Ve sonumuz Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve ben
crying-tantrums.gif

Ooooo ohhh yaaaa senin elinden ne olsa yerimmmm ellerine sağlık bitanemmmm🤗🤗🤗

Kuzummm yarışın yapıldı mı

Bence o memnun aşık şapşik 🤣🤣🤣

Pataklayalım kendine gelsin mn 😕
Teşekkür ederim hayatım 😘
Ağzını burnunu yediğimm🤗😘🥰😍💜💜💜
Ah keşke yakın olsak 🤗🤗
Hemen sıcak sıcak verirdim sana da aşkomm 💜💜😍🥰😘🤗

İşte bana zaman zaman geliyorlar içimdeki duygularımı bastıramıyorum engel olamıyorum bazen isteme bu kadar diyorum ama nafile korkuyorum duygularım çok fenaa ama baş etmesini öğrenicem:KK200:
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye MssPARE MssPARE bir mucizee bir mucizee
❤️❤️❤️

Evet bi tanem yatiyorum bu gece 🤗
Morummm güzel arkadaşımmm sağ salim girip çıkmayı rabbim nasip etsiin miniğini sağlıcakla kucağına al inşAllah dualrında bizleri unutmaa
Rabbim işlerini kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşAllah 🌺🌺❤️❤️😍😍🤲🏻🤲🏻

Morummm güzel arkadaşımmm sağ salim girip çıkmayı rabbim nasip etsiin miniğini sağlıcakla kucağına al inşAllah dualrında bizleri unutmaa
Rabbim işlerini kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşAllah 🌺🌺❤️❤️😍😍🤲🏻🤲🏻
Allah razi olsun canimm benim 🤲🏻🥰 Güzel dualarin için cok sagol 🤗😘
Sizler benim aklimda ve dualarimdasiniz 💐🌸 Rabbim sağlicakla verecek inanarak dua ediyorum hepinize 🤗🤲🏻🥰

Allah razi olsun canimm benim 🤲🏻🥰 Güzel dualarin için cok sagol 🤗😘
Sizler benim aklimda ve dualarimdasiniz 💐🌸 Rabbim sağlicakla verecek inanarak dua ediyorum hepinize 🤗🤲🏻🥰
İnan bu dualarınız o kadar kıymetli ve bizleri güçlü kılıyor ki kuzum Allah hepinizden razı olsunn 😍😍❤️❤️

İnan bu dualarınız o kadar kıymetli ve bizleri güçlü kılıyor ki kuzum Allah hepinizden razı olsunn 😍😍❤️❤️
Rabbim her daim dualarimizda bulustursun bizleri canim 🤲🏻🤗 Zaten birbirimize ettigimiz dualar degil mi bizi mutlu eden. Güzel kalpli tinimm💗 Rabbim o güzel gönlünce versin sana dilediğini 🤗😘🥰

Back
X