Neyin var tinom iyimisin kuzum sorun sıkıntı yoktur inşallahMerhaba pareemm birazcik enerjı düşüklüğü yaşıyorum toparlanınca gelicemmm
Ay bugün herkes çok durgun herkes yorgun kimsenin hali yok neden acaba hep bu merkur retrosuTemizlik bitti dinlenme modundayım çıldıramam şuan
Valla retromu ne bilmiyorum canım kv cenaze derken bizde bişey oldugu kesindeAy bugün herkes çok durgun herkes yorgun kimsenin hali yok neden acaba hep bu merkur retrosu
Allah razi olsun canim inşallahAynen parem bugün boş boş dolanıyorum
Ev işi kuzum ya buzluğa börek falan da attım öyle takıldım durdum akşama kadar
Mucimmm bende sana yazim diyorum sonra geri vazgeçiyorum acaba heyecan mı yaptırırım diyeiyiyim balım yürüyüş yaptım geldim çorbamı içtim içeri geçcem sen napıyorsun
Yaaa yarın doğum muhadi inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun
Cenaze mi başınız sağolsunValla retromu ne bilmiyorum canım kv cenaze derken bizde bişey oldugu kesinde
Amin canım tesekkür ederimCenaze mi başınız sağolsun
Herkeste bir so4un var allah beterinden korusun
Ben görmemişimdir kuzumNasıl söylemem ben
Dikkat ediyorum balım,
TinişimmmHer zaman ki tini iştee kurabiyemmm
Evlenmeden önce evet canım ama şehir değiştirdim ya iştende ayrıldım mecburen şimdi elekteik kurumundayımBen görmemişimdir kuzumsen avukat yanında mıydın
Dikkat ediyorum balım,yiyom yiyom hergün Bi tane o kadar kötü değil alıştım gari
Tinişimmm
Oohh kuzum daha güzel kurum daha iyi sonuçta ay bi de eşinle olmannn çok güzelEvlenmeden önce evet canım ama şehir değiştirdim ya iştende ayrıldım mecburen şimdi elekteik kurumundayım
Eşiyle olması çok mu güzelOohh kuzum daha güzel kurum daha iyi sonuçta ay bi de eşinle olmannn çok güzel
Yok ayol güzeldir benceEşiyle olması çok mu güzel
Evde eş işte eş
Fasulye pilav salata irmik tatlısı gel fatmamsen beni sevmiyün
inşallah kolayca kavuşun bitanem dualarımızdasınaminnnn cümlemize kuzum benim
nerdesin sen yoksun piyasada
kolay gelsin kuşummm ne pişiriyonnnnnn
Yaaaaa mervem şimdiden hayırlı olsunMucizemmNasilsin bi tanemm
Bugün hastaneye yatiyorum nasipse yarin geliyor
Allah razi olsun SelinimmYaaaaa mervem şimdiden hayırlı olsun
Ay ne güzel mutluluk yaaaa
Çok heycanlı
Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin kuzummmmm isimlerimizi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?