Ben 30 yaşındayım canım daha önce özel sektörde çalışıyordum ama bebişim olmayınca işi bıraktım tüp bebek çalışmalarına başladım çok şükür nasip oldu öyle işte sen kaç yaşındasın çalışıyor musun 🤩🤩
Bu arada maaş almayı çok özledim hahah😅😅
24 yaşındayım canım çalışmıyorum ben de, Rabbim yavrunu sana bağışlasın 🥰😍

24 yaşındayım canım çalışmıyorum ben de, Rabbim yavrunu sana bağışlasın 🥰😍
Aminn canım benim 🥰 hepimizin yarası aynı yerden galiba. Rabbim kimseye aratmasın inşallah bekleyenlere de tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla kolayca nasip etsin 🤲🤲
Kızzz anamm herkes 20li rakamlar yazıyor
Püü yaşlanmışım ben :mad::mad::mad::mad:

Aminn canım benim 🥰 hepimizin yarası aynı yerden galiba. Rabbim kimseye aratmasın inşallah bekleyenlere de tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla kolayca nasip etsin 🤲🤲
Kızzz anamm herkes 20li rakamlar yazıyor
Püü yaşlanmışım ben :mad::mad::mad::mad:
Amin canım 😍
Aman 30 lu yaşlar daha güzel bence 🤣🤣🤣

Baloncummmm senin mesleğin neydi veya var mıydı 😂 kaç yaşındasın len sen, MssPARE MssPARE Lna16 Lna16 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sen hemsiresin, yaşını bilmiyorum ama ahsjd
@Semra12345 Nosking Nosking Jou Jou yaş meslek dökülün merak ediyorum unuttuklarım beni affetsin

@Mavi Menekse yaşın 24 meslek patoloji teknikeri. Seni tek biliyorum
Janemmmm Ben yeni 32 yaşına yeni girdiimm ama valla hissedilen dersen 27 🤣🤣belkide minyon olduğum için şuan evet ücretsiz izindeyim sahalara dönüp her beraber doğum yaptıracaz ebe hemşireyim 😍 :anne: :KK60:

Janemmmm Ben yeni 32 yaşına yeni girdiimm ama valla hissedilen dersen 27 🤣🤣belkide minyon olduğum için şuan evet ücretsiz izindeyim sahalara dönüp her beraber doğum yaptıracaz ebe hemşireyim 😍 :anne: :KK60:
Sen ve ben 50 olsak da ufak dururuz tinnoş 🤣
Oy yerim ebe hemşire miiii😍

Gelin sarılalım 😅😅
peluk.gif

:KK60: :anne::KK74::KK74::KK74::KK60::anne:

iyi seni dövmemişim :KK70:
erkek infertilitesi olunca hoş görmüşüm
ablaymış :110::110::110::110:
Abla mı oldun çen 🤣🤣
Baloncummmm senin mesleğin neydi veya var mıydı 😂 kaç yaşındasın len sen, MssPARE MssPARE Lna16 Lna16 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim sen hemsiresin, yaşını bilmiyorum ama ahsjd
@Semra12345 Nosking Nosking Jou Jou yaş meslek dökülün merak ediyorum unuttuklarım beni affetsin

@Mavi Menekse yaşın 24 meslek patoloji teknikeri. Seni tek biliyorum
Benim yas 30
Öğretmenim canim😍
Tanişmadik ama hep gördüm bu nickini gözümden kacmazz😄😄😄 calışmadım canım evlendiğimde çerkezköye yerleştim burdada pek iş yok hep fabrika öylede kaldı
Fabrikaların çoğunda kreş var kız

Back
X