Yaaaaa yerim seni boncuğummmm bugün de evdeyim yarın giderim artık keşke çalışmıyor olsaydım bu süreçte hiç işe gidesim de yok ama işte çalışmasan da olmuyo

Hayırlısı ile Bi olursa sağlıkla büyür gelişir doğarsa

Ayy işte kendimi de kaptırmıyorum içim Bi tuhaf
Ahaha şimdi işe gidicekmisin canım dinlen falan dedimi
Bugün de gitmicem kuzum eşim göndermiyor yanımdaki diğer kıza da dedim yarın da gelmesen idare eder misin diye kem küm etti biraz ağrın varsa gelemicek durumdaysan falan filan dedi ben de sıkıntı olabilir Bi gün daha dedim aslında normal hayatınıza devam edebilirsiniz demişlerdi ama
Bi gün daha dinlensem iyi olur kasıklarım ağrıyo

Tinos da mi yengeç
He ya parişim seni de yengeç yapalım yaf hatta bence senin içinde de bir Yengeç yatıyor dimi tinnoşum Tiniminimavihanim
İ

İçiiiimmmm soğuduuu perişan ol seniii pis seniiii çok sevindim mihribana aşık olacak demii kurabiyemmm
Ayy sorma kızz bende nasıl sevindim inşallah haftaya Rıfatın hikayesi olur da Meryemin pişmanlığını görürüz içimiz soğur ama uzatmasalar artık Rıfatı ya
Ay neye isyan etmiş acaba yine bir de hamile miyim diye yazıp ben değil arkadasım yazdırdı demiş
Haha durumlarda kazen ona şifre sorunu mu var yazmıştı. Altına da bir kaç yorum yapan oldu. Sonra buda isyan etmiş sayısız arkadaşı varmış falan filan ama koptum alttaki yorumlara
Sen nasılsın csnım bitirdinmi temizliği
İyiyim şükür kuzucum yok kız bitmiyor ki ama mola verdim pertim çıktı en son yorgunluktan ağlayasım vardı,

Ay görmedim ben onları

çok haklısınnn belki yükseleni yengeç ay burcu yengeçtiiir kuzummmm

Rıfat mihriban çok iyi oldular kurabiyemmm Dilek yeni sezonda olmucakk mı ama bebeği var ona nolcakk

Hahahahaha deli kız havuççu seni
İnşallah bu ay kendiliğinden olur gerek kalmaz iğneye

O yumoş sanaa mucizeyle dönsün kuzum beniimm ye sen havucunu avakodonu gerekeni yap

Hafagahah havuccuuu geldi haannıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…