- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.961
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim hayatımOoooo ohhh yaaaa senin elinden ne olsa yerimmmm ellerine sağlık bitanemmmm
Kuzummm yarışın yapıldı mı
Bence o memnun aşık şapşik
Pataklayalım kendine gelsin mn![]()
Evet bi tanem yatiyorum bu geceOoooo ohhh yaaaa senin elinden ne olsa yerimmmm ellerine sağlık bitanemmmm
Kuzummm yarışın yapıldı mı
Bence o memnun aşık şapşik
Pataklayalım kendine gelsin mn![]()
Morummm güzel arkadaşımmm sağ salim girip çıkmayı rabbim nasip etsiin miniğini sağlıcakla kucağına al inşAllah dualrında bizleri unutmaaEvet bi tanem yatiyorum bu gece![]()
Allah razi olsun canimm benimMorummm güzel arkadaşımmm sağ salim girip çıkmayı rabbim nasip etsiin miniğini sağlıcakla kucağına al inşAllah dualrında bizleri unutmaa
Rabbim işlerini kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşAllah![]()
İnan bu dualarınız o kadar kıymetli ve bizleri güçlü kılıyor ki kuzum Allah hepinizden razı olsunnAllah razi olsun canimm benimGüzel dualarin için cok sagol
Sizler benim aklimda ve dualarimdasinizRabbim sağlicakla verecek inanarak dua ediyorum hepinize
![]()
Rabbim her daim dualarimizda bulustursun bizleri canimİnan bu dualarınız o kadar kıymetli ve bizleri güçlü kılıyor ki kuzum Allah hepinizden razı olsunn![]()
Aminnnn Mervemm Allah razı olsunnnRabbim her daim dualarimizda bulustursun bizleri canimZaten birbirimize ettigimiz dualar degil mi bizi mutlu eden. Güzel kalpli tinimm
Rabbim o güzel gönlünce versin sana dilediğini
![]()