. Ama ortada hiçbir sorun yokken; yani normal bir günde onun bu tutumu karşısında ne hissettiğinizi paylaşabilirsiniz. Önemli olan "sen böyle yapıyorsun" vs. şeklinde değil de onun tutumu karşısında ne hissettiğinizi paylaşmanız. Bu şekilde orta yol bulmanız daha kolay olabilir.
Bende aynı arkadaşın sevgilisi karakterindeyim, içime kapanık..
Konuşmaktan çok susmayı tercih ediyorum, sinirden konuşamıyorum çünkü..
Ama sevgilim aslan burcu ve bunun tam tersi, konuşur konuşur konuşur..
Hiç bir şeyi içine attığını, çekingenlik yapıp anlatmadığını görmedim 7 yıldır..
ilşkiniz yenimi :) benm nişanlımda böyleydi . bende artık ona anlatmadım suratım asık olurdu ne oldu derdi şunla şu oldu neden derdi boşver derdim:) bunu baya sürdürdüm sonra oda anlatmaya basladı bende:) ama bu 2 sene sürdü
benimki de azıcık konuşsa diye neler vermezdim.
Bende susması için..
Erkek kısmı o kadar konuşmaz sus biraz diyorum..
Benimki de her özelliğini taşıyor ama sessizlik gibi bir özelliği mevcut değil, ilk tanıdığım da ağzı var dili yok, dedim bu tam benlik, çünkü bende aynıyım ya, sonradan bir açıldı tutabilene aşk olsun..
Bi de çok sivri dilli ya, kırarı mı kırmaz mı hiç düşünmüyor..
Ben on kere düşünüp konuşan biri olduğum için alışmam zor oldu, hatta hala bile alışmış değilim..
Önyargılı biraz, fazla detaycı kim kiminle ne yapmış ona soracaksın.. :26:
Bence tekrar düşün bu detaylardan sonra..
Benimki de her özelliğini taşıyor ama sessizlik gibi bir özelliği mevcut değil, ilk tanıdığım da ağzı var dili yok, dedim bu tam benlik, çünkü bende aynıyım ya, sonradan bir açıldı tutabilene aşk olsun..
Bi de çok sivri dilli ya, kırarı mı kırmaz mı hiç düşünmüyor..
Ben on kere düşünüp konuşan biri olduğum için alışmam zor oldu, hatta hala bile alışmış değilim..
Önyargılı biraz, fazla detaycı kim kiminle ne yapmış ona soracaksın.. :26:
Bence tekrar düşün bu detaylardan sonra..
Öncelikle iyi geceler arkadaşlar
sevgilimin içe dönük olması sorununu sıkıntısını paylaşmak istememesi beni yedi bitirdi resmen kızlar.. sorunlarını paylaşmayı sevmiyor hiç bir şekilde . kendi içinde çözmeye çalışıyor fakat o sorun çözerken girdiği sinirli hal beni benden alıp götürüyor. 5 km öteden biriyle tartıştığını anlarsın o kadar kötü oluyor. ne oldu derim şununla tartıştım der ama o kadar neden diye sorduğumda daha çok gerilmeyeyim istersen hayatım sorma der. hadi olayın sıcaklığı ile sormadım aradan biraz zaman sonra sorarsın yine cevap alamazsın.
bizimle ilgilide öyle davranıyor. tartışıyoruz mesela kendi haline kalmak ister. ben sorunları konuşup tartışmak taraftayım ki bir kaç gün sonra barıştığımızda üstü örtülmesin üzeri örtülünce daha büyük sorun çıkmasın diye. yok hayır tartışmaz.
Bir gün kavga ediyorduk yine kapatma şu konuları tartışıp konuşup rahatlayalım dedim demez olaydım. sen benimle tartışmaktan zevk mi alıyorsun tartışarak rahatlayan bir seni duydum neler neler. ben hiç bir zaman ilişkide sıkma taraftarı değilim sıkmam da. ama o böyle yaptıkça ben sıkılıyorum bunalıyorum adeta . bazen onun bu tavrı yüzünden kafamı duvarlara vurup parçalayasım geliyor. bugünde tartışmış babasıyla sorunun ne olduğunu söylemedi hava almak için dışarı çıktı şimdi ve benim okuldan arta kalan 2 günüm var yarın ve cuma günü yarın görüşelim dicektim sinirli diye bir şey söylemedim cumaya kaldı buna da çok gerildim. sinirlerim boşaldı resmen oturdum sinirden ağlıyorum .
yani kısacası bayanlar ben bunun bu tavrını nasıl değiştirebilirim. fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?