Hayırlı cumalar olsun paremmmEki Görüntüle 3127055
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Ohhhhh gözümüz aydın MeralimmmHerkese hayırlı cumalar canlarımLna16 MssPARE şimdi çıktım doktordan kızlar çok şükür hiç bir sıkıntı yok 5 haftalık ışın verecek 12 haftalık akıllı ilaç tedavisini iptal etti gerek yok dedi sen zaten en başında yakalamışsın kemoterapinde bitmiş bu tedavi gereksiz sana önlem amacli uygulanan tedavi dedi Allah'ıma şükürler olsun çok ama çok sevinçliyim pazartesi ankarada ki hastaneye geçiş yapıyorum tomografi çekilecek sonrasında tedaviye başlayacağım siz beni hiç yalnız bırakmadınız Allah razı olsun iyi ki varsınız bitanelerim benim sizi çok ama çok seviyorum
Hayırlı cumalar canım
Eki Görüntüle 3127055
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Hayırlı cumalar
Herkese hayırlı cumalar canlarımLna16 MssPARE şimdi çıktım doktordan kızlar çok şükür hiç bir sıkıntı yok 5 haftalık ışın verecek 12 haftalık akıllı ilaç tedavisini iptal etti gerek yok dedi sen zaten en başında yakalamışsın kemoterapinde bitmiş bu tedavi gereksiz sana önlem amacli uygulanan tedavi dedi Allah'ıma şükürler olsun çok ama çok sevinçliyim pazartesi ankarada ki hastaneye geçiş yapıyorum tomografi çekilecek sonrasında tedaviye başlayacağım siz beni hiç yalnız bırakmadınız Allah razı olsun iyi ki varsınız bitanelerim benim sizi çok ama çok seviyorum
Hayırlı cumalar
Herkese hayırlı cumalar canlarımLna16 MssPARE şimdi çıktım doktordan kızlar çok şükür hiç bir sıkıntı yok 5 haftalık ışın verecek 12 haftalık akıllı ilaç tedavisini iptal etti gerek yok dedi sen zaten en başında yakalamışsın kemoterapinde bitmiş bu tedavi gereksiz sana önlem amacli uygulanan tedavi dedi Allah'ıma şükürler olsun çok ama çok sevinçliyim pazartesi ankarada ki hastaneye geçiş yapıyorum tomografi çekilecek sonrasında tedaviye başlayacağım siz beni hiç yalnız bırakmadınız Allah razı olsun iyi ki varsınız bitanelerim benim sizi çok ama çok seviyorum
Oyy kuzummOhhhhh gözümüz aydın Meralimmm
Nasıl sevindim
Demiştim bak herşey güzel olacak
Rabbim yardımcın olsun kuzum adına çok sevindim
Senden de Allah razı olsun kuzumm sende iyi ki varsın
Çok Seviliyorsun
Birtanemmmmm benim
Iyiim kuzumm ıyim en baştan uygulanan tedavi 4 kemoterapi sonrası ışın tedavisi idi ama çarşamba günü 12 haftalık akıllı ilaç tedavisine baslicaz deyince moralim bozuldu ters giden biseyler mi var diye ilk defa böyle kendimi bıraktım ama çok şükür herşey yolunda
Moral bozmak yok iyi olacağını söylemiştim mero ye iç gez keyfine bak dunya islerine kafayı takma
Allah razı olsun canım benim
Once Allah sonra dr guven gerisi gelir. Sukur ki erken teşhis oldu .Iyiim kuzumm ıyim en baştan uygulanan tedavi 4 kemoterapi sonrası ışın tedavisi idi ama çarşamba günü 12 haftalık akıllı ilaç tedavisine baslicaz deyince moralim bozuldu ters giden biseyler mi var diye ilk defa böyle kendimi bıraktım ama çok şükür herşey yolunda
Rabbime şükürler olsun kuzum ilk başlangıç yüksek riskli çıktı önlem amaçlı ileriye dönük tedavi alıyorumOnce Allah sonra dr guven gerisi gelir. Sukur ki erken teşhis oldu .
HaYirlı cumalar canımmEki Görüntüle 3127055
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@J a n e
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
@LimonluAyran
@_HALLEY_
Çok şükür canım benim çok sevindimHerkese hayırlı cumalar canlarımLna16 MssPARE şimdi çıktım doktordan kızlar çok şükür hiç bir sıkıntı yok 5 haftalık ışın verecek 12 haftalık akıllı ilaç tedavisini iptal etti gerek yok dedi sen zaten en başında yakalamışsın kemoterapinde bitmiş bu tedavi gereksiz sana önlem amacli uygulanan tedavi dedi Allah'ıma şükürler olsun çok ama çok sevinçliyim pazartesi ankarada ki hastaneye geçiş yapıyorum tomografi çekilecek sonrasında tedaviye başlayacağım siz beni hiç yalnız bırakmadınız Allah razı olsun iyi ki varsınız bitanelerim benim sizi çok ama çok seviyorum
Aminnn inşallah bitanem Allah razı olsunÇok şükür canım benim çok sevindimAllahın izniyle herşey çok güzel olacak çok yakinda burada ne kutlamalar yapacağız rabbim dermansız dert vermesin inş
Yaaa hadı gözün aydın olsun kuzum çok şükür aynen rabbim dert verip derman aratmasın bütün hastalara Şafi adı ile şifalar versin inşallahAyy bende güzel haber veriyim bi tanecikregl oldum dün kontrole gittim biyopsi sonrası herşey yolunda ,hiçbir sıkıntı yok. Rahimde yumurtaliklarda iyi durumda. Kalınlık normal polip yok, tertemiz aklanıp paklanip çıktım doktorun odasından bin şükür neredeyse doktora sarılacaktim regl düzensizliğim içinde istersen reglinin üçüncü günü regl hormonlarına bakıp düzenleyici verelim dedi rabbim kimseyi sağlığı ile sınamasın inş
Zor olanı başaracaksın az kaldı beybitoommAminnn inşallah bitanem Allah razı olsunevett yapacaz inşallah az kaldı zor olanlar bitti hamdolsun bugün yeniden doğmuş gibi oldum Allahıma binlerce şükürler olsun iyi ki varsınız canlarım benim
Başardım kuzummm en zorlarini atlattim çok şükür önümde ki süreç kolay olanı onuda atlatacam Allahın izni ileZor olanı başaracaksın az kaldı beybitoomm
Gözün aydın canım uçmuş gitmiş olsun birdaha uğramasın kimseye inşallahHerkese hayırlı cumalar canlarımLna16 MssPARE şimdi çıktım doktordan kızlar çok şükür hiç bir sıkıntı yok 5 haftalık ışın verecek 12 haftalık akıllı ilaç tedavisini iptal etti gerek yok dedi sen zaten en başında yakalamışsın kemoterapinde bitmiş bu tedavi gereksiz sana önlem amacli uygulanan tedavi dedi Allah'ıma şükürler olsun çok ama çok sevinçliyim pazartesi ankarada ki hastaneye geçiş yapıyorum tomografi çekilecek sonrasında tedaviye başlayacağım siz beni hiç yalnız bırakmadınız Allah razı olsun iyi ki varsınız bitanelerim benim sizi çok ama çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?