- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Ay neye isyan etmiş acaba yine bir de hamile miyim diye yazıp ben değil arkadasım yazdırdı demiş
Sen nasılsın csnım bitirdinmi temizliğiOhh yandan yandan
Gel părem gel kopuyor burasıAnaaa tam benim olmam gereken yer
Yaaaaa yerim seni boncuğummmm bugün de evdeyim yarın giderim artık keşke çalışmıyor olsaydım bu süreçte hiç işe gidesim de yok ama işte çalışmasan da olmuyoAyyy inşallah birtanem fatmam aşkım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin bence çok heyecanlıyım emin ol seninle yaşıyorum
Canımsın dualarım seninle bebeğim yorma kendini lütfen aynen gerekirse gitme rapor al askısı
Bugün de gitmicem kuzum eşim göndermiyor yanımdaki diğer kıza da dedim yarın da gelmesen idare eder misin diye kem küm etti biraz ağrın varsa gelemicek durumdaysan falan filan dedi ben de sıkıntı olabilir Bi gün daha dedimAhaha şimdi işe gidicekmisin canım dinlen falan dedimi
He yaTinos da mi yengeç
Ayy sorma kızz bende nasıl sevindim inşallah haftaya Rıfatın hikayesi olur da Meryemin pişmanlığını görürüz içimiz soğurİ
İçiiiimmmm soğuduuu perişan ol seniii pis seniiii çok sevindim mihribana aşık olacak demii kurabiyemmm
Haha durumlarda kazen ona şifre sorunu mu var yazmıştı. Altına da bir kaç yorum yapan oldu. Sonra buda isyan etmişAy neye isyan etmiş acaba yine bir de hamile miyim diye yazıp ben değil arkadasım yazdırdı demiş
İyiyim şükür kuzucum yok kız bitmiyor kiSen nasılsın csnım bitirdinmi temizliği
Ay görmedim ben onlarıHe yaparişim seni de yengeç yapalım yaf hatta bence senin içinde de bir Yengeç yatıyor dimi tinnoşum Tiniminimavihanim
Ayy sorma kızz bende nasıl sevindim inşallah haftaya Rıfatın hikayesi olur da Meryemin pişmanlığını görürüz içimiz soğurama uzatmasalar artık Rıfatı ya
Haha durumlarda kazen ona şifre sorunu mu var yazmıştı. Altına da bir kaç yorum yapan oldu. Sonra buda isyan etmişsayısız arkadaşı varmış falan filan ama koptum alttaki yorumlara
İyiyim şükür kuzucum yok kız bitmiyor kiama mola verdim pertim çıktı en son yorgunluktan ağlayasım vardı,
Geçmiş olsun canım günaydın ağrı kesici alsanGünaydın kızlar nasılsınız bn baş ağrısıyla başladım güne ölüyorum
Günaydın bugün bol bol dinlen sebbocum belki yoruldun ondanGünaydın kızlar nasılsınız bn baş ağrısıyla başladım güne ölüyorum
çok haklısınnn belki yükseleni yengeç ay burcu yengeçtiiir kuzummmmHe yaparişim seni de yengeç yapalım yaf hatta bence senin içinde de bir Yengeç yatıyor dimi tinnoşum Tiniminimavihanim
Ayy sorma kızz bende nasıl sevindim inşallah haftaya Rıfatın hikayesi olur da Meryemin pişmanlığını görürüz içimiz soğurama uzatmasalar artık Rıfatı ya
Uyudum dinlendim iki tane ağrı kesici limon su derken şimdi biraz daha iyim cnm şükürGünaydın bugün bol bol dinlen sebbocum belki yoruldun ondan
İkitane içtim cnmGeçmiş olsun canım günaydın ağrı kesici alsan
Hahahahaha deli kız havuççu seniSelamm kızlar nasılsınız
Geçen doktora gittim bir yumoşum var çok şükür 15mm lik doktor bana güzel dedi ama çatlama iğnesi vermiycem dedi çünkü diger haplar ödem yaptı bende şişkinlik yaptı kendi kendine catlayacagini düşünüyor, bende doktora
" Merak etme sen ben hallederim bakışı attım'
https://giphy.com/xck48cumfTUha
Tiniminimavihanim
Lna16
Jou
bir mucizee
MssPARE
Catlak-kurabiye
Saliha40
Ballikabak
Fatmazell
M Mavi Menekse
İnshaAllah canım nasib hayırlısı olsunHahahahaha deli kız havuççu seni
İnşallah bu ay kendiliğinden olur gerek kalmaz iğneye
O yumoş sanaa mucizeyle dönsün kuzum beniimm ye sen havucunu avakodonu gerekeni yapSelamm kızlar nasılsınız
Geçen doktora gittim bir yumoşum var çok şükür 15mm lik doktor bana güzel dedi ama çatlama iğnesi vermiycem dedi çünkü diger haplar ödem yaptı bende şişkinlik yaptı kendi kendine catlayacagini düşünüyor, bende doktora
Tiniminimavihanim
Lna16
Jou
bir mucizee
MssPARE
Catlak-kurabiye
Saliha40
Ballikabak
Fatmazell
M Mavi Menekse
Hafagahah havuccuuu geldi haannıımmSelamm kızlar nasılsınız
Tiniminimavihanim
Lna16
Jou
bir mucizee
MssPARE
Catlak-kurabiye
Saliha40
Ballikabak
Fatmazell
M Mavi Menekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?