- 24 Haziran 2016
- 202
- 158
- 33
- Konu Sahibi su_perisi su_perisi
Şimdi kızlar benim derdim içimde bastırmaya çalıştığım tam tanımlayamadığım bir duygu sinirleniyorum kuruyorum kızıyorum ama kendimi haklı bulmuyorum ama bu içimdeki duyguyu nasıl bastıracağım bilmiyorum bana yardım edin lütfen. Eşimin ailesi sağlık problemleri ile uğraşıyor zor durumdalar eşim gidiyor geliyor elinden geldiğince yardımcı oluyor manevi maddi. Kardeşi var evli ama bildiğim maddi durumları iyi değil aslında eskilerden bildiğim altınları ve mirastan kalma bi miktar paraları var bankada öle çok değil ama hala dururlar mı onu da bilmem ilgilenmem de (benim yanımda konuşulurken duyduğum ya da işim nediyle bana danıştıkları bir kaç şey olmuştu öyle duyduğum şeyler) onun dışında yine mirastan kalan borçlar falan da vardı bi ara evleri gidecekti şimdi hala aynı evde oturuyolar nasıl hallettiler bilmiyorum. Sorup öğrenmekte istemiyorum öğrendikçe sinir oluyorum çünkü. Ama eşim onlara da devamlı destek. Daha dün yeni bişi daha öğrendim yaptığı ondan hortladı yine düşünceler kafamda. Ya biliyorum ben olsam ben de aileme destek olurum hani çok şükür bizimkiler kendi yağlarında kavruluyorlar. Hatta ailem ara ara maddi anlamda destek de çıkıyor bize. Dedim ya kendime karışma diyorum düşünme takma bırak ne yapmak istiyorsa yapsın sonuçta benim bi şeyim eksik değil Allah a şükür. Ama ailesi ile ilgili her şeyin eşimin omuzlarında olması beni üzüyor. Annesine babasına tüm kardeşlerine, onların çocuklarına herkese yetişmeye çalışmaktan yorgun düşcek diye korkuyorum. Bizim de kendi sorunlarımız var ve ciddi bir masraf bizi kapıda bekliyor çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Böyle işte içimi dökmek rahatlamak istedim sadece...