• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son parenin düdüklüsü patlamıştı 😱
Yıllardır kullanmıyorum korkudan 🙈
Bende sırf bu korku yüzünden Fissler düdüklü aldım patlamıyor diye sonrada yurt dışına geldim çok kullanamadım şimdi sen diyince düdüklü canım çekti cemosummm😂😂😂

Bende sırf bu korku yüzünden Fissler düdüklü aldım patlamıyor diye sonrada yurt dışına geldim çok kullanamadım şimdi sen diyince düdüklü canım çekti cemosummm😂😂😂
Ayy fissler patlamiyo mu emin misin tinosummm 🙈
Gidip onu bari alayım 🤭
Ama inşallah pişmişse bu yemek azıcık cesaretle kullanır düdüklü sende başla ona göre 😂

Ayy fissler patlamiyo mu emin misin tinosummm 🙈
Gidip onu bari alayım 🤭
Ama inşallah pişmişse bu yemek azıcık cesaretle kullanır düdüklü sende başla ona göre 😂
Yok cemosummm öylede kolay kii nohutu 8 dk da pişiriyor mesela😍😍 pişirme süreleri var çok kısa ilk aldık bilemedik et haşlamak için süreyi diğerleri gibi uzun tuttuk etler liflere ayrılmıştı😂

Yok cemosummm öylede kolay kii nohutu 8 dk da pişiriyor mesela😍😍 pişirme süreleri var çok kısa ilk aldık bilemedik et haşlamak için süreyi diğerleri gibi uzun tuttuk etler liflere ayrılmıştı😂
15 dakika da yemek yapıyoruz diyo herkes tinosum 😅
Ben saatlerce uğraşıyorum ama korkmazsam yaparım 🤭
Bakalım ben etler nasıl oldu iyi olduysa herkese hava atarım 😂

Heyyooo linoşuumm topikte denk geldik sonunda
Lna16 Lna16 😍😍😂😂😂
cat-cat-jumping.gif

Back
X