- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
beklicem kuzum erken e cesaretim yokAy az kalmış mucizemm 1 haftada düşmüşbeklicekmsiin o günü erken yapcakmısın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklicem kuzum erken e cesaretim yokAy az kalmış mucizemm 1 haftada düşmüşbeklicekmsiin o günü erken yapcakmısın
![]()
Iyiyim bitanem şükür sende iyimisin ❤Paremm nasılsın neler yapıyorsun iyisin dimi![]()
Bence de bekle canım erken öğrenincede zaman geçmiyorbeklicem kuzum erken e cesaretim yok![]()
Bende çok şükür iyiyim paremIyiyim bitanem şükür sende iyimisin ❤![]()
Başladı canım fideleri ektik soğuklarda üşürler diye korktuk ama şükür üşümedilerBende çok şükür iyiyim parembahçe işleriniz başladımı bizimde bezelye başladı
![]()
Afiyet olsun perimmm günaydınGünaydınn
Günler sonra hatta haftalar sonra istediğim saatte uyandım ohh. Şimdide güzel bir kahvaltı yapcam. Belkide önden önce bir kahve içerim
Nasılsınız tatlımlar![]()
Ay şimdi işiniz çok sizin ya ama çok güzel birşey insana iyi geliyorBaşladı canım fideleri ektik soğuklarda üşürler diye korktuk ama şükür üşümediler
Aynen öyle yorucu ama güzel fideleri cekeyim bak bunlar bahçenin yan tarafı arkası baya büyükAy şimdi işiniz çok sizin ya ama çok güzel birşey insana iyi geliyor![]()
İyiyim balım sen nasılsınNasılsın kurabiyem![]()
Evet kuzum yaa kendimi ne yönde hazırlicam bilemiyorumBence de bekle canım erken öğrenincede zaman geçmiyor![]()
Olmaz sen gebersin doğurcan sen ağlamaAğlarsan ağlarım amaa![]()
Sende ağlama döverim ısırırımEvet kuzum yaa kendimi ne yönde hazırlicam bilemiyorum
Olmaz sen gebersin doğurcan sen ağlama![]()
Ay ne güzel kız ney olcak onlar büyüyünceAynen öyle yorucu ama güzel fideleri cekeyim bak bunlar bahçenin yan tarafı arkası baya büyük
Eki Görüntüle 3073020
Bende iyiyim çok şükür canımİyiyim balım sen nasılsın![]()
Olumlu düşünelim canım. Olmazsada yılmak yok yine olur yine denersin rabbimden gelene boynumuz kıldan inceEvet kuzum yaa kendimi ne yönde hazırlicam bilemiyorum
Olmaz sen gebersin doğurcan sen ağlama![]()
Piki ağlamamSende ağlama döverim ısırırım![]()
![]()
Öyle kuzum Allah yardımcımız olsunOlumlu düşünelim canım. Olmazsada yılmak yok yine olur yine denersin rabbimden gelene boynumuz kıldan ince![]()
Bunlar biber fideleri arkada domates patlıcan artık aklına ne gelirse varAy ne güzel kız ney olcak onlar büyüyünce![]()
ni kadan güzel. çilenkte ekinAynen öyle yorucu ama güzel fideleri cekeyim bak bunlar bahçenin yan tarafı arkası baya büyük
Eki Görüntüle 3073020
Ektik canım herşey varni kadan güzel. çilenkte ekin![]()