Ettendemi patladı parem. Benimkinde de et haşlarken su fışkırttı birkere. Patlama olmadı ama o korku bana yetti görünce. O zamandan beri pek içim rahat kullanamıyorum bende 😬
Yok kuzum tavuk koymuştum bütün sular tavana cam balkondu camlara perdeler stor her yer yağ oldu her yer düdüklü kapağını kaydırmış üste ayar yeri var orası fırlamış tavana ordan yere düşmüş
Balkon savaş alanı gibi olmuştu

hearts-red-hearts.gif

Cookiie Cookiie

@ASSOSyal

@Minnosprenses
@Paniksu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou Jou
@Nau Nau
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Mavis40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01 Meral01
Bal0ncuk Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
Simurgp Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran

Günaydın kizlar herkese musmutlu haftalar diliyorum
💜💜💙💙💙💛💛💛💛💚🧡🧡🧡🧡♥️♥️♥️♥️💞💞💞💞💘💘💘💘❣❣❣💕💕💕🌷🌷🌷⚘⚘⚘🌹🌹🌹🌼🌼🌼💐💐💐💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Günaydınnnnnn paremmm bende sana mutluluk sağlık huzurr getirmesini diliyorumm :KK60: :KK60: :KK60: :KK54::KK60::KK60::KK74::KK74::KK73::KK73::KK73:

3 embriyo göndermiştik biri sağlıklı gelmiş kızlar. Doktor çağırdı süreci planlamak için cumartesi gidicez nasipse ☺️
Perişimmm ne güzel bir haber bu maşallah Rabbime şükürler olsunnn o mucize sana can kan olsun aminnn :KK60: :KK60: :KK60: :KK73: :KK73: :KK54: :dua: :dua: :KK200:

Yok kuzum tavuk koymuştum bütün sular tavana cam balkondu camlara perdeler stor her yer yağ oldu her yer düdüklü kapağını kaydırmış üste ayar yeri var orası fırlamış tavana ordan yere düşmüş
Amann kuzumm yaa buna şükür geçmiş olsun Allah kolaylık versin paremm 😘🥰

Ay çok kötü bu düdüklüler. Ben farkettim fışkırtırkwn hemen altını kapattım. Farketmeseydim benimde öyle olabilirdi. Benimde dolaplR falan hep su olmuştu 😳😳

Back
X